Alga
Ronald Poort
Snelle en correcte levering. Zelfs in de avond contact gehad.
Heeg
duidelijk webshop, snelle levering en prima mooi product
Hoe beoordeel je Alga?
Lex de Jong
De aflevering ging snel genoeg en verder ook vrij probleemloos. De stabiliseringsbalken en het bevestigingsmateriaal zien er solide uit. Waarom dan geen vijf sterren? De 8x35mm bouten bleken te kort om de bevestigingshoeken aan de bomen vast te zetten. en het bovenste gat viel net op hoogte van de eerste sport. Met langere bouten en een stuk m8 draadeind voor door die onderste sport was dit op te lossen. Geen onoverkomelijk probleem, maar perfectie zit in het detail. Met enige improvisatie zijn onze ladders nu voorzien van degelijke stabilisatiebalken die ik iedereen kan aanbevelen.
Antwoord van AlgaBeste Lex,
Dank u wel voor uw review, dit wordt altijd zeer gewaardeerd.
Wij hebben sinds 2019 nieuwe ladders waar de profielen iets anders zijn dan bij de oude ladders.
Nu zit er een inham in het profiel en dat was bij de oude ladder niet, waardoor deze bouten voor uw ladders iets te kort zijn. Sorry voor het ongemak, maar dit is het verschil in de oude en "nieuwe" ladder.
Hans Verschuren
Snelle levering. Goede service. Aandacht voor de persoon.
Antwoord van AlgaBeste Hans,
Allereerst bedankt voor uw bestelling en ik begrijp uw opmerking.
Wij werken met Transmission vanwege lengte vrachten, dit betreft 99% van onze zendingen. Dit doen DHL en Post.nl niet. Dus wij hebben 3 x per week een vrachtwagen/trailer bij ons op de zaak om onze goederen op te halen en deze in geheel Nederland te bezorgen. ls wij werken met Post.nl voor pakketten komt hier 3x per week een extra auto voor alleen de pakketten. Dit vinden wij vanuit milieu oogpunt niet verantwoord. Het is onze taak om hier op een juiste manier mee om te gaan. Dus op uw vraag, kan het goedkoper? Ja, dat kan! Maar dit willen wij vanwege de milieuvervuiling niet. Tevens gebruiken wij gebruikt opvulmateriaal in onze dozen en kopen wij alleen de dozen. Dit allemaal om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.
Ik hoop dat u zich hier in kan vinden en mocht u zich hierin kunnen vinden vragen wij uw review aan te passen/heroverwegen en ons te beoordelen op service en producten?
Helma Kap
Marc Koershuis
snelle levering
Willy
Mooie trap voor een redelijke prijs. Snelle levering.
Gevelladder, model GLB-110
- ALGA laat op hun homepage alle producten zien met de tekening en de afmetingen erbij. Dat is voor mij als klant belangrijk voor de beeldvorming.
- Op zoek naar een gevelladder (type GLB) om van het ene groendak naar het andere groendak te komen. Foto’s gemaakt, enkele maten erbij vermeld en op woensdag een e-mail verstuurd naar ALBA.
- Op donderdag ochtend antwoord ontvangen en het advies gekregen om het eerst volgende langere GLB-model te kiezen.
- Op donderdag namiddag de gevelladder besteld.
- Op vrijdag einde werkdag werd de ladder geleverd incl de montage bouten die ik erbij gevraagd had (pluggen zelf kopen).
- Op zaterdag zelf geplaatst met twee personen. Dat verliep heel vlotjes. Met twee beugels (4 bouten in totaal) zit de ladder gemonteerd tegen de gevel. Die komt niet meer los.
- Een professionele stevige ladder. Nederlands product. Korte communicatie lijnen. Zeer snelle levering. Gemakkelijk te monteren. Zeer tevreden.
- Dat ik hier een jaar heb moeten over nadenken begrijp ik nog altijd niet. Nu hoef ik niet langer meer mijn korte uitschuifladder daar de tweede verdieping te brengen om met behulp van die te korte ladder stuntelig op ons hoogste platte dak te komen om de beplanting water te geven en te voeden. -
Frans Janssens
snelle correcte service en goede kwaliteit
Gerrit
Geweldige service
Leo Ceelen
Kwaliteitsproducten
Diane
Als particulier hier 4 keukentrap doppen besteld die bij Gamma niet te krijgen waren(?). Prima product voor een scherpe prijs. Snelle, vriendelijke, professionele communicatie. Zeer tevreden over.
Marco Esch
Snelle afhandeling en levering van product.
T.R Hulzebos
Vlot geleverd, goed product . Ik miste alleen wat borgringen. Nu heb je kan dat je de moeten afentoe moet natrekken.
Ronald
Bestelling goed op tijd ontvangen
Klaver Flowers
Snelle levering en goed materiaal
Henny Kuyper
Twee zeer bruikbare producten die de veiligheid van mijn bestaande ladder verhogen. De stabilisatiebar is universeel toepasbaar en is voor een bescheiden bedrag verkrijgbaar.
Paul Ensink
Geleverd volgens bestelling .Tevreden over de levering .
Jan Claessen
Bezit al 36 jaar met grote tevredenheid een 3-delige aluminium ladder van Alga Products. Dus een zeer betrouwbaar product. Zelfs het verkrijgen van originele accessoires (o.a. rubberen ladderdoppen en vulhout) is geen probleem. Vervanging na zoveel jaar mag wel.
Fam Ermstrang
Prima geholpen door Alga nadat de bestelling eerst niet goed afgeleverd werd.
Joop Lodder
Het artikel voldeed aan de verwachting, maar de verzendkosten zijn veel te hoog voor zijn klein product. Kan ook per post worden verstuurd!