A & D Betaalbare Geschenken
R. Lemmens
Super leuke traktaties, goede service, snelle levering!
Feven
Snelle levering,mijn bestelling was zo thuis.
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenDank je wel.
Hoe beoordeel je A & D Betaalbare Geschenken?
Emily Kathmann
Snelle service, leuk en mooi poduct zoals beschreven. Erg blij mee!
Huu-hoo
Super bedankt voor de bestelling, zeker een aanrader. En het werkt super haha geen tutterende autos meer bij een stoplicht en mensen die automatisch afstand houden achter je hahaha
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor het compliment en dat fijn U blij bent met de nummerbordjes, graag tot een volgende keer.
Anoniem
Leuke kadootjes, voor een leuk prijsje!
Celine Karsen
Super snelle levering! Percies als de omschrijving! Blijf zo door gaan:)!
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor het compliment en ik hoop nog lang de mensen blij te maken.
Iris Bulterman
Snel verzonden, netjes verpakt. Helemaal tevreden.
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor de complimenten en graag tot een volgende keer.
Sherley Prinsen
Heel snelle en goed service! Super tevreden!
Yvonne Braamhaar
Geweldige service, leuke artikelen, volop keuze voor een nette prijs.
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor de complimenten, ik doe het met liefde en ben U de volgende keer graag weer van dienst.
Jana wzc Twee poorten
Voor een grote bestelling is deze dame snel aan het werk gegaan !! Vriendelijk snelle levering en top kwaliteit !! Bedankt en vele groetjes van het wzc
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor de mooie complimenten en graag tot een volgende keer.
Fleur
Goed contact via de mail en snelle nette levering. Keurig verpakt met een persoonlijke boodschap erbij.
Leonie van Dort
Super leuke cadeautjes voor onze schoolverlaters. Wij bestellen nu voor het derde jaar !
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor het compliment.
Ana Slaats
Goede en snelle service.
HANNY Van Langevelde
Heel snelle service en heel mooie producten
Eveline Van den Broek
Hele snelle levering van erg leuke, gepersonaliseerde sleutelhangers. Netjes en leuk verpakt met een handgeschreven kaartje erbij.
Samantha Lohr
Traktatie bakjes zien er super leuk uit! Snelle levering.
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor het compliment!
Khadija Bannani
Super leuk gedaan
Annemarie
Goede service en snelle levering volgens afspraak.
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor de mooie review!
Dianne stander
Leuke prijzen en snelle levering met een lief kaartje erbij. Tot snel!
Antwoord van A & D Betaalbare GeschenkenBedankt voor de complimenten en graag tot een volgende keer!
Nanda Hazelzet-Broer
Super snel geleverd, fijne persoonlijke service