Ailoo boetiek
Bekijk alle reviews en keurmerken van Ailoo boetiek en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
8,9

• Slecht
    Review voor Ailoo boetiek

Alle kleding die ik besteld heb is te klein, gewoon mijn maat besteld en veel te klein! Wil je retouren moet je zelf je retour regelen, geen hulp met retourlabel helemaal niks, zelf regelen en zelf betalen. Schandalig! Ik bestel hier nooit meer.

• T. Janssen
    Review voor Ailoo boetiek

Erg blij met de broek en snelle verzending!

• Hoe beoordeel je Ailoo boetiek?

• Esmay
    Review voor Ailoo boetiek

Heel erg blij met de truien en rok! Er miste 1 trui bij de bestelling, heb een mailtje gestuurd en kreeg al snel mail terug dat de andere trui werd verzonden. Goede service🤗

• Simone
    Review voor Ailoo boetiek

Broek gekocht, maar perongelijk mijn huisnummer niet ingevuld waardoor DHL het niet kan bezorgen. Ailoo geeft aan dat het mijn eigen schuld is dat er geen huisnummer is ingevuld, dus geen broek en geen geld terug... Klantvriendelijkheid 0

Hi,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze service.
    Zoals ik ook al hebt benoemd in onze mailtjes, het is de verantwoordelijkheid van de klant om de juiste adres gegevens in te vullen bij een bestelling. Wij kunnen dit niet voor iedereen controleren. Daarnaast wordt er als je een bestelling plaatst automatisch een verzendlabel aangemaakt door DHL dus wij hebben hier zelf geen invloed op.
    Helaas voor de klant is het wettelijk zo bepaald dat wij als webshop geen aansprakelijkheid kunnen hebben voor verkeerd ingevoerde adresgegevens door de klant zelf.
    Wij hebben je netjes proberen te helpen en hebben ook nog een onderzoek gestart bij DHL terwijl wij dit niet verplicht zijn om te doen.

Wij vinden het erg jammer dat het pakketje kwijt is geraakt maar kunnen hier helaas niks aan doen omdat de verantwoordelijkheid bij de klant ligt.

Team Ailoo

• Sanne De Kraauw
    Geverifieerde klant van Ailoo boetiek

Snel geleverd en mooie rok!

• Ilse
    Review voor Ailoo boetiek

Ik koop altijd mijn pantalons hier en ben meestal tevreden. Helaas kreeg ik afgelopen keer een kapotte toegestuurd en heb ik een bericht gestuurd. En kwam een korte reactie om mijn bestelling beter te bekijken en hier heb ik op gereageerd. Vervolgens krijg ik niks meer te horen

• Roos
    Review voor Ailoo boetiek

Super mooie kleren en schoenen binnengekregen! Super snelle levering! Heel blij mee. 🥰🥰

• Marloes Van der veen
    Geverifieerde klant van Ailoo boetiek

Mooie kleren goede kwaliteit en supersnel verzonden !!

• Jamie
    Review voor Ailoo boetiek

Snelle levering en de jeans zit perfect. De omschrijving klopt dus.

Fijn om te horen!

• Susanne
    Review voor Ailoo boetiek

Schoenen na 2 weken kapot, kon €5 korting krijgen maar geen retour terwijl dit EU recht is. Reageren ook nergens op.

• rianne
    Geverifieerde klant van Ailoo boetiek

Snel verzonden en de jeans zit perfect!

• Cordia van de Water
    Geverifieerde klant van Ailoo boetiek

Mooie broek en goede pasvorm

• Samantha
    Review voor Ailoo boetiek

Hele leuke spijkerbroek met roze hartjes erop gekocht! Heel blij mee en zit super lekker! 🥰

• Fleur
    Geverifieerde klant van Ailoo boetiek

op de website staat voor 15:00 besteld vandaag verzonden. Ik heb mijn bestelling op donderdag 26 september gedaan maar is pas op dinsdag 1 oktober verzonden door de webshop. Niet zo handig om op website aan te geven dat verzending eerder zou zijn, ik ging er namelijk daardoor vanuit het voor maandag te hebben want dan had ik het nodig voor een begrafenis. Ook tussendoor contact gezocht met webshop maar nooit reactie gehad.

Hi Fleur,

Wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over onze service.
    Wij hebben helaas geen mailtje van je ontvangen anders had je zeker een reactie gekregen. Wij zijn afhankelijk van DHL en helaas kampte ze met een vertraging waardoor de pakketje niet op de afgesproken tijden/dagen werden opgehaald. Onze pakketten konden dan ook niet opgehaald en verzonden worden naar de klant.
    Wij vinden dit erg jammer maar helaas valt dit buiten onze macht.
    We hebben er alles aan gedaan om de pakketjes zo snel mogelijk bij de klant te krijgen.

Liefs,
    Team Ailoo

• Robin
    Review voor Ailoo boetiek

Hele fijne mooie broeken! Snel geleverd. Super blij mee :-)!

Dankjewel! Fijn om te horen

• Jessi
    Review voor Ailoo boetiek

Super leuke kledij, omschrijving voldoet ook aan het product en de prijzen vallen ook super goed mee!

• Carmen
    Review voor Ailoo boetiek

super goede kwaliteit! snelle bezorging

Antwoord van Ailoo boetiek

Dankjewel! Fijn om te horen.

• Martine Van de Belt
    Geverifieerde klant van Ailoo boetiek

Snelle levering en een geweldige broek! De kwaliteit is heel goed en hij zit super lekker! Ik had altijd skinny jeans, dit is mijn eerste mom jeans! En ik ben verkocht eraan! :)

Wat fijn om te horen!

• Axelle Van de vloet
    Review voor Ailoo boetiek

snelle levering van top kledij! 🫶🏼

• Mandy
    Review voor Ailoo boetiek

Hele leuke en lekker zittende jeans gekocht. Snel verzonden! Ga hier zeker vaker kleding bestelling.

Super om te horen!