Aircosuper Klimaattechniek B.V.
Ontdek ons ruim assortiment airco en ventilatie toebehoren voor de doe-het-zelver* en installateur*. Aircosuper levert vrijwel alle soorten onderdelen en accessoires die nodig zijn voor de installatie en/of het onderhoud van airconditioners en overige klimaatsystemen. Wij staan garant voor een snelle levering en veilig online betalen.
*Indien u bij ons alleen de materialen aanschaft, dient u er rekening mee te houden dat:
Installeren, controle op lekkage en alle handelingen waarbij HFK en HFCK koudemiddelen betrokken zijn, waarbij of waardoor emissie van koudemiddel kan optreden, moeten worden uitgevoerd door een F-gassen gediplomeerd monteur.
Rob Leerentveld
Prima service. Vragen die ik had over bepaalde afmetingen werden keurig beantwoord nadat een medewerker deze had nagemeten. Vervolgens na bestelling snelle levering. Product werd netjes ingepakt afgeleverd!
Jacques Geers
Snel en goed verpakt geleverd. Rond 13:00 uur besteld, de volgende dag al binnen. Top!
Hoe beoordeel je Aircosuper Klimaattechniek B.V.?
KB
Goede service van het bedrijf. Zeer tevreden hoe zij te werk zijn gegaan. Professioneel en zoeken naar de beste oplossing die er kan zijn. Zeer tevreden.
Roland Van de Vondel
Snelle levering.
Perfect
Airco (Mitsubishi) laten plaatsen in woonkamer.
Traject van bezoek ter plaatse (deskundige), offerte, plaatsing en afhandeling was perfect.
Bedrijf met zeer gekwalificeerd personeel. Communicatie verliep uitstekend. "Klant-is-koning"-mentaliteit.
Zeer aan te bevelen.
S van Wilsum
Fout van mij werd zonder verzoek van mij hersteld. Dat noem ik meedenken!
Ernst Schorfhaar
mooie stevige ombouw, binnen 24 uur geleverd. Wel wat gepruts om de bouten en moertjes te monteren maar met geduld gaat het uiteindelijk toch goed. Blij mee!
Folkert de Jong
Aircosifon, snel geleverd, werkt goed.
Helen
Goede service, netjes gemonteerd en afgewerkt! Heel blij mee!
jeroen swart
Zeer snelle levering.
Had het in twee dagen binnen...
Daar kunnen ander nog wat van leren.
Rob Van der burgh
Snelle verzending goed verpakt goede prijs
Jan-Hein
Ze maken waar wat ze beloven. Snel geleverd tegen een scherpe prijs. Volgende bestelling wordt herhaald.
Sander
Snel en duidelijke antwoorden op mijn vragen, meedenken met verzenden, en perfecte levering. Goede producten voor een prima prijs
Harry
Verrassend bedrijf. Niet lullen, maar poetsen is het motto en dat maken ze 100% waar. Werken zorgvuldig en netjes. Ik heb het veel slechter meegemaakt, dit is echt een verademing. Een echte aanrader!
Arno Kreuwers
Makkelijk gevonden en snel geleverd.
Peter Duts
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis.
Rinke
Snel en goed
Ricardo Kluijtmans
Goed product, snelle levering
Kees
Snelle betrouwbare levering , keurig verpakt
Hans Bosveld
Heel fijn bedrijf goede service vriendelijk personeel dit soort bedrijven zijn er niet veel meer van bedankt