Akudeco
Beautiful acoustic panels. Sounds Great!
9,3
Filter 222 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 173 met beschrijving

• Toon Ubbink

Mooie wandlampjes!!

Antwoord van Akudeco

Hi Toon, bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier van de wandlampjes.

• Marc Van den Berg

Goede snelle levering!

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je positieve beoordeling, Marc! Fijn dat je tevreden bent met onze service.

Akudeco

• Hoe beoordeel je Akudeco?

• Barry Zwinkels
    Geverifieerde klant van Akudeco

Snelle levering, top kwaliteit, beste uit de test uit eigen onderzoek! Bij verwerking blijft ook bij een zaagdoorsnede de binnenkant heel mooi netjes zwart, heel erg blij met het eindresultaat!

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je uitgebreide review, Barry! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en het eindresultaat. We waarderen je feedback enorm en wensen je veel plezier met het resultaat!

• Rieky Van Elten
    Geverifieerde klant van Akudeco

Super goede kwaliteit de dikte van panelen zijn beter als bouwmarkt. De server is geweldig ben er heel blij mee zeker aanbevolen

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je uitgebreide review, Rieky! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze panelen en dat ze zelfs beter zijn dan die van de bouwmarkt.

• Elwin
    Geverifieerde klant van Akudeco

Mooie Prijzen en goede service!

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je mooie feedback, Elwin! Fijn dat je onze prijzen en service waardeert.

• Anja Koenders
    Geverifieerde klant van Akudeco

Snelle levering,panelen zijn prachtig,prima kwaliteit.

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je mooie woorden, Anja! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de panelen.

• Herman

Goede service.

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je positieve beoordeling, Herman! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service.

• Quirine Hameleers
    Geverifieerde klant van Akudeco

Snelle en goede levering! We moeten ze nog plaatsen dus kan daar nog niet over zeggen

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je positieve review, Quirine! Fijn dat de levering snel en goed verlopen is. Succes met het plaatsen van de wandpanelen!

• Cyrus Riasaty

Prima service

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je mooie feedback, leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service Cyrus!

• Angele Velden

Antwoord van Akudeco

Bedankt voor je review, Angele! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering! Veel plezier met je aankoop.

• Melissa Ras
    Geverifieerde klant van Akudeco

Mooi product, alleen jammer dat je hem na 3 uur alweer moet opladen. En dat de aan en uit-knop aan de achterkant zit. Zou het product niet aanraden!

Antwoord van Akudeco

Beste Melissa, Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Ik heb je een mail gestuurd om te kijken hoe we dit op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, team Akudeco

• Paul
    Geverifieerde klant van Akudeco

Mooi product. Snel en netjes verpakt en geleverd.

Antwoord van Akudeco

Beste Paul, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de levering. Met vriendelijke groet, team Akudeco

• Henk Derks
    Geverifieerde klant van Akudeco

Bijzonder vriendelijke bezorgers, goed verpakt, panelen zien er mooi uit

Antwoord van Akudeco

Beste Henk, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de panelen en de levering. Met vriendelijke groet, team Akudeco

• Dick Visser
    Geverifieerde klant van Akudeco

Mooie prijs voor er kwaliteitsproduct.
    Zeer goed geholpen toen ik na de geplaatste order toch nog meer nodig had. Het was geen probleem om beide orders samen te voegen en het als 1 zending te bezorgen. Top bedrijf met prima service

Antwoord van Akudeco

Beste Dick, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bestelling en onze service. Met vriendelijke groet, team Akudeco

• Willem
    Geverifieerde klant van Akudeco

Goede kwaliteit en service tegen scherpe prijzen.

Antwoord van Akudeco

Beste Willem, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de panelen en onze service. Met vriendelijke groet, team Akudeco

• Noortje

Super

Antwoord van Akudeco

Beste Noortje, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, team Akudeco

• patrick konings
    Geverifieerde klant van Akudeco

Mooie panelen en snelle levering!!

Antwoord van Akudeco

Beste Patrick, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de panelen en de levering. Met vriendelijke groet, team Akudeco

• Anita

Mooie prijzen, snelle levering

Beste Anita,

Dank voor je beoordeling.
    Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering.

• Danielle Durenkamp
    Geverifieerde klant van Akudeco

Batterij gaat nog geen avond mee dan moeten ze alweer opgeladen worden

Beste Danielle Durenkamp,

Dank voor je beoordeling.
    Ik stuur u even een persoonlijke mail om te kijken naar een oplossing.

• Ozhan Memis Ozturk
    Geverifieerde klant van Akudeco

Mooie prijzen, sneller, aardige medewerkers

Beste Ozhan Memis Ozturk,

Dank voor je beoordeling.
    Fijn om te horen dat u tevreden bent over de wandpanelen.
    Ben benieuw naar het resultaat.