Amaranth Amaryllis
Nederlandse Amarylliskwekerij en familiebedrijf sinds 1920. Wij zijn Ben en Gerrike van Geest, vader en dochter in een kwekersfamilie sinds 1920. Wij zijn gespecialiseerd in de veredeling en productie van bijzondere amaryllis soorten. In onze webshop bieden wij alle bijzondere amaryllisbollen aan, e
9,6

Taal

• GEN

Supersnel

• Marjon
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Prachtige grote en gezonde bollen. Ook dit jaar zeer snel verstuurd en goed verpakt.
    Zelf houd ik er twee, de rest stuur ik naar familieleden in Italië die haast niet kunnen wachten om de bollen op te potten. En het is elk jaar weer een feest om foto's van de spectaculaire bloemen naar elkaar te sturen. Vorig jaar was Tancredi (11 jaar) de winnaar met een Spartacus die iedereen versloeg! Een leuker kerstcadeau op afstand kan ik niet bedenken.
    Bedankt, familie van Geest!

• Hoe beoordeel je Amaranth Amaryllis?

• Wim de Wolff
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Zeker was de levering rap! Ik had niet verwacht dat de bollen zoo groot en mooi zijn. De bollen zijn nu uit het water gehaald; en nu in de pot! ben benieuwd!

• Christine
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Achat de deux Amaryllis et deux pots. Livraison parfaite, un regret que l'un des pots ne soit pas plus grand afin d'accueillir le bulbe du "white garden" qui est plus large que le pot.

• Susan De Ridder

Zeer tevreden

• P Bentvelzen

Goede kwaliteit en keuze

• Rob Van de Wiel

Snel en mooi ingepakt

• Jos Robberts
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Mooi knollen, heel goed verpakt.

• Gartje Toenhake
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Mooie bollen en vlotte levering.

• Lilian Borst
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Al vaker zeer goede ervaringen gehad. Ik hoop[ dat het ook dit jaar ook weer prachtige amaryllissen worden.

Antwoord van Amaranth Amaryllis

Dat is heel fijn om te horen. We doen er veel aan om onze klanten tevreden te maken door allereerst hele goede bollen met een goede verpakking te leveren. Dank en veel plezier ermee.

• Janny
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

duidelijke website, goede communicatie en duidelijkheid over levering.
    Een pluim.

Antwoord van Amaranth Amaryllis

Die pluim is ook prachtig. Dank. Veel plezier met de bollen.

• Esther van de Ven
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Ruim aanbod, goede info & verzending!

• Willy Zwartbol
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Snel, en zorgvuldig verpakt, geleverd. Nu nog afwachten hoe de bloei zal zijn. Verwacht er veel van, heb de bijzondere kwaliteit van een ander product van jullie bedrijf ervaren.

• M v Wiechen
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Snelle en zorgvuldig verpakte levering

• Sander
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Ik koop al jarenlang mijn Amaryllisbollen bij Amaranth amaryllis en ben er altijd erg tevreden mee. Een paar zijn er als cadeau en de mensen die hem krijgen, zijn altijd verbaasd over de vele bloemen en mooie bloemkleur!

Antwoord van Amaranth Amaryllis

Bedankt voor je vertrouwen Sander! Zeker een goed plan om het ook meteen als cadeau te geven. Daarmee geef je de andere iets heel waardevols waar ze nog lang en enorm van kunnen genieten.

• Hans Elhorst
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Mooie grote bollen, amerillys multiflower. We verwachten een goed resultaat. Prijs is goed en service ook. Volgend jaar weer.

• Marja Vos

Vlot bezorgd, netjes verpakt

• Michèle
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Mooi grote bollen snel geleverd

• Gerard Rosema
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

mooie bollen! Prachtig materiaal en zorgvuldig verpakt.
    Sinds vorig jaar fan van deze leverancier.

• René
    Geverifieerde klant van Amaranth Amaryllis

Ook dit jaar weer een goede keuze gemaakt, gevolgd door een keurige en snelle levering van hoge kwaliteit van de clusterbollen die ik cadeau ga geven. Veel belovende bloei waaraan ik niet twijfel. Over enkele weken ontvang ik ongetwijfeld veel comlimenten. Ga ze zeker doorgeven.