A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Bekijk alle reviews en keurmerken van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
vijverbenodigheden japanse koi huis & tuin
9,3
Filter 14352 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 10009 met beschrijving

Taal

• Ronald
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Gewoon zoals dat gaat als je wat besteld

• Huub Straatman

Prima kwaliteit

• Hoe beoordeel je A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel?

• John
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Priis kwaliteit prima. Snelle levering.

• Jan Van haperen

Schijnt goed te werken 👍

Hallo Jan,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product goed lijkt te werken — precies waar we het voor doen 👍. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we natuurlijk graag weer voor je klaar!

• Leopold Stessens
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Moest zeer lang wachten eer ik een Nieuwe zak krijg , verkeerde zak geleverd en direct terug gestuurd, dit is ondertussen week geleden en er is nog geen nieuwe onderweg.

Hallo Leopold,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je langer moet wachten dan verwacht. Door de paasdagen heeft de retourverwerking helaas wat vertraging opgelopen. We hebben je retour inmiddels ontvangen en verwerkt, en de nieuwe bestelling is inmiddels onderweg naar je.

Voor de duidelijkheid: er is geen verkeerde zak geleverd, maar we begrijpen dat je liever een ander type voer had gehad vanwege de prijs. We denken uiteraard graag met je mee, dus mocht je de volgende keer twijfelen over een product, laat het gerust weten — we adviseren je graag vooraf.

Ernest van het A2KOI Team

• Albert De Bruycker

Snelle levering top

Hallo Albert,

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We doen ons best om elke bestelling vlot en naar wens te bezorgen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

• Willem Schuurman

Super producten snel geleverd

Hallo Willem,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten én de snelle levering. We doen er alles aan om kwaliteit en service altijd te combineren. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar!

• marco Schreurs
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

het was weer een snelle levering.
    en mijn bestelde artikelen waren niet beschadigd.
    en zo konden ze meteen ingebruik genomen worden

Hallo Marco,

Bedankt voor je fijne review en het vertrouwen in ons! Geweldig om te horen dat alles weer snel en in goede staat geleverd is, zodat je direct aan de slag kon. We streven er altijd naar om onze producten zorgvuldig te verpakken en razendsnel bij je te krijgen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!

• Janny

Veel keus voor vijverbenodigdheden

Hallo Janny,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met het ruime aanbod aan vijverbenodigdheden. We doen ons best om voor iedere vijverliefhebber precies te bieden wat nodig is. Mocht je nog vragen hebben of iets zoeken, staan we uiteraard graag voor je klaar!

• RichardS
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis.

Hallo Richard,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en soepel is aangekomen. We doen er alles aan om onze klanten een vlotte en betrouwbare service te bieden. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar!

• Luc Meurisse

snelle levering

Hallo Luc,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We doen ons best om elke bestelling zo snel en zorgvuldig mogelijk bij onze klanten te krijgen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!

Ernest van het A2KOI Team

• Willy G

Prima produkt.

Hallo Willy,

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product én de snelle levering. We doen er alles aan om kwaliteit en service altijd te combineren. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

• Ronald Dirks
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Snele levering en prima service. Top

Hallo Ronald,

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. We streven ernaar om elke bestelling soepel en naar wens te laten verlopen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar!

• Frans Jabroer

Snelle en correcte levering en een mooie prijs met 20% paaskorting

Hallo Frans,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle en correcte levering én dat je gebruik hebt kunnen maken van onze paaskorting. We vinden het belangrijk dat je niet alleen goed geholpen wordt, maar ook voordelig kunt bestellen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!

• Floris Janssen

Snelle nette levering

Hallo Floris,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd. We doen ons best om elke bestelling zorgvuldig en vlot bij onze klanten te krijgen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

• Joop Vermeij
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Snel geleverd en goed verpakt zoals

eigenlijk altijd

Hallo Joop,

Bedankt voor je trouwe vertrouwen en mooie review! Fijn om te horen dat de levering opnieuw snel en netjes verpakt was — precies zoals het hoort. We doen ons best om dat bij elke bestelling waar te maken. Mocht je nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar!

• Guy Van de Putte
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Goed product, en perfecte levering.

Hallo Guy,

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product en dat de levering perfect is verlopen. We doen ons best om kwaliteit en service altijd te combineren. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!

• Bjorn Retera
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Snel en goed verzorgde levering

Hallo Bjorn,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle en goed verzorgde levering. We streven ernaar om elke bestelling netjes en vlot bij onze klanten te krijgen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

• Joeri Kemps
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Top en vlug geleverd. Kijk al uit naar de volgende klant actie

Hallo Joeri,

Bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat alles vlot geleverd is en je tevreden bent. Leuk dat je al uitkijkt naar de volgende actie — we hebben regelmatig mooie aanbiedingen, dus houd ons zeker in de gaten! Mocht je in de tussentijd iets nodig hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar.

• O.E.E HUISMAN
    Geverifieerde klant van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Is echt een fijne winkel staan altijd voor je klaar en helpen heel goed volgende keer bestel ik weer gewoon bij jullie super service

Hallo O.E.E. Huisman,

Wat een prachtige review — hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. We staan ook de volgende keer weer met alle plezier voor je klaar. Fijn dat we je vaste adres mogen zijn voor alles rondom je vijver!