Akudeco
Gerrie Beerens
Snelle levering goed verzorgt zag er goed e. Mooi uit
Roy
Goede service en mooie panelen met duidelijke verwerking omschrijving. Puntje van aandacht is misschien de omschrijving van de eindlat..
Hoe beoordeel je Akudeco?
Mark Walstra
Goede prijs kwaliteit verhouding en prima service. Werd netjes gebeld dat de hoeklat die ik besteld had een andere walnoot was. Dus niet klakkeloos opsturen wat besteld is.
roel beckers
Correcte en snelle levering, mooi materiaal!
Hein ter Weele
Alles werd keurig en goed verpakt afgeleverd. Top!
Antwoord van AkudecoBeste Hein,
Dank u wel voor uw positieve feedback! Goed om te horen dat alles netjes en goed verpakt is geleverd.
Veel plezier met uw aankoop!
Akudeco -
Frans van Brakel
Lampen zien er strak uit. Nu proberen ze te laten branden.
Antwoord van AkudecoBeste Frans,
Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat de lampen er strak uitzien.
Wij wensen u veel plezier bij het gebruiken ervan. Mocht u vragen hebben, dan staan wij klaar.
Akudeco -
Leander Fabriek
Geleverd op tijd volgens afspraak en over de kwaliteit van de delen niets te klagen. Goed spul voor prima prijs.
Antwoord van AkudecoBedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens verlopen is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan wij altijd klaar om te helpen. Groeten, Akudeco
Benny De Mol
Goede kwaliteit
Antwoord van AkudecoBedankt Benny voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens verlopen is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan wij altijd klaar om te helpen. Groeten, Akudeco
Veerle Van Damme
Interessante prijzen, snelle service, goede opvolging.
Antwoord van AkudecoDank je wel Veerle voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze prijzen en service waardeert. We blijven ons best doen om je in de toekomst net zo goed van dienst te zijn. 😊
Groeten, Akudeco -
Pieter-Jan
Mooie producten, correcte levering en een uitstekende naservice. Lijm die niet meegeleverd werd, werd na 1 mail meteen terugbetaald. Heel erg aan te raden winkel.
Antwoord van AkudecoDank je wel Pieter-Jan voor je uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn dat de nazorg naar tevredenheid is opgelost. We vinden het geweldig dat je ons aanbeveelt.
Groeten, Akudeco -
Sanny de Groot
Antwoord van AkudecoBeste Sanny, Dank je wel voor je fijne beoordeling! We zijn blij dat je ervaring met Akudeco positief is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Akudeco
Margreeth van Hoorn
Ik heb bij u een wandlamp besteld, helaas moet ik vaststellen dat het iedere dag opgeladen moet worden.
Ik vroeg me af of dit niet opgelost kan worden.
Hoor graag van u
Vriendelijke groet
Margreeth van HoornAntwoord van AkudecoBeste Margreeth, Dank voor je beoordeling. Vervelend dat u niet geheel tevreden bent. Ik stuur u even een persoonlijke mail. Met vriendelijk groet, Team Akudeco
johnny josemanders
Goed product zoals verwacht, materiaal is goed te bewerken en voldoet aan de afmetingen zoals besteld. Bijbehorende schroeven niet meegeleverd maar wel correct afgehandeld door Acudeco.! zeer aanbevolen.
Antwoord van AkudecoBeste Johny, Dank je wel voor je fijne beoordeling! We zijn blij dat je ervaring met Akudeco positief is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Akudeco
Cees vrijenhoek
Chinees product onder nederlandse handelsnaam verkopen kwaliteit beneden peil! Product met fabrikage fout toch verkocht terwijl men hier van op de hoogte was. Erg slecht.
Antwoord van AkudecoBeste Cees, Bedankt voor u review. Wat vervelend dat de led strips niet goed zijn bevallen, ik zie dat hier al mail contact over is geweest en dat de led strips al retour onderweg zijn naar ons. Mocht ik u nog ergens anders mee kunnen helpen dan hoor ik het graag!
ingmar Chung-a-hing
Goede service, snelle levering en top kwaliteit panelen
Antwoord van AkudecoBeste ingmar,
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de snelle levering en de kwaliteit van de panelen. Daar doen we het voor.
Deh
Mooie wandpanelen, snel en keurig geleverd.
Antwoord van AkudecoBeste Deh,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat de wandpanelen mooi zijn en snel én keurig zijn geleverd. We wensen je er veel plezier van!
Estelle Delcourt
Top top
Antwoord van AkudecoBeste Estelle,
Wat leuk om te lezen: “Top top”! Heel erg bedankt voor uw enthousiaste beoordeling en uw vertrouwen in Akudeco.
H den Dijker
Snelle levering. Wel 2 zijde afzagen, latjes wisselen in lengte.
Antwoord van AkudecoBeste meneer/mevrouw den Dijker,
Dank u wel voor uw review. Fijn dat u de levering als snel heeft ervaren.
Karam Faiz
Heel goed 👍
Antwoord van AkudecoBeste Karam,
Dankjewel voor je fijne beoordeling
Fantastisch om te horen dat alles naar wens is!
Mocht je nog vragen hebben, dan staat Akudeco altijd voor je klaar. -
Dik en Carla van de Bovenkamp
Geweldige wandpanelen geen beschadigingen en netjes afgeleverd wij hebben nu een hele mooie wand in de slaapkamer dankjewel en veel succes met UW bedrijf groetjes uit Veenendaal
Antwoord van AkudecoBeste Dik, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We staan altijd klaar mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Team Akudeco