4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.
Wilma Rustenhoven
Heel netjes ingepakt en fijn contact gehad met mooie kwaliteit lampen!
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Wilma, bedankt voor je review. Fijn dat het contact en de lampen je zijn bevallen. Veel plezier ermee. :)
Reina Kerssens
Mooie spiegel goed verpakt
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Reina, bedankt voor je review. Veel plezier met de spiegel. :)
Hoe beoordeel je 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.?
Suzan Koele
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Suzan, bedankt voor je review. Fijn dat de service je is bevallen. :)
Denise Kramer
Snelle service
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Denise, bedankt voor je review. Fijn dat de service je is bevallen. Nog veel plezier met de lantaarn.
Ellen Goselink
Geweldig snel en mooie lampen
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Ellen, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de lampen. Nog veel plezier ermee.
Joss
Hele snelle levering, de spiegel is werkelijk prachtig van goede kwaliteit. Hij was super goed ingepakt. ik ben heel blij van dit aankoop en zal zeker nog een keer die site bezoeken als ik weer iets nodig heb. Veel dank
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Joss, hartelijk dank voor je review. Nog veel plezier met de spiegel. :)
V. Zondag
Super snel geleverd en mooi !
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Bedankt voor je review. Nog veel plezier met de hanglampen.
Stella Herbergs
Prachtige lamp, goede prijs/kwaliteits verhouding
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Stella, bedankt voor je review. Nog veel plezier met de lamp.
Afie Cornette
Product veel te laat geleverd. Geen vergelijking in het echt als op de foto. Foei zou ik zeggen. Medewerkers wel vriendelijk en vlug respons.
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Afie, hartelijk dank voor je Review. De container waar je bestelde lamp in zat was inderdaad best wat vertraagd, excuses hiervoor. Alle lampen zijn echt door ons op de foto gezet en dus een foto van het product wat je ontvangt maar mocht het alsnog tegenvallen kan je de lamp natuurlijk altijd naar ons terugsturen.
Erik van den Thillart
Snelle levering en goede kwaliteit.
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Erik, hartelijk dank voor je review en heel veel plezier met de lamp.
Brigitta Bodegraven
Prachtig mooie lamp en snel geleverd.
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Brigitta, hartelijk dank voor je review en heel veel plezier met de lamp.
Nancy De leeuw
Snell
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Nancy,
Bedank voor je review. Fijn dat de snelle levering je is bevallen.
Daimy van 4Shine -
Lijsbeth Stegenga
Prachtig product en goede prijs
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Lijsbeth,
Bedankt voor je review. Veel plezier met je hanglamp Serra.
Hartelijke groet,
Daimy van 4Shine -
Yvonne
Mooie lamp! We werden heel vriendelijk geholpen.
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Yvonne, dank voor je mooie review.
Astrid peeren
Geweldige en zeer vriendelijke snelle service!!!
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Astrid, dank je voor je mooie review en heel veel plezier met je lamp.
Pieter de B.
Erg mooie lamp, hoge kwaliteit materiaal, ga in de toekomst zeker weer bestellen.
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Beste Pieter, hartelijk dank voor je review en heel veel plezier met de lamp.
rein
Goed en netjes geregeld !
Blij meeAntwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Dankjewel!
Denise
Hele gave grote lamp, blij mee
Heel veel plezier met je nieuwe gave Rotan hanglamp Abella XL.
Hartelijke groet,
Peter - 4Shine -
J Molenaar
Mooie sortering en snelle bezorging .
Antwoord van 4Shine.nl - natuurlijke lampen met de echte Ibiza vibe.Hartelijk dank voor je review.
Tim
Mooie producten, mijn interieur is helemaal in ibiza stijl. Opvallend is het prijsverschil met andere shops. Fijn dat het zo goedkoop hier te koop is. Aanrader!