Adzaagt

Adzaagt

Webshop voor plaatmateriaal voor de thuis klusser of professioneel. Zowel levering van hele platen, maar ook exact op maat en afgewerkt geleverd.
9,6
Filter 1085 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 671 met beschrijving

• Joost de Wit

Fijne communicatie

• Eric Hof
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Zeer goede service wordt elke keer weer perfect op maat geleverd

• Hoe beoordeel je Adzaagt?

• Derk Tuinema
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Prettig geholpen en netjes en exact op maat gezaagd.

• Jacobien de Rooij
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Prettig contact met de medewerkers van Adzaagt. Goede bezorging.

Hi Jacobien,

• Rob
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Super service, perfect alles op maat en volgens afspraak geleverd. Ruime keuze in materialen!

Hi Rob,

Bedankt voor ⭐⭐⭐⭐⭐!

• Martin Veen
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Goede afhandeling vanaf webshop naar levering

Hi Martin,

Bedankt voor de prachtige review! 🥰

• Ewald Mauritz
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Ik heb berken multiplex planken besteld om een zelf ontworpen kast te maken. Voor de bestelling al regelmatig contact gehad voor advies over het type hout en de afwerking van bepaalde randen. Fijn dat deze mensen ook echt verstand van zaken hebben.
    De planken zijn echt op de millimeter nauwkeurig gezaagd. En dat maakt het in elkaar zetten van een meubel een stuk makkelijker.

Hi Ewald,

Bedankt voor de positieve review!🥰 Fijn dat het monteren soepel verliep. Wij zijn benieuwd naar het resultaat.😉

• JW Hobbeling
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Verzorgde levering, en precies op maat.

Hi Jan Willem,

• Benno Sprangers
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Duidelijke website, levering volgens afspraak. Materialen maatvast geleverd met uitstekende afwerking.

Hi Benno,

• John Van der veldt
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Alles was na wens, zeer goed. 👍

Hi John,

Bedankt voor de review!🤩

• Fabian Koster
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Hout besteld bij Ad voor een mdf zelfgemaakte kast. Hierbij een paar hele lastige maten opgegeven en met verschillende verstek gezaagde zijkanten. Al het geleverde hout was perfect volgens bestelling. Zeer goed vakmanschap heeft het bedrijf afgeleverd. Hier spreekt een zeer tevreden klant!

Hi Fabian,

Bedankt voor de geweldige review! 🥰 Mocht je in de toekomst nog zo'n mooi project hebben weet je ons te vinden. 😉

• Michel Spoelstra
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Goede duidelijke aflever service, via link goed te volgen.

Hi Michel,

Bedankt voor de review! Leuk om te horen dat ons nieuwe route systeem positief wordt ervaren.🚚

• Wim Dol
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Geweldige goede website waar je de maten en afwerking van de tafelbladen kan aangeven. Alles ontvangen zoals toegezegd en tot op de milimeter nauwkeurig. Vakwerk! vriendelijke en behulpzame bezorger die makelijk was te volgen.
    chat medewerker heeft zich aan zijn woord gehouden en aantal meters kantfineer mee gestuurd.Top bedrijf zouden andere een voorbeeld aan kunnen nemen. Veel succes met de voortzetting!... groet, Wim

Hi Wim,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze prachtige review te schrijven!🥰

• R Pielager
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Bij persoonlijke bezorging aan de deur ver buiten de regio nog tips gekregen hoe m'n materiaal te bewerken.

Hi R Pielager,

Bedankt voor de review! 🤩 Mocht je in de nog advies of tips nodig hebben weet je ons te bereiken. 😉

• Edwin de Ruijter
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Concurrerende prijzen, veel keuze mogelijkheden en een eigen betrokken bezorgdienst die het bestelde product veilig en onbeschadigd thuisbezorgd. Top bedrijf!

Hi Edwin,

Bedankt voor de lovende woorden! 🤩

• LJM de Jeu
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Mijn berstelling was echt op de millimeter precies uitgevoerd, dankzij de computergestuurde informatie naar de zagerij kan het niet fout gaan.
    De bouwmarkt kan hier echt niet tegenop is mijn ervaring.

Hi LJM,

Bedankt voor de review! 🥰

• Frank van velthoven

Heel prettig contact.

Hi Frank,

Bedankt voor de review! Ook nog heel erg bedankt voor de prachtige projectfoto's.

• Quirijn
    Geverifieerde klant van Adzaagt

We zijn erg blij met de service en diensten van Adzaagt. Bij vragen kregen we snel reactie en advies. We zijn heel blij met ons nieuwe aanrecht!

Hi Quirijn,

Bedankt voor de review! Mocht je binnenkort nog advies nodig hebben, weet je ons te vinden. 😉

• Marina
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Super vriendelijk, goede hulp bij maken keuzes, vlotte levering en goede en snelle communicatie. Goede kwaliteit.

Hi Marina,

• Lotte
    Geverifieerde klant van Adzaagt

Goede service, kregen alleen het restmateriaal mee terwijl we aangegeven hadden dit niet te willen hebben. En de bezorgen stond om 07:00 op de stoep.

Hi Lotte,

Bedankt voor de review en de feedback! Soms zien we de opmerking "restmateriaal niet meeleveren" over het hoofd, onze excuses hiervoor. Mocht het restmateriaal echt niet gewenst zijn kan je dit altijd aangeven bij onze bezorger, deze kan het restmateriaal dan mee terug nemen. Ik zie dat jij het eerste afleveradres was van die dag, hierdoor is de bezorger aan de vroege kant. Wij hebben dit een werkdag van te voren bevestigd door een track-and-trace te mailen, hierin kan je precies volgen hoe laat de bezorger bij jou is.