Akupanelgigant.nl

Akupanelgigant.nl

Het Akupanel, naast andere akoestische wandpanelen, is een handig en voordelig hulpmiddel om de akoestische kwaliteit van een bepaalde ruimte te verbeteren. Het gebruik van akoestische wandpanelen biedt de mogelijkheid om te genieten van een meer serene en aangename sfeer.
9,2
Filter 84 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 49 met beschrijving

• Kim Schilder
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Er wordt erg met je meegedacht! Top!

• Sander
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Mooie panelen, nette prijs (in aanbieding kunnen kopen) en snelle levering door vriendelijke bezorger.

• Hoe beoordeel je Akupanelgigant.nl?

• Peter tijssen
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

top bedrijf! snel geleverd en keurig netjes !

• Nico Schoemaker
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Top geholpen en ook zijn wij geholpen om de goede keus te maken en zelfs op maat gezaagd jammer alleen dat ik het zelf in de lift moest tillen en en naar binnen brengen want ik ben 71 jaar had gedacht dat ze het aan de deur af zuiden geven verder alles keurig geregeld

• Sebastiaan van Loo
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Snelle service, producten zijn zoals verwacht

• elif
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

niks op aan te merken, website is duidelijk

• Lotte
    Review voor Akupanelgigant.nl

eetoeerl/ud.ie nt j ai ns eprk.tnirc eaprr eh t Paj ltn btskafeBii ewn 2bogdrgre eint ce eel atevnieaagplb p abanlenn em

• Owen
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Hout is van mdf met houtlook fineer afwerking.

Beste Owen,

Dank voor je review en veel plezier met uw panelen.

Hartelijk groet,
    INDY
    AKUPANELGIGANT.NL

• Willem
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Ik ben erg tevreden en snelle levering

• Priscilla Bergers
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Panelen zijn prachtig , netjes op tijd geleverd , en zeker kwaliteit , ze ogen erg mooi 🤩

Beste Priscilla,

Dank voor je review en veel plezier met uw panelen.

Hartelijk groet,
    INDY
    AKUPANELGIGANT.NL

• Celmo Antonio

Goede service!
    Ik was niet thuis tijdens de eerste levering, bezorger had mij netjes gebeld en uitgelegd dat ik via de mail een nieuwe bezorg datum krijg.

Bezorger heeft mij geholpen om alles naar binnen te brengen.

• Hans Oosterhaven
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Super service! Snel geleverd. Fijne hulp via de chat. Heel blij mee!

Hallo Hans,

Bedankt voor de top review!

Snelle levering, fijne chat en blije klanten, daar doen we het voor. We staan altijd voor je klaar!

• Ruben
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Duidelijke website, en snelle levering. Producten zien er prima uit voor een goede prijs.

Hallo Ruben,

Bedankt voor je mooie review!

Duidelijke website, snelle levering en goede prijzen. Precies wat we willen bieden. Veel plezier met je aankoop!

• Mike Jongepier

Zeer snele levering

• Ö Canli
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Kwaliteit is top ben er zeer tevreden over. Verkoper Vriendelijk en behulpzaam.

• Wendy Verswijveren
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

In 1 woord: fantastisch. Ik was wat huiverig omdat de showroom op google view niet uitnodigend was. En er tegenwoordig veel nep sites zijn maar de meer dan 100 reviews hebben gelijk: keurige levering. Mooie panelen, dik vilt en uniforme latjes. De levering kwam een dag later al. Het gebeurt tegenwoordig zelden meer maar ik ben aangenaam verrast door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Prima communicatie. Een aanrader, vandaar dat ik graag moeite doe een review te plaatsen.

Hallo Wendy,

Bedankt voor de fantastische review!

We begrijpen je twijfels over Google View (we werken eraan om het wat duidelijker te maken), maar super dat je toch voor ons koos. Blij dat de panelen én de prijs-kwaliteit je verrast hebben.

Dank voor je aanbeveling, we staan altijd voor je klaar!

• Willem Jan van Eijk
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Goede prijs, zeer snelle levering

• Daniel
    Review voor Akupanelgigant.nl

Zeer vriendelijke mensen en denken met je mee .top kwaliteit Aku panelen die 3 zijdig gefineerd zijn en voor zeer aantrekkelijke prijzen .

• Stefan
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Goede kwaliteit en mooie panelen, supersnel geleverd. We zijn er ontzettend blij mee.

• PvH
    Geverifieerde klant van Akupanelgigant.nl

Snelle levering! Mooie kwaliteit panel.
    Verhouding prijs eindlat t.o.v. een panel is mij niet duidelijk, kortom die is goed aan de prijs.
    Zou ik deze winkel aanraden? Jazeker!