Agletless
Jan Foppe
De mooiste veters, erg slimme sluiting. Prima service.
Dan
De veters zijn prima, maar moest erg lang wachten op de levering.
Hoe beoordeel je Agletless?
Alex Van As
Prachtige mooie producten
Jazeker, stuur mij nog maar een pakje elastische veters clip grijs. Dat zijn die 5 sterren wel waard.💐🤣😉👍
Franka Baalbergen
Bestelling nog steeds niet binnen en geen communicatie hierover en geen reactie op mijn vraag over de status
Antwoord van AgletlessBeste Franka,
Onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie. Het lijkt erop dat je bericht in de spam is terechtgekomen, dat hadden we moeten voorzien – sorry daarvoor!
Je bestelling is nog onderweg en zou binnenkort geleverd moeten worden. Op de track & trace pagina zie ik dat er vertraging is opgelopen. Als het goed is, heb je een mail ontvangen met de track & trace link om de status te volgen.
Mocht je deze niet hebben ontvangen, laat het ons dan even weten, dan sturen we de link nogmaals naar je toe. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld!
Agletless Klantenservice -
Stefanie Van Buynder
De bestelling leek van Nederland te komen maar is een week onderweg geweest.. vind ik absoluut niet kunnen voor een paar veters
Henk Huinen
Nooit iets ontvangen.
Antwoord van AgletlessBeste Henk,
Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat je bestelling niet goed is aangekomen. We begrijpen dat dit frustrerend is.
Zoals we eerder hebben besproken, hebben we je bestelling inmiddels opnieuw verstuurd. Deze zou binnen 5-8 werkdagen bij je moeten zijn. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben of iets niet kloppen, laat het me dan gerust weten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je alsnog tevreden zult zijn met je bestelling.
Agletless klantenservice -
leuk productAntwoord van AgletlessSuper bedankt Toon
Jeanesy Bronkhorst
Goede kwaliteit
Bjorn
Snelle levering en goede service.
Mirko
Super geholpen toen ik de verkeerde breedte had besteld!
Antwoord van AgletlessFijn dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met de juiste veters!
Tania Doens
Ik heb nog altijd mijn bestelling niet gekregen naar verschillende mails gestuurd te hebben naar jullie, ik vind dit echt niet kunnen dat ik na al die tijd nog niks heb gekregen. Mvg tania
Antwoord van AgletlessHallo Tania,
Ik begrijp goed dat het lang duurt en dat dit frustrerend is. Ik heb de track & trace bekeken en die geeft aan dat het niet lang meer kan duren voordat je bestelling wordt geleverd.
Zou je me willen laten weten als het in de tussentijd toevallig is bezorgd? Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Het is echt deze specifieke week geweest waarin we veel vertragingen hebben gehad en daar hebben we helaas veel klachten over ontvangen.
Ik hoor het graag van je.
Agletless klantenservice -
AB
Te veel emails
Antwoord van AgletlessHallo,
Bedankt voor je bericht en voor je feedback, we kunnen hier zeker wat mee. Ik heb even gekeken en we gaan het oplossen, zodat je geen last meer hebt van te veel e-mails.
Nogmaals dank voor je geduld en je input.
Arjan Ebing
Tweede setje van 4 x de elastische veters met capsule besteld als reserve. Had de andere 4 al in de schoenen zitten. Helaas trok bij 1 schoon de ene kant van de capsule dwars door het schroefdraad heen. Heb de klantenservice gevraagd wat ik fout had gedaan, en hoe dit heeft kunnen gebeuren, zodat het in de toekomst niet meer gebeurd, en aangeboden de kapotte capsule terug te sturen voor nader onderzoek. Klantenservice meldde me dat dit een enkele keer voor kan komen, en heeft meer gedaan dat ik vroeg. Ze hebben met mijn reserve set een extra paar veters en capsules mee gestuurd. Dat is meer dan ik vroeg, en super dat ze je het gevoel geven dat er naar je geluisterd wordt. Met de beste wil van de wereld kan ik niks kwaads over dit bedrijf zeggen. Laura hartelijk dank dat je dit zo hebt opgepakt, je bent een aanwinst voor het bedrijf.
Antwoord van AgletlessWat een mooi bericht om te ontvangen aan het begin van de week. Bedankt voor je vriendelijke woorden, Arjan. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je je gehoord voelde. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het dan gerust weten.
Rene Kanters
Goede service, vragen werden keurig beantwoord
Nynke
Prima veters, mooie kleuren en bijpassende kleur sluiting. Snel geleverd.
Sabine
Op zich goede veters maar het komt rechtstreeks vanuit China. Dus het lijkt nu echt op dropshipping. De vorige keer zaten ze nog in zakjes van Agletless zelf maar nu niet. Het is niet meer waard om via deze site te bestellen. Via Aliexpress dezelfde veters voor veel goedkopere prijs. Oja en ik had 8 mm breedte besteld en ik heb 7 mm binnen gekregen. Dus het zijn niet de goede maat
Antwoord van AgletlessHoi Sabine,
Dat klopt, sommige producten sturen we niet uit eigen voorraad. Dit staat ook aangegeven tijdens het bestellen en in ons verzendbeleid. We doen dit om verschillende varianten te testen en te bepalen welke we in bulk inkopen. Het grootste deel van onze producten verzenden we nog steeds direct uit eigen voorraad.
Toch bedankt voor je reactie. We begrijpen dat je de vergelijking maakt met AliExpress, maar bij ons krijg je wél klantenservice, snelle afhandeling bij problemen en gegarandeerde levering zonder verrassingen. Dat maakt voor veel klanten het verschil.
Groet,
Rob
Goed advies en snel geleverd
Antwoord van AgletlessHi Rob,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het advies geholpen heeft en dat je tevreden bent met de veters. 😊
Mocht je het leuk vinden, we zouden het tof vinden als je een foto stuurt van je Skechers met de veters erin. Dan kunnen we die (met jouw toestemming) op de site zetten als inspiratie voor anderen.
Nogmaals bedankt en veel plezier met je nieuwe veters!
Groet,
Catherine Van Hauwaert
Deze elastische veters zijn een “game changer”! Super blij mee!!!
Antwoord van AgletlessYes, dat willen we horen! Bedankt voor je review, Catherine. Veel plezier ermee!
Han de Bruijn
Voor Kerst wat elastische veters besteld als kleine cadeautjes voor de kinderen, blije gezichten! Vooral de reflecterende veters vonden ze te gek 🤩 Bestelling weer netjes op tijd geleverd…