Agrifield.nl
In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.
Patrick Heijnen
Zeer goed
Jan Bax
bestelling tegen goede prijs, netjes verzorgd, goede en vriendelijke communicatie. Klantvriendelijke chauffeur van transporteur
Hoe beoordeel je Agrifield.nl?
pieter oosterbaan
bestelde graszaad was niet in vooraad pas na week ontvangen had ik het op voorhand geweten was het elders besteld gr piet
Antwoord van Agrifield.nlDank voor uw beoordeling. Helaas duurde uw levering inderdaad wat langer dan gepland. Ook de bezorgdienst duurde 2 dagen langer, wat resulteerde in een langere levertijd. Toch bedankt en ik hoop dat u alsnog plezier heeft van uw graszaad.
willem welling
Korte lijnen en snelle levering!
Antwoord van Agrifield.nlTop! dank!
Dick Westland
Uitstekende service .
Transport is top verzorgd!Antwoord van Agrifield.nlDank u wel voor de mooie beoordeling!
Christian Gaasbeek
Snel en netjes geleverd, was netjes op ons erf bij de schuur geplaatst en niet zomaar voor aan de weg.
Goede communicatie over de bestelling. Ben zeer tevreden
Antwoord van Agrifield.nlFijn om te horen! Nogmaals dank voor uw bestelling en mooie beoordeling!
B.C. Hilbers
Ok
Sylvain MAUFROY
Perfect !!!
Vincent Zwart Zwart
Goed geregeld
Bart Buyck
Beschrijving *
Geweldige service, vragen werden duidelijk en goed beantwoord!
Antwoord van Agrifield.nlFijn! Graag gedaan!
R Caro
Bestelling netjes verpakt en snel verzonden.
Antwoord van Agrifield.nlTop, dank u wel!
Noëlle Smallegange
Zeer snelle levering en tevoren ook goed advies per telefoon!
Antwoord van Agrifield.nlGraag gedaan en fijn dat we u konden helpen!
P.H. Zuijdam
Gemakkelijke site, snel in huis.
Antwoord van Agrifield.nlGraag gedaan!
Jeroen Janssen
prima en snelle levering. communicatie is ook prima. snelle reactie
Antwoord van Agrifield.nlDank voor uw beoordeling!
Arend Schonewille
Ik heb 20 x 25 kilo Fertiplus Organische Mestkorrels Kruimel aan huis bezorgd gekregen door Agrifield.nl, en ik ben er zeer tevreden over.
Het is absoluut een zeer mooi strooibaar produkt, ideaal voor op het gazon en voor om tussen de planten in de moes en siertuin te strooien, en het ruikt bijna niet, en ook zeer goed verpakt in stevige zakken, en ook nog eens voor een hele mooie verkoopprijs, ideaal voor iedere tuinier, als ik eerder geweten had dat deze zeer strooibare kruimelvariant te koop was , dan had ik deze al veel eerder gekocht, ik kan het daarom iedereen aanraden.
Antwoord van Agrifield.nlBeste heer Schonewille,
Vriendelijk dank voor de mooie beoordeling. Altijd leuk om te lezen en fijn dat het product bevalt! -
L.H Ketting
Gewoon goed zo als het is
Antwoord van Agrifield.nlFijn, dank!
MARC HEYNDERICKX
Zeer vlugge en correcte levering
Antwoord van Agrifield.nlGoed om te horen, dank!
Bleumink
Ik werd precies geïnformeerd wanneer de bestelling zou worden afgeleverd.
Antwoord van Agrifield.nlDat is fijn om te lezen, dank voor uw bestelling!
Martijn -
Hans van Benthem
Snelle en adequate levering met een persoonlijk tintje
Antwoord van Agrifield.nl;) Graag gedaan!
Suzanne
Prima service en levering!
Antwoord van Agrifield.nlDank je wel!