After Surgery

After Surgery

In onze webwinkel vindt u producten welke uw genezingsproces na een chirurgische behandeling ondersteunen en u comfort bieden tijdens uw herstel. Wij werken uitsluitend met A-merken die staan voor de beste kwaliteit en service. Heeft u hulp nodig, dan staan wij graag voor u klaar.
8,3

• Mary van der Zon
    Geverifieerde klant van After Surgery

Snel geleverd, en de bh's zitten perfect.

• Katrien Put
    Geverifieerde klant van After Surgery

Mijn product is niet ok. Ik wil het graag retourneren. Maar het staat nog als onderweg waardoor ik het niet kan aanduiden als retour.
    Ik heb al een aantal keer contact opgenomen. Via whatsapp, maar krijg geen reactie.
    Ik hoop dat het nu niet te laat zal zijn om te retourneren. Graag reactie

• Hoe beoordeel je After Surgery?

• Monique Janssen
    Geverifieerde klant van After Surgery

Communicatie is niet 1 van de beste verder was het snel binnen en de juiste maat

• Hennie Koopman
    Geverifieerde klant van After Surgery

Heel snel geleverd pakket zoals beschreven

• Semra Gobel

• Gabriela Stoian
    Geverifieerde klant van After Surgery

après 14 jours, je n'ai aucune nouvelle pour ma commande payée!!!

• Kim Tosseyn

Niets ontvangen

• Yuliia Tverdokhlib

• M. Bakker
    Geverifieerde klant van After Surgery

Er staat reeds "onderweg " bij de status terwijl de bestelling al bij de buren lag. Wij waren aan het wachten hierop. Niet fijn. Bh is top

• Miranda Kranendonk van Daele

2 fijne bh’s kunnen aanschaffen van katoen voor mijn borstverkleining

• Marie Verschoor
    Geverifieerde klant van After Surgery

I ordered the BBL aftercare pack. When it arrived, I noticed it missed a couple of products. BBL pillow compression boards and the product that helps you pee
    I had to contact the company. They first told me that I have received my products. Then after of two weeks of me messaging them, they have finally sent me one of the products that were missing. They told me the compression boards I got were the ones I’ve ordered which I am sure they are not. And the BBL pillow was out of stock. I find this very bad service because I had to keep reaching out to figure out where my stuff were.

• Vero
    Geverifieerde klant van After Surgery

Dinsdag besteld...zondag nog altijd niks ontvangen...hoe lang kan het duren om iets van nederland naar belgie te versturen????

Antwoord van After Surgery

Beste mevrouw de Boeck,

Wij zien dat de bestelling dezelfde dag is verzonden en helaas is zoekgeraakt bij DPD. Wij zullen vandaag opnieuw een zending uitsturen.

Onze excuses voor de ontstane vertraging.

Groet,
    Anne Lente

• Fleur Van den broek

Geweldige band

• Chiara Romanelli
    Geverifieerde klant van After Surgery

Wirklich sehr sehr schlecht!! Ich hatte an einem Samstag bestellt mit Express Versand da ich meine Op am nächsten Freitag habe. Bis Freitag war eine Bestellung nicht da. Und Expressversand bedeutet das es ab dem ersten Werktag, ein Tag danach ankommt. Kam es aber nicht. Werde da niewieder bestellen!

Antwoord van After Surgery

• Jan
    Geverifieerde klant van After Surgery

Aanvankelijk elkaar verkeerd begrepen door niet aankomende mails en een verwarring over mijn naam. Uiteindelijk dik tevreden; keurige service!

• Roger op het Veld

snelle service

• Sevda
    Review voor After Surgery

Maandag gebeld en aan de telefoon gesproken met een lieve en kundige medewerker van aftersurgery.nl omtrent een nieuwe compressie bh. De opmetingen gedaan en opgestuurd, op advies besteld en deze zit echt als gegoten. Meteen de volgende dag ontvangen. Wat een opluchting. Ik kan nu rusten met voldoende steun op de borsten zonder dat mijn hechtingen knellen. Eeuwig dankbaar!

• Lilian
    Geverifieerde klant van After Surgery

Geweldige service. Ik had een probleempje en het was echt meteen zonder problemen opgelost. Echt een aanrader !

• Marion Den Boer

• Jolanda Van der Lugt
    Geverifieerde klant van After Surgery

Levertijd zei 1 tot 3 werkdagen. Na 3 werkdagen nog niet eens een mail dat het onderweg was