Akuwoodpanel

Akuwoodpanel

We zijn trots op ons product en dat merk je meteen. Onze akoestische wandpanelen zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt van 3-zijdig houtfineer, wat uniek is in Nederland en België. We zijn de enige aanbieder die deze premium kwaliteit biedt.
8,7
Filter 1111 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 544 met beschrijving

• Dennis Matthijssen
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Snelle verzending, hoge kwaliteit panelen. Zeer tevreden

• daniel vanstalle
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Snelle levering, prijs en kwaliteit... Heel tevreden.. ik raad het aan

• Hoe beoordeel je Akuwoodpanel?

• Nottebaere Frederik
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Relatief vlotte afhandeling van de bestelling vanuit België naar een NL.-site.
    De verzending werd aangekondigd via mail, maar naar mijn mening beetje laat. Een sms zou nog beter zijn op de dag van levering.

Kwaliteit is oké voor mij en de plaatser. Goed verpakt voor transport.

Verlijmt volt met hun eigen lijmtubes. Zorg wel voor een goed siliconepistool.

Klein nadeel mss is de nietjes achteraan die niet altijd op gelijke afstand van elkaar liggen waarddor ene stukje zwarte ondergrond afsnijden moeilijker verloopt.

Ik kan mij als tevreden gebruiker voorstellen.

• Brigitte Snoek

Perfect en mooie kwaliteit

• Ludmilla Kapsenberg
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Snelle levering, mooie producten, goed en prettig advies 👍

• Mark Landuyt
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Ik mocht mijn proefpanelen nog niet ontvangen.
    Ze werden op het juiste adres aangeboden op zaterdag ipv op vrijdag.
    Bijgevolg was er niemand aanwezig en zijn ze terug naar afzender (Breda)ipv afgeleverd in dichtbijzijnd Post-nl afhaalpunt.
    Op mijn mails krijg ik geen antwoord!!

• Gertjan Van Hoek
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Snelle levering en hele fijne service. Reageren snel per mail of telefoon. Paar panelen waren beschadigd maar dit werd snel opgenomen en er werden direct nieuwe verstiurd. Top bedrijf!

• Erik
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Communicatie prima. Kreeg netjes en snel antwoord op mijn vragen. Panelen zijn echt prachtig en probleemloos strak met handzaag of decoupeerzaag passend te maken. Werden keurig verpakt geleverd en binnen paar werkdagen. Ik krijg jeuk en argwaan van als iets 'altijd' korting heeft om je te lokken, daarvoor half puntje aftrek. Levering was tenenkrommend onpersoonlijk, ook half puntje aftrek. Maar waar het uiteindelijk om gaat.. de panelen: Prachtig

• Bouman
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

De levering was in orde, het hout is echt mooie kwaliteit. Echter, hoe het hout op het vilt zit, is niet overal mooi. Bij een paneel heb je onderaan een rand van 2 cm vilt, en bovenaan is dat 2,5 cm.

• Avnish Chaudhary
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Samples are not delivered as shown on website… not get what i paid for !!!! Very bad

• FRank devos
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

De service van AKUwood was OK, maar hun leverancier (Deleveryservice ) waarmee ze werken was dat absoluut niet. Niet alleen waren meer dan een uur te laat, al de gegevens die vooraf had doorgegeven werden niet gevolgd. En omdat ze al te laat waren, hebben ze dus ook niet geholpen bij het binnenzetten van de Panelen in mijn apartement. Je moeten weten dat die AKU panelen 3M lang zijn en heel zwaar. Heb dat dus alleen moeten doen en dat was toch nogal ... heavy. Ze smeten de AKUpanelen ook bij wijze van spreke zomaar op de oprit. Hup en .. weg. Totaal onacceptabel als service.. Grt

• Melanie van den Dungen

Prima service en kwaliteit

• Tabitha Laarman
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Mooi product en levering volgens afspraak.

• Eseosa Omoregie
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Moore prizes em goede service

• Wim Clabbers
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Goede kwaliteit mooie prijzen en snelle levering. TOP

• Arjen Mennes
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Goed verpakt en een snelle levering inclusief update van de levering.

• Johanneke Ploeger-Jansen
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Snelle levering, goed verpakt, niet duur. Topper

• Erik
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Snelle levering, fijne medewerking bij het ophalen en een mooie prijs voor de producten!

• Dirk Schalk
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Ik heb tot nu toe nog helemaal niets ontvangen. Dit geeft niet veel vertrouwen voor de toekomst om hier wat te gaan bestellen.

• Ronk
    Geverifieerde klant van Akuwoodpanel

Mooi product, levering op tijd. Top.