After Surgery

After Surgery

In onze webwinkel vindt u producten welke uw genezingsproces na een chirurgische behandeling ondersteunen en u comfort bieden tijdens uw herstel. Wij werken uitsluitend met A-merken die staan voor de beste kwaliteit en service. Heeft u hulp nodig, dan staan wij graag voor u klaar.
8,6

• Sam
    Geverifieerde klant van After Surgery

Goede service, bestelling voldeed aan verwachting. Snelle levering

• Jozina Buteijn
    Geverifieerde klant van After Surgery

• Hoe beoordeel je After Surgery?

• Dm
    Review voor After Surgery

Snelle levering en misverstand omtrent retouraanvraag werd correct rechtgezet.

• Toos Vleugels
    Geverifieerde klant van After Surgery

De levering was idd erg snel

• In Galicia

Klanten service??????

Goedenavond mevrouw In Galicia,

Op welke manier kunnen wij u van dienst zijn?
    We horen het graag.

• R. Veldink

Ben uitstekend geholpen.
    Had telefonisch support nodig en ben uitermate tevreden.
    De dame toonde veel empathie en bood mij nog korting aan vanwege een foutje op hun website.
    Ga zeker opnieuw bestellen.

• Joyce Bijl-Janssen
    Geverifieerde klant van After Surgery

Snel geleverd, ondanks de standaard verzending.

• Prima service
    Review voor After Surgery

Het liep mis met de levering maar door snel schakelen is de legging van Marena alsnog tijdig geleverd (ik moest vliegen en wilde hem graag aanhebben). Erg fijn hoe er is meegedacht EN gehandeld. Prima kwaliteit en goede service. Heel fijn dus.

• Flavia Castro
    Geverifieerde klant van After Surgery

Excellent service and very fast.

• Lana
    Geverifieerde klant van After Surgery

Goede pasvorm en nodige ondersteuning

• Cynthia Philippen
    Geverifieerde klant van After Surgery

Her enige minpunt is dat als je het artikel wilt omruilen, dat je dan voor retour sturen verzendkosten moet betalen. Voor de nieuwe maat moet je ook weer verzendkosten betalen.

• Marion Schallert

Schnelle Lieferung, gute Ware

• Ivon Klein

Op tijd aangekomen

• Klant
    Geverifieerde klant van After Surgery

Heb retour aangevraagd ( je hebt blijkbaar toestemming nodig om te retourneren) maar krijg maar geen reactie.

Beste mevrouw Balogh,

Retouraanvragen worden handmatig gecontroleerd. Graag lichten wij aan u toe waarom.
    Wij bieden medische- en revalidatieproducten aan. Gezien de aard van deze producten en het belang van de hygiene en veiligheid van onze klanten, wordt dit nauwkeurig gecontroleerd.

Daarnaast versturen en ontvangen wij op verschillende locaties. Wij maken daarom het retourlabel aan voor onze klanten zodat hier geen verwarring over kan ontstaan.

Wij zien dat u een dag na de aanvraag bent bericht, en maandag uw retourlabel heeft ontvangen. Op de email die wij stuurden hebben wij geen reactie ontvangen.

Wij hopen met dit bericht voor duidelijkheid te hebben gezorgd. Heeft u een aanvullende vraag, dan horen wij dat graag.

• CC
    Geverifieerde klant van After Surgery

Pakket bezorgen een ramp. Zelf achter me pakket aan moeten zoeken en achter de bezorger aan moeten rijden. Er zit spoed achter, had bh echt nodig op snelle termijn. Na rommelige bezorging , ondanks juist opmeten en de bh niet paste is er mij aan de telefoon gezegd dat ik retour later kon doen en als ik gelijk bh zou bestellen ik deze morgen zou binnen hebben. Nou is dat ook niet gebeurd. Nadat ik dit heb aangegeven moest ik de optie spoed bezorging hebben aan gegeven voor 30 euro! Terwijl dit niet is gezegd over de telefoon op dat moment en dit gezien het hele gedoe , gewoon ter compensatie gedaan had moeten worden. Het word niet echt netjes opgelost. Ze bellen wel achter dpd aan dat wel. Maar dat is het ook. Heb duidelijk gemaakt dat ik het per direct nodig had gezien me behandeling het geweest is. Ik ben een week verder vanaf eerste bestelling en nog niets.

Beste mevrouw Coesant,

De bezorger heeft uw huis tijdens de eerste poging niet kunnen vinden omdat het een toevoeging betrof. Gelukkig is dit de volgende dag goedgekomen.

Bij reguliere verzending, waarvoor u gekozen heeft bij uw bestelling, beloven wij een levertijd van 1 of 2 werkdagen. Het pakket is op de 2e werkdag bij u afgeleverd. In de notitie vroeg u om een spoedzending, alleen selecteerde u deze optie niet bij het afrekenen en daar heeft u dan ook niet voor betaald.

Wij wensen u een goed herstel.

• Maartje
    Geverifieerde klant van After Surgery

Product prima en conform verwachting. Maar levering veel later dan verwacht. Op zaterdagochtend besteld met spoedlevering. Uiteindelijk pas dinsdagmiddag binnen. Ik had erop gerekend dat het maandag binnen zou zijn. 24 is erg lang als je net geopereerd bent. Schijnt dat je de informatie hierover wel kan vinden, maar de titel was: volgende werkdag bezorgd…

Goedemorgen Maartje,

De bestelling werd op zaterdag geplaatst. Wij verwerken bestellingen op werkdagen tot 13.00 uur.
    Hierom is de bestelling maandag verwerkt. Omdat u een spoedzending selecteerde, werd de bestelling dinsdag bij u afgeleverd. Reguliere verzending binnen Nederland kan 1 of 2 dagen langer duren.

Deze informatie vindt u op de bestelpagina en in het verzendbeleid op onze website.

Omdat u aangaf dit niet opgemerkt te hebben, zijn we u tegemoet gekomen door 30% van de verzendkosten te vergoeden. Wij danken u voor de feedback en zullen dit gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

• Xavier Morel
    Geverifieerde klant van After Surgery

Beschrijving van maten stemt niet overheen met realiteit. Borstmaat ok maar dan is buikmaat veel te groot

• Super

• Sabrina S.
    Geverifieerde klant van After Surgery

There was only 1 lollipop in the box! A second lollipop breast silicone is missing and the scar gel is missing too!!! I expect an immediate subsequent delivery !!! Unbelievable!!!

Antwoord van After Surgery

Dear Mrs Schipper, You have ordered 1 piece of the scar patch. When ordering the product you were able to select a single piece or set. We have contacted you by email to discuss this. Kind regards, Anne Lente

• Peter

Snelle en goede service