Alternatievemiddelen.nl BV
Christoph Borngräber
Tip top
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVHello Christoph,
Thank you for this beautiful 5 stars and the effort you have made! We appreciate this very much and we hope you have a lot of fun with your MAYU Swirl!
Gemma
Snelle service en persoonlijk geschreven berichtje erbij. Product voldoet naar verwachting. Bedankt!
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Gemma,
We willen jou bedanken voor deze mooie review en we zijn blij dat je aan het genieten bent van het water uit jouw Big Berkey waterfilter! Ook fijn dat je ons kaartje waardeert. Blijf ervan genieten!
Melanie & Tom -
Hoe beoordeel je Alternatievemiddelen.nl BV?
wessel
We hebben een zeer goede ervaring met het bedrijf Alternativemiddelen1
Bij levering van onze British Berkefeld waterfilter bleek het peilglas stuk te zijn.
Na telefonische melding hadden wij een nieuw peilglas de volgende dag al in huis. Chapeau! Super service, snel en correct. We zijn zeer tevreden met het waterfilter. Nogmaals dank!Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Wessel,
Heel erg bedankt voor deze goede review en fijn dat je hierover tevreden bent! Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan, maar het is dan aan ons om het netjes op te lossen. We wensen je nogmaals veel plezier van de British Berkefeld waterfilter!
Anne Van de Velde
zeer degelijke uitleg telefonisch bij mijn vragen
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Anne,
Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze hulp en over jouw Go Berkey waterfilter! Wij hebben dat natuurlijk heel graag gedaan en wij willen jou nu bedanken voor deze mooie review! Blijf genieten van het (h)eerlijke water!
H Mulder
Ik vond het leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje hij zat!
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste H. Mulder,
Leuk om te lezen dat je ons kaartje waardeert! Wij waarderen het enorm dat je ons zo'n goede review hebt geschreven, bedankt daarvoor! En fijn dat de Berkey Priming Button weer van pas kwam!
Kevin
Mooie
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Kevin,
Heel erg bedankt voor deze mooie 5 sterren! We wensen jullie nogmaals veel plezier van de British Berkefeld filters!
Mary
Snelle levering, goed product, betaalbaar
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Mary,
We willen jou bij deze bedanken voor deze goede review! En leuk om te lezen dat het Berkey kraantje het probleem het lekken heeft opgelost. We wensen je er nogmaals veel plezier van!
Lieven
prima service, persoonlijke aanpak en begeleiding, stipte levering
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Lieven,
Wat een mooie woorden heb je geschreven! Bedankt hiervoor en natuurlijk ook voor de 5 sterren, dit waarderen wij enorm! We zien ook dat je blij bent met de Big Berkey en blijf dan ook genieten van het (h)eerlijke water!
Anne Leerink
Snel geleverd! Met een leuk briefje erbij.
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Anne,
Bedankt voor deze mooie 5 sterren en fijn dat je ons kaartje waardeert! We zijn ook blij dat je tevreden bent over de ProOne Scout II waterfilter, en blijf genieten van het zuivere water tijdens jullie reizen!
Mirjam Reijnders
Snelle levering van hoge kwaliteit producten voor een scherpe prijs!
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Mirjam,
Wat een mooie review hebt je geschreven, bedankt daarvoor! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de levering, onze prijzen en jouw Travel Berkey waterfilter set! Blijf genieten van het (h)eerlijke water!
Melanie& Tom -
Jos
Product voldoet aan verwachtingenAntwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Jos,
We zijn blij dat je tevreden bent over de levering en over jouw ProOne ProMax douchefilter. We willen jou bij deze dan ook bedanken voor deze goede review en we waarderen de moeite die je hebt genomen! Nogmaals veel plezier van het product!
Silvia Matulová
Super
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVHello Silvia,
Thanks for your great review and glad you are happy with your ProOne Big+ water filter! Keep enjoying it!
Monique Kuivenhoven
Hele goed advies en snelle levering!!
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Monique,
Heel erg bedankt voor deze mooie 5 sterren en fijn dat je tevreden over ons bent! Dat hebben wij graag én met alle liefde gedaan. We hopen dat je veel plezier hebt van jouw Big Berkey waterfilter set!
Rick
Zeer snel verzonden, goed ingepakt. Bedankt voor het leuke kaartje!
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Rick,
Graag gedaan en heel fijn dat je het waardeert! We willen jou ook bedanken voor deze mooie review die je hebt geschreven! We zijn ook blij om te lezen dat je tevreden bent over het ProOne filterelement! Nogmaals dank!
Anne-Mieke tomee
Snelle levering, bestelling netjes afgeleverd
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Anne-Mieke,
Heel fijn om te lezen! En ook heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij waarderen het dat je deze moeite hebt genomen! Blijf genieten van het (h)eerlijke water uit jouw Royal Berkey waterfilter!
Ronny vd Heyden
Netjes geleverd.
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Ronny,
Heel erg bedankt voor deze mooie 5 sterren review en de moeite die je hebt genomen! Dat waarderen wij enorm! Nogmaals veel plezier van de Berkey Priming Starter Kit!
Madara Petersone
Exceptional customer service, such a pleasure to purchase good from people with so kind and pure energy- its a rarity nowadays! Thank you💕
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVHello Madara,
Wow, what beautiful words you have written! We really appreciate this and we would like to thank you very much for this great review! Great that you appreciate our working method so much!
Anja
Geweldige service
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Anja,
Wat fijn om te lezen! We willen jou dan ook bedanken voor deze goede beoordeling en de moeite die je hebt genomen! We hopen dat je veel plezier hebt van de Big Berkey waterfilter en geniet van het (h)eerlijke water!
Marianne
Leuk om een persoonlijke noot te lezen op het bijgevoegde kaartje.
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Marianne,
Bedankt voor deze goede review en fijn dat je onze werkwijze waardeert! We wensen je nogmaals veel plezier van de energetische pen!
Marlise Schweig
Goede klantenservice vriendelijk geholpen
Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BVBeste Marlise,
Heel erg bedankt voor deze goede review en de moeite die je hebt genomen! Heel fijn dat je ook zo tevreden bent over de ProOne ProMax douchefilter, blijf van het water genieten!
Melanie & Tom