Akupanelshop
Tessa
Wij hebben hier hele mooie panelen gehaald voor in onze hal. Leuke showroom waar je alle panelen kan bekijken. Na de aankoop helpen ze zelfs om de panelen mee in de auto te leggen. Een jong en enthousiast team met veel kennis! Ben je opzoek naar panelen? Ga zeker eens langs bij akupanelshop.com in Oirschot!
Joeri Nowé
Snelle levering, goed verpakt,
Hoe beoordeel je Akupanelshop?
Rene
Samples besteld en van daaruit een bestelling van panelen gedaan. De toegezegde 3 werkdagen levertermijn werd helaas niet gehaald, na 5 dagen nog niks, ook geen verzend gegevens ontvangen. Bij navraag wordt er gereageerd dat het bij de vervoerder ligt en diezelfde week nog geleverd word. pas aan het eind van de week (weer 3 dagen later) krijg ik pas bericht van de transporteur dat het in daar in behandeling is. De spullen juist besteld met de 3 dagen levertijd en eventueel uitloop van een dag of 2 ingecalculeerd dat ik dan thuis zou zijn maar met de levering die gepland stond kwam dat niet uit dus die moest verzet worden uiteindelijk dus ruim 2 weken na bestelling de spullen in huis.
1 Colli was al nooit bij de transporteur in behandeling gekomen (een eindlat) deze bleef maar dezelfde status houden. Bij de levering zat deze er ook niet bij, contact gezocht en het probleem lag bij de transporteur die zouden deze zsm naleveren. nog geen 3 kwartier later krijg ik bericht dat de eindlat helemaal niet op voorraad is en die komt voorlopig ook niet op voorraad. ze stellen voor om het geld terug te storten, dat zou betekenen dat ik een nieuwe bestelling moet doen en weer verzendkosten zou moeten betalen! Acoustisch achtermateriaal nu dan maar strak met de latten afgesneden bij gebrek aan de eindlat. Alles toch enigzins teleurstellend.
De panelen zelf zijn mooi om te zien maar het acoustische materiaal is niet vormvast of de latten zitten niet juist erop gemonteerd, bij de naad van de panelen is de ruimte tussen de latten groter als bij de naden op de rest van het paneel. het gaat maar om 1 -1,5 mm maar op de wand springt dit als een zwerende vinger in het oog. hier met een mes een stuk vanaf moeten snijden om dit netjes te krijgen. Ook had ik meer van de acoustische demping verwacht
Nadat ik dit alles per mail had aangegeven werd er excuses gemaakt (Die zijn gratis en makkelijk via de mail) en daar was het mee klaar, totdat ze 2 uur later mijn review gelezen hadden toen kwamen ze per mail nogmaals met excuses en met Euro 50 als tegemoetkoming als ik de review wilde aanpassen. Dit bedrag is natuurlijk een sigaar uit eigen doos als ik straks de eindlat opnieuw moet bestellen en al 39,95 aan verzendkosten kwijt ben. Daarop voorgesteld om dit bedrag te verdubbelen, aangezien ze mij willen compenseren (Euro 50), ik opnieuw verzendkosten moet betalen (39,95) en ik nu korting had op de eindlat (Euro 3) kwam ik al op een bedrag uit van Euro 92.95. Hier wilden ze niet in meegaan ze wilde de lat wel kosteloos opsturen maar gaven zelf al aan dat er kleur verschil kan ontstaan door batch verschillen. Maar mijn voorgestelde Euro 100 konden ze niet in meegaan aangezien de eindlat al gecrediteerd was. Gek hé deze hebben ze ook nooit geleverd!
Uiteindelijk alles mooi op de muur gekregen door zelf met de hand de panelen passend te maken, maar dat hoort natuurlijk niet. In de toekomst hadden wij in een andere kamer ook panelen willen plaatsen maar die gaan wij zekerweten ergens anders bestellen! -
Iris S
Mooie producten, veel keus en scherp geprijsd. Na bestellen duurde het bijna een week voor het verzonden werd, de bezorging / chauffeur was erg onvriendelijk, sprak nauwelijks Nederlands, snauwde naar ons (aan de telefoon en toen hij er was). Vriendelijkheid was ver te zoeken.
Kim Vandepaer
Perfecte afhandeling en levering!
Jasper Breedveld
Snelle levering keurig alles dik in orde.
Sandrino Costeur
Farhan Aydid Ali
Beste Goed
Paul
Netjes geregeld
Hennie Bos
Zag er mooi uit verder is alles super gelopen dank je wel
Christa van den Braak
klacht netjes opgelosd
Rob Loves
Paneel afgehaald aan de winkel. Je wordt daar zeer vriendelijk geholpen, product opgehaald en meegenomen. Alles naar wens!
Ben
Vandaag geplaatst zijn erg mooi
Hanneke
Mooie panelen. Levering verliep iets minder soepel, maar we hebben de panelen uiteindelijk goed ontvangen.
Willem Huigen
Bestelling tot bezorging duurde veel te lang
Kjell van den Boogert
Product was goedkoper dan de concurrentie, terwijl ik het er niet aan af zie. Ziet er erg netjes uit. Als kers op de taart, zeer snelle levering.
Hilde
Snelle levering, goed ingepakt
Heidi Mertens
Degelijke kwaliteit die snel geleverd werd.
SB
Snel ontvangen
John Pisters
Goede service en volgens afspraak bezorgd, prima