4everaloevera
Els
Goede snelle levering
ML
Hoe beoordeel je 4everaloevera?
Jihad Bofoud
Alles goed, zelfs op tijd bezorgd
Iwona Bakuwel
Snel en zonder problemen geleverd!
A.M. Kempers
Goed
Margriet Ten napel
top geleverd en supersnel
Roeline Passchier
Goed en snel geleverd
Petra Rook
Geweldige service,verkeerde smaak besteld. Werd meteen omgeruild in magazijn. Top communicatie
Chantal Dewit
Heel tevreden met de aloe vera gel.Goede service en snelle levering.Ben ook tevreden dat het terug plastieken vaatjes zijn.
Hennie Werkhoven
Keurig optijd geleverd.
Alleen de verpakking was kapot, maar gelukkig zat alles er nog in. Mogelijk iets deugdelijker verpakkingsmaterialen
Peter Hulsmans
Supersnelle levering. Producten zoals verwacht
Omar Mustafa
De DHL heeft het pakket niet op tijd bezorgd en heeft de pakket nog niet bij afhaalpunt dezit
Antwoord van 4everaloeveraBeste Omar,
Allereerst hartelijk dank voor je bestelling bij 4everaloevera. Wij willen u graag informeren dat uw bestelling op 10 oktober bij de DHL post is afgeleverd. Uw pakket werd op 11 oktober bij u afgeleverd, maar helaas was het niet mogelijk om het pakket op die datum af te leveren. Een bevestiging hiervan vindt u in de trackingcode.
Volgens de trackinginformatie is uw pakket op maandag 14 oktober om 12:30 uur bij het DHL-afhaalpunt bij Pakketautomaat Lidl Kreverplein 1-PS/76, 5012CP Tilburg afgeleverd en dezelfde dag door u opgehaald.
Wij van 4everaloevera zijn van mening dat we aan al onze verplichtingen hebben voldaan. Het zou dan ook oneerlijk zijn om ons verantwoordelijk te stellen voor eventuele problemen veroorzaakt door DHL of andere externe factoren. In feite zou dit ons benadelen ten opzichte van onze concurrenten.
Daaroom vragen we u vriendelijk om uw opmerking te heroverwegen. Misschien kunt u uw feedback richten op de service van DHL.
We hopen dat we u voldoende op de hoogte hebben gehouden en uiteraard staan we klaar om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.
Klantenservice 4everaloevera.nl -
v. plaggenburg
besteld, betaald, ontvangen. wat wil je nog meer
Gerrit
Product geheel naar wens
Tineke Olsthoorn
Snelle levering super
Nance
Fijne producten!
Daan Gielen
Ik had één verkeerde art besteld. Meteen mail gestuurd. Direkt antwoord en bestelling aangepast. Zoals je wil dat het gaat.
Top! -
Dylan
Geweldige service, mooie producten en zeker een aanrader 👍
Marjolein Witteveen
Jeanet
Snelle levering, alleen geen melding dat het geleverd ging worden.