Alternatievemiddelen.nl BV

Alternatievemiddelen.nl BV

Webshop met gezonde, duurzame en ecologische alternatieve mogelijkheden in de hedendaagse levenstijl. Alle producten hebben wij (Melanie en Tom) eerst zelf uitgeprobeerd. Op deze manier verkopen wij alleen producten waar wij volledig achter staan en waar wij zelf in geloven en ervaring mee hebben!
9,9
Filter 1473 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1470 met beschrijving

• Neslihan Kamar
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Snel ontvangen, netjes ingepakt met een attente bedankbriefje erbij. Ga zeker me filters weer hier bestellen.

Beste Neslihan,

Wat leuk om te lezen! Wij waarderen dit enorm en we willen jou bij deze bedanken voor deze goede review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de Coldstream FTO PLUS filters en we verwelkomen je graag weer!

Melanie & Tom

• mark - offgrid in portugal

Cheapest including delivery in Europe
    Coldstream are the most comprehensively tested ceramic and charcoal filters available in Europe - 4 years worth of drinking water filtering in one go - ordering was easy and delivery was on time and as predicted before purchasing.
    Nice little note from the owners to say thank you
    Well packaged

Hello Mark,

We're so glad you did your research and based your choice on that. We're also glad you ordered from us based on the price and are also satisfied with the delivery and our service. In short, we really appreciate you writing such a thorough review and would like to thank you for it! Keep enjoying the water from your Coldstream FTO PLUS filters!

Melanie & Tom

• Hoe beoordeel je Alternatievemiddelen.nl BV?

• M. Markus
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Wanneer we iets nodig hebben wat bij dit bedrijf verkocht wordt, kopen we het altijd bij Alternatieve Middelen. Bijzonder klantvriendelijk en lieve eigenaren, qua prijs ook interessant en vlotte levering. Wij zijn al bijna 10 jaar zeer tevreden klanten!

Beste M. Markus,

Jullie zijn inderdaad klanten van het eerste uur en dat waarderen we enorm! Heel fijn dus om te lezen dat jullie zo tevreden over ons zijn en de producten die jullie hebben aangeschaft! Nogmaals heel veel dank en blijf genieten van het (h)eerlijke water!

• Rachel

Supersnel geleverd!

Beste Rachel,

Wat fijn om te lezen dat de levering naar wens is gegaan en je zo tevreden bent! Bij deze willen we jou bedanken voor deze goede beoordeling en we wensen je nogmaals veel plezier van de BOROUX Foundation filters!

• Jeannet Zandhuis

Prima!

Beste Jeannet,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren en de moeite die je hebt genomen! We hopen dat je veel plezier gaat hebben van de BOROUX Foundation filters!

• Luna Klop
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Superfijne klantondersteuning, goede prijzen en snelle levering! Ook bij vragen achteraf erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Top!!

Beste Luna,

Wat een geweldig review! We zijn blij dat je zo tevreden bent en we vonden het fijn dat we jou bij alles konden helpen. Heel erg bedankt voor deze mooie review en blijf genieten van het (h)eerlijke water uit jouw Travel Berkey waterfilter!

• Sandra
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Top service, heel vriendelijk contact. Altijd een persoonlijk berichtje bij de bestelling en super snel verzonden.

Beste Sandra,

Wat een mooie woorden heb je geschreven! Dit waarderen wij enorm en we bedanken jou bij deze voor de goede review! We zijn ook blij dat je zo tevreden bent over de producten, nogmaals veel plezier ervan!

• Debby
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Prima levering, snel antwoord op mijn vraag via klantenservice, goed geholpen!

Beste Debby,

We vonden het fijn dat we jou konden helpen met jouw vragen en we willen jou bedanken voor deze goede beoordeling! We hopen dat je lang veel plezier mag hebben van jouw Big Berkey waterfilter!

• Astrid
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Het hele proces van bestelling tot levering is keurig verlopen!

Beste Astrid,

Wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor deze goede review en we wensen je nogmaals veel plezier van de Go Berkey waterfilterkit!

• Ron
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Snel en keurig afgeleverd!

Beste Ron,

Bedankt voor deze goede beoordeling en fijn dat alles in goede orde is ontvangen! We hopen dat je veel plezier gaat hebben van de AquaPure pesticiden reiniger.

• Lm

Goede kwaliteit producten

Beste Lm,

We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de Travel Berkey waterfilter. Hierbij willen we jou dan ook bedanken voor deze mooie 5 sterren en de moeite die je hebt genomen! Blijf genieten van het (h)eerlijke water!

• Joyce Zwanenburg
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Goede service persoonlijk contact wat erg fijn was

Beste Joyce,

Wij vonden het contact ook heel fijn en wij willen jou bedanken voor deze goede review! Wij waarderen dit enorm en we wensen jou heel veel plezier van de Royal Berkey waterfilter!

• tine
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

tevreden van de (snelle) levering, de Nederlandstalige uitleg werd via bijlage verstuurd, op de website is ook alle info te vinden voor het juist in gebruik nemen.

Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BV

Fijn dat nu alles duidelijk is met de Nederlandse handleiding en dat je nog meer informatie hebt gevonden. Bedankt voor het aanpassen!

• Mark

Snelle service,
    En er zit altijd een persoonlijke boodschap bij.

Beste Mark,

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn dat je het zo waardeert! We zijn dus blij dat je zo tevreden bent, ook over de BOROUX Foundation filters. Blijf van het (h)eerlijke water genieten!

• Elcke
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Product snel ontvangen! Met een leuk handgeschreven kaartje erbij

Beste Elcke,

Fijn om te lezen dat het product snel en in goede orde is ontvangen én dat je ons kaartje waardeert! We willen jou bedanken voor deze goede beoordeling en wensen je nogmaals veel plezier van de Travel Berkey waterfilter!

• Anoniem

Vriendelijke, behulpzame service

Antwoord van Alternatievemiddelen.nl BV

Bedankt voor deze fijne woorden en mooie 5 sterren! Wij waarderen dit enorm en we wensen jou nogmaals veel plezier van de Berkey onderdelen!

• Tejo Hijlkema
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Tom & Melanie doen altijd een stapje extra! Ze denken mee en leveren snel. Ik zou willen dat jullie service overal de standaard zou zijn

Beste Tejo,

Wat een mooie woorden!! Wij waarderen dit enorm en we zijn blij dat je zo tevreden bent over onze werkwijze, alle dank dus voor deze geweldige review! En blijf genieten van het water uit de BOROUX Foundation filters!

• Henk Lukkien
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Keurig geleverd en de service is prima. Een mooi bedank kaartje erbij van Melanie en Tom.

Beste Henk,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en over de energetische pen, die je hebt aangeschaft. Heel erg bedankt voor de goede reviews en onze waardering voor de moeite die je hebt genomen! Nogmaals veel plezier van de aankoop!

• YVONNE TEGELAAR
    Geverifieerde klant van Alternatievemiddelen.nl BV

Altijd goeie uitleg en nu black friday korting Heb al mensen doorgestuurd naar ze

Beste Yvonne,

Heel erg bedankt voor deze goede beoordeling en wij waarderen het enorm dat je mensen naar ons hebt doorgestuurd, ook heel veel dank daarvoor! We zijn dus blij dat je zo tevreden bent en blijf genieten van alle Berkey producten!

• Ingrid Byttebier

Goede service en levering

Beste Ingrid,

We willen jou bedanken voor deze mooie 5 sterren en de moeite die je hebt genomen! We zijn blij dat je zo tevreden bent, ook over de QELBY keramische ballen. We wensen je er nogmaals veel plezier van!