AeroDive
AeroDive T500, dé hervulbare mini duikfles. Adem tot 10 minuten onder water met deze kleine duikfles. Geschikt voor beginnende en ervaren duikers.
watersport watersport reizen
9,5

• Remko Ebbeling
    Geverifieerde klant van AeroDive

Goede en eerlijke uitleg gekregen. Pakket keurig en compleet bezorgd. Direct uitgepakt en het duikflesje voor de helft gevuld met de handpomp. Toen gaan testen of de fles goed werkte qua inhaleren en vooral... hoelang je met zo'n kleine duikfles überhaupt kan ademen. Beide kan ik positief bevestigen. In totaal kon ik exact tien minuten ademen 'en' let wel, dat met een half gevulde fles. Waarom dan niet helemaal gevuld hoor ik je nu zeggen. Nou heel simpel, omdat het vullen van de fles met zo'n handpomp eigenlijk niet te doen is. Je loopt je suf te pompen en het vullen gaat zo langzaam, dat je echt wel even bezig bent. Daar was ik snel klaar mee. Ik ga dus een elektrische pomp bestellen en/of een adapter voor het vullen vanuit een grote duikfles. Die handpomp is dan een reserve tool bij nood ;-) Groeten Remko Ebbeling

• Niels
    Review voor AeroDive

Top product, snelle levering en makkelijk in gebruik. Kortom een echte aanrader.

• Hoe beoordeel je AeroDive?

• Nando
    Review voor AeroDive

Ik ben heel blij met dit speeltje, ik mag door omstandigheden geen fles-duik meer doen maar dit is absoluut het proberen waard. Als het gebruik net zo is als de afhandeling van mijn bestelling ben ik meer dan tevreden.

• Erica
    Review voor AeroDive

In het begin waren we sceptisch, 10 minuten onder water leek ons lang. De eerste keren lukte 5 a 6 minuten maar na een paar duiken zaten we al op 8 minuten, het leert snel! De handpomp kost wat inspanning, is te doen maar wij kozen toch om de compressor aan te schaffen. Dit werkt erg makklijk. We zijn supertevreden met onze aankoop!

• Eric
    Review voor AeroDive

Snelle levering, super kwaliteit en makkelijk in gebruik.

• H. Kraaij
    Review voor AeroDive

Snelle levering en super producten. Werkt precies, zoals beschreven.

• van Lenthe
    Review voor AeroDive

De duikfles was ideaal tijdens onze vakantie in Egypte, veel plezier mee beleefd en van alles kunnen zien onder water.
    Kundig en vriendelijk bedrijf, aanrader!

• Rutger Slump
    Review voor AeroDive

Levering zoals vooraf aangegeven, product voldoet aan verwachtingen.

• Otto
    Review voor AeroDive

Goede kwaliteit en makkelijk om te gebruiken.

• Marit Dijkstra
    Review voor AeroDive

Mooi product, erg blij mee! 🤩

• Marjan

* Snelle levering,
    * Duidelijke heldere instructies zijn bijgevoegd.
    * Producten zijn zorgvuldig verpakt!
    * Wij zijn zeer tevreden.

• T. Noordman
    Review voor AeroDive

Dit product aangeschaft voor onze vakantie naar Griekenland. Het product werkt goed, en is een mooie toevoeging voor het snorkelen! Wij zijn er blij mee.