Allergieshop
De Allergieshop is al jarenlang de speciaalzaak op het gebied van allergie oplossingen voor huisstofmijtallergie, astma, eczeem en andere huidproblemen. De Allergieshop is marktleider in Nederland en België als het gaat om het verminderen van huisstofmijt allergie door een goed totaalplan en advies.
9,3
Filter 1938 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1304 met beschrijving

• Jeanne
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Is veel te stijf om comfortabel je dekbed en kussen in te doen en voelt ook niet prettig om in te slapen. Voelt erg plasticachtig aan. Jammer dat ik het (na eenmalig gebruik) niet meer terug kan sturen.

Antwoord van Allergieshop

Hi Jeanne,

De Q-Allergie hoezen komen inderdaad wat stug uit de verpakking, daarom adviseren we ook ze vóór gebruik te wassen op 30 graden. Dan worden ze echt lekker soepel en zacht. De instructies staan op het inlegvelletje dat je bij de bestelling hebt gekregen.

Met vriendelijke groeten,

• Moniek Kramer
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Het waren geen soepele slopen. Vast wel afdoende en goed voor het doel maar had iets anders in gedachten. Had zelf ook de verkeerde maat opgegeven. Ze waren te groot. Met de stugge stof dan niet handig. Dus goed meten:)

Antwoord van Allergieshop

Hi Monique,

De Q-Allergie hoezen komen inderdaad wat stug uit de verpakking, daarom adviseren we ook ze vóór gebruik te wassen op 30 graden. Dan worden ze lekker soepel en zacht.

Groetjes!
    Allergieshop

• Hoe beoordeel je Allergieshop?

• KOS

Tevreden.

• Darja Lindeberg

Snel binnen.

• André Heugens
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Goeie informatie, snel geleverd en niet te duur.

• Arianne Hendriks
    Geverifieerde klant van Allergieshop

De bezorging was snel. We hadden het twee dagen later in huis. Slapen nu heerlijk zonder allergische klachten onder het dekbed

• Mitchell
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Volgende dag in huis en geen allergieklachten meer in de slaapkamer. Helemaal tevreden!

• Jakob tammenga

Goede kwaliteit

• Hilda
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Eerst gebeld met Allergieshop voordat ik een bestelling plaatste, goed geïnformeerd door de medewerker. De bestelling werd heel snel bezorgd. De matras- en kussenhoezen in combinatie met een nieuw anti-allergie dekbed werken echt voor iemand met huisstofmijtallergie. Uiteindelijk een dekbed retour gestuurd omdat synthetisch materiaal niet fijn aanvoelt. Terugbetaling is ook snel geregeld.

• Oleksandra Yushkevych
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Fast delivery and quality gloves for eczema

• Inger
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Toen we toch twijfelden over de maat van de gekochte nog niet uitgepakte matrashoezen , hebben we goed kunnen overleggen met de allergieshop en de bestelde hoezen bleken toch goed te passen.
    We zijn tevreden over de hoezen en hoe de bestelling is bezorgd.

• Rogier Burgers
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Super fijne klantenservice! Fijn contact. Product is helaas minder. Ligt niet fijn en gaat telkens los zitten ( matrashoes)

• Janice Sioen
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Ik ben ontzettend blij met het wasmiddel dat ik bij Allergieshop heb gekocht! Eindelijk een product dat zacht is voor mijn huid en geen irritaties veroorzaakt. Mijn was wordt perfect schoon, ruikt fris zonder overdreven parfum en ik heb geen last meer van jeuk of allergische reacties. De service van Allergieshop was ook top: snelle levering en duidelijke productinformatie. Echt een aanrader voor iedereen met een gevoelige huid of allergieën!

• Birgit Kuijk

Gaat snel stuk !

• Ger
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Ietsje duurder, wel goede kwaliteit. Jammer dat de allergie-handschoenen wat moeilijker aan gaan, vanwege de ingang die wat nauw is. Ze zitten wel lekker en blijven ook goed zitten tijdens het slapen gaan.

• Jan Vanbegin
    Geverifieerde klant van Allergieshop

vlotte levering en het product lijkt doeltreffend te zijn.

• Hans
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Product werd snel geleverd.
    Kan nog niet beoordelen of het goed werkt.

• Sandra Nuesser
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Super snelle levering. Ben benieuwd of het helpt tegen de strijd van huisstofmijt.

• Imro Kroes
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Heel snel nad bestelling geleverd - met duidelijke instrukties

• JW
    Geverifieerde klant van Allergieshop

Mooi product, helaas was een duimnaad los.