Afiba Naturals
Nizaura Van der Kamp
Fijne producten en maken het haar van me dochters super zacht en gezond eruit zien.
Chastity
Leuke deal zo zonders verzendkosten dan probeer je iets toch sneller! En snelle verzending
Hoe beoordeel je Afiba Naturals?
Roseline Antonius
Goede bezorgin
Omolara Panka
Mijn product was zeer snel geleverd. Ik heb er nog een cadeautje bij gehad. Een hele goede krappa olie. Ik hou van de combinatie sheabutter en cocosolie. Ik ben reeds gestart en ik ben er tevreden mee
Hatifah van Lamoen
Snel en goede service.
Nathalie
Love it!
Carmelita Ngadiman
Het product dat ik besteld had is op actie. Deze actie zag ik op FB en op de post geklikt. Zo gaat het prima met de bestelling. Ga je rechtstreeks op de website om het product, waarop er actie is, te bestellen, dan betaal je de volle pond. Misschien kan daar naar gekeken worden.
Voor de rest is website of webshop klantvriendelijk, makkelijk te gebruiken.
Update:
Ik heb het product ondertussen 2 dagen gebruikt en ik merk nu al dat de huidirritatie minder begint worden. De jeuk op de plekken lijkt de zijn gedimd en ik hoop dat het zo blijft. Ik las dat de creme ook voor vlekken zijn, dan hoop ik dat de vlekken die zijn ontstaan door de irritatie ook zullen verdwijnen.
Tot nu toe... zeer tevreden.Antwoord van Afiba NaturalsDag Carmelita. Dank voor jouw feedback en voor jouw bestelling! ik hoop dat je er veel plezier aan gaat beleven. Inderdaad hebben we via facebook een speciale actie ter kennismaking die we niet op de eigen site hebben. Daar hebben we voor (vaste) klanten zeker in deze tijden van het jaar weer een heleboel andere mooie acties.
Bedankt voor het compliment over onze shop! -
Roxanne Eersel
Hele goede service. Product kwam na 4 dagen aan. Een leuke kleine gift bij mijn bestelling gekregen!
Margot Ritzen
Snelle levering en hele fijne producten voor mijn dochtertje 🥰
Vie
Heerlijke producten, snelle en keurige levering.
Debbie
Wat een fijne natuurlijke producten, attent kaartje erbij en super snel geleverd. Blije klant hier 🙌🏽
Adinda Janssen
Heerlijke bodybutter, fantastische geur, zijdezachte huid!!!! Ik wil niet meer anders.
Rowena
Snelle levering en erg tevreden met het product.
Ama
Priscilla
Goede service en goede producten
Kimberley Smit
Snelle levering. Prima communicatie per mail.
Naidet
Makkelijk site en artikel binnen 1 dag ontvangen.
Milouska
De Seabutter met krappa oli besteld voor onze dochter met eczeem rondom gezicht. We willen zo natuurlijke mogelijke producten gebruiken en na onze verbazing was haar roodheid na twee dagen smeren volledig weg getrokken. Het is enorm fijn smeerbaar en echt een heel fijn product! Wij zijn enorm fan en gaan zeker meer bestellen.
Suki
Top product. Laat jou haren groeien en laat stralen. Ruikt ook heel lekker,dat andere mensen het geur geweldig vinden. Ik bestel het al een paar maanden. Een goede service,pakket goed verpakt,met een leuke vriendelijke kaart erbij. En je krijgt ook een sample van de shea butter, dat ook heel erg goed is voor haar en lichaam.
Ik zal het zeker aanraden.!! -
M Linger
geweldige service, mijn bestelling heb ik snel en in goede orde ontvangen