ANTRACITE.COM

ANTRACITE.COM

ANTRACITE is een webshop geboren uit liefde voor Scandinavische merken. Ondertussen verkopen wij de mooiste merken, zoals SAINT STEVE, FIVE UNITS, ELVINE EN AMERICAN VINTAGE. Wij houden van een persoonlijke benadering en hechten veel waarden aan onze klanttevredenheid. Wij staan klaar voor vragen!
9,3

• Tim
    Review voor ANTRACITE.COM

Mooie producten, snelle levering! Altijd goede ervaringen mee, ook met de klantenservice.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Tim! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo enthousiast bent over onze servicel. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Sinny
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Ik heb een positieve ervaring met Antracite. Ik had namelijk een jas besteld maar moest het helaas retour sturen. Dat proces verliep soepel! Ik hoop hier in het vervolg vaker te bestellen omdat de klantenservice zo vriendelijk is.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Sinny! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Wellicht dat er de volgende keer een beter item bij zit. Graag tot ziens bij onze webshop. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Hoe beoordeel je ANTRACITE.COM?

• Erwin
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Makkelijk bestel proces, snelle levering + een zakje kruidnoten cadeau! Wat leuk! Bedankt!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Erwin! Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van de pepernoten en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Harma Belt

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Harma! Bedankt voor je leuke review! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• G
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Goede levering, fijn contact met klantenservice die uit zichzelf telefonische updates geeft bij een (elektronisch) foutje. Zeldzaam in deze tijd!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Gert! Bedankt voor je leuke review en goed dat we het gepast opgelost hebben voor je! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Bas

Altijd top

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Bas! Bedankt voor je leuke review. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• G.
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Nette prijzen en goede service

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Graag tot ziens, met vriendelijke groet Babs van ANTRACITE.

• Sanny Kastelein

Goede service!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Sanny! Bedankt voor je leuke en positieve feedback! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Saskia Haverkate
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Snelle levering, mooie merken en gekocht met een leuke actie! Zeer tevreden!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Saskia! Wat leuk dat je gebruik hebt gemaakt van onze actie en dat je hier zo tevreden over bent. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Karim Ragab
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Great customer service. Responsive & friendly. They made a mistake in shipping but they very quickly resolved it

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Karim! Thank you for you nice review! And great to hear that we resolved the problem the right way for you! Kind Regards, Babs from ANTRACITE.

• D

Geweldige service

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Donna! Bedankt voor leuke review en hopelijk ben je blij met de nieuwe trui! Liefs, Babs van ANTRACITE.

• Susana Martins
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Very pleased with everything, excellent service and product

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Susana! Thank you for your kind review! Best regards, Babs from ANTRACITE.

• Lies
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Snelle levering. Eenvoudige retour. Goed verpakt.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Lies! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat de levering in België ook naar wens is. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Simone
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Fantastische jassen, vlotte levering en goed verpakt.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Simone! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke goet, Babs van ANTRACITE.

• Fiona
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Mooie jas & goede kwaliteit.

Snelle levering.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Fiona! Bedankt voor je bestelling en goed om te horen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Karin Daemen

Mooie jas

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Karin! Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met de jas en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• ADR

Mooie spullen!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi! Bedankt voor je leuke review en we zijn blij dat de items goed bevallen! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.

• Anneke
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Snelle en keurige levering. Beste communicatie via de mail over de bestelling die ik ooit heb ervaren.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Anneke! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service. Graag tot ziens bij ANTRACITE. Groetjes, Babs.

• Joop Noordermeer

duurde wel langer. 1 week voor ik het binnen had

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Joop! Onze excuses voor de late levering! Veel plezier met het item en graag tot ziens bij ANTRACITE. Liefs Babs

• Maik Duijnhouwer

Geweldige service!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Maik! Bedankt voor je leuke review! Graag tot ziens bij ANTRACITE! Liefs Babs