Allergiezorg
I L
Fijn kussen niet heel dik. Vlotte bezorging.
Eric Pelk
Alles wat je nodig hebt onder een dak. Het wordt vaak beloofd dat het de volgende dag bezorgd wordt. Maar Allergiezorg maakt het ook waar.
Hoe beoordeel je Allergiezorg?
Jan janssen
Snelle service..... binnen een dag geleverd. Koop er al heel lang.
Thomas
Fijne en snelle service! Ze hadden kosteloos de voorfilter voor ons geïnstalleerd en het product werkt erg goed!
Raksha Hoost
Goede service! Ik had de producten binnen no-time in huis en ben ook zeer positief over
Aline Ginter-Bosch
Tja het is een flinke uitgave..zelfs met korting van verzekering....maar.goed nu hopen dat de klachten verminderen..dan is het het meer dan waard.
Gert Maas
Anouk tKate
Goed aanbod, vriendelijk aan de telefoon, fijn dat je korting krijgt via je zorgverzekering op de website.
Niet belangrijk
Snelle levering! Goed product
Huub Scholtes
Goeie aandacht voor vergeten groep
Heidi Koudstaal
Goede producten. Meestal prima tevreden.
Alleen de katoenen handschoenen maat L vielen helaas erg klein, dus moeten retourneren.Jammer vd hoge verzendkosten en retourkosten. -
Marion Goris
Snelle levering, heel goede produkten.
D E Watson
Vlotte service , goed product!
Charles Haarsma
Zoals altijd een snelle en correcte service en aflevring
Lucie Parren
Snelle bezorging
A van Krimpen
Een mail in augustus over de vraag om een afwijkende maat dekbedhoes is nooit beantwoord, dat is jammer. We hebben gewoon een grotere maat gekocht en maken ze nu zelf op maat.
De kwaliteit is na vele jaren gebruik nog steeds uitstekend. -
Richard
Blij met mn bamboe dekbed, lekker warm en huisstofmijt vrij ! Snel bezorgt ... zeer tevreden !!
Rob
Goed advies. Ik ben ook erg tevreden over de spray die ik nu gebruik.
Jeanet
Goed product, heldere communicatie, snelle levering
AJ van Minnen
Een fantastisch middel voor de gevoelige huid. Eenvoudig aan te brengen omdat het makkelijk uitsmeert. Jeuk verdwijnt heel snel na het gebruik van deze creme.