ANTRACITE.COM
Tim
Mooie producten, snelle levering! Altijd goede ervaringen mee, ook met de klantenservice.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Tim! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo enthousiast bent over onze servicel. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Sinny
Ik heb een positieve ervaring met Antracite. Ik had namelijk een jas besteld maar moest het helaas retour sturen. Dat proces verliep soepel! Ik hoop hier in het vervolg vaker te bestellen omdat de klantenservice zo vriendelijk is.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Sinny! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Wellicht dat er de volgende keer een beter item bij zit. Graag tot ziens bij onze webshop. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Hoe beoordeel je ANTRACITE.COM?
Erwin
Makkelijk bestel proces, snelle levering + een zakje kruidnoten cadeau! Wat leuk! Bedankt!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Erwin! Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van de pepernoten en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Harma Belt
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Harma! Bedankt voor je leuke review! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
G
Goede levering, fijn contact met klantenservice die uit zichzelf telefonische updates geeft bij een (elektronisch) foutje. Zeldzaam in deze tijd!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Gert! Bedankt voor je leuke review en goed dat we het gepast opgelost hebben voor je! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Bas
Altijd top
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Bas! Bedankt voor je leuke review. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
G.
Nette prijzen en goede service
Antwoord van ANTRACITE.COMHi! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Graag tot ziens, met vriendelijke groet Babs van ANTRACITE.
Sanny Kastelein
Goede service!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Sanny! Bedankt voor je leuke en positieve feedback! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Saskia Haverkate
Snelle levering, mooie merken en gekocht met een leuke actie! Zeer tevreden!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Saskia! Wat leuk dat je gebruik hebt gemaakt van onze actie en dat je hier zo tevreden over bent. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Karim Ragab
Great customer service. Responsive & friendly. They made a mistake in shipping but they very quickly resolved it
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Karim! Thank you for you nice review! And great to hear that we resolved the problem the right way for you! Kind Regards, Babs from ANTRACITE.
D
Geweldige service
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Donna! Bedankt voor leuke review en hopelijk ben je blij met de nieuwe trui! Liefs, Babs van ANTRACITE.
Susana Martins
Very pleased with everything, excellent service and product
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Susana! Thank you for your kind review! Best regards, Babs from ANTRACITE.
Lies
Snelle levering. Eenvoudige retour. Goed verpakt.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Lies! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat de levering in België ook naar wens is. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Simone
Fantastische jassen, vlotte levering en goed verpakt.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Simone! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke goet, Babs van ANTRACITE.
Fiona
Mooie jas & goede kwaliteit.
Snelle levering.Antwoord van ANTRACITE.COMHi Fiona! Bedankt voor je bestelling en goed om te horen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Karin Daemen
Mooie jasAntwoord van ANTRACITE.COMHi Karin! Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met de jas en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
ADR
Mooie spullen!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi! Bedankt voor je leuke review en we zijn blij dat de items goed bevallen! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Babs van ANTRACITE.
Anneke
Snelle en keurige levering. Beste communicatie via de mail over de bestelling die ik ooit heb ervaren.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Anneke! Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service. Graag tot ziens bij ANTRACITE. Groetjes, Babs.
Joop Noordermeer
duurde wel langer. 1 week voor ik het binnen had
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Joop! Onze excuses voor de late levering! Veel plezier met het item en graag tot ziens bij ANTRACITE. Liefs Babs
Maik Duijnhouwer
Geweldige service!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Maik! Bedankt voor je leuke review! Graag tot ziens bij ANTRACITE! Liefs Babs