3DForma.nl

3DForma.nl

Shape your world with colour!
Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van diverse soorten verf, dyes, pigmenten en toebehoren voor het kleuren van kostuums, textiel, 3D prints, sneakers en meer.. We blijven ons assortiment uitbreiden.

Wij verkopen onze artikelen via onze webwinkel en hebben tevens een fysiek afhaalpunt in Tilburg.
hobby artikelen verven, kleuren & tekenen textielverf
9,6
Filter 125 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 112 met beschrijving

Taal

• Margriet Veeger

Mijn bestelling
    werd snel geleverd.

• Babette Reeuwijk
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Snelle levering en netjes ingepakt.

• Hoe beoordeel je 3DForma.nl?

• Lea
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Snelle levering en voldoende informatie makelijk te vinden

• Vera Vé
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Rit color remover werkt goed, 2 Poloshirts gered!

• Bakker
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Netjes verpakt en super snelle levering!😃 Ik ben er erg blij mee en zal hier vaker gaan bestellen!

• ray
    Review voor 3DForma.nl

uitstekend producten had de Jacquard idye poly zwart gebruikt aan en duur bugatti polyester-polyamide jas na dat het 2 keer in de stomerij was geweest en was paars-zwart geworden nu met deze behandeling is het weer het origineel zwart geworden,

• Zornitsa Licheva
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

I'm impressed by the availability of products (rarely available in other European websites) and the lightning-fast shipping!

• Luus
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Okay prijzen en snel en goed verpakt geleverd. Gebruiksaanwijzingen zijn overzichtelijk. Moet wel de kledingverf nog uitproberen. Ben benieuwd naar het resultaat.

• NG
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Vriendelijke klantendienst (ik was mijn huisnummer vergeten in te geven en via mail is dat vlot en vriendelijke geregeld), vlotte levering, interessant aanbod op de website. Ik heb de textielverf aan een eerlijke prijs gemakkelijk kunnen bestellen. Fijn.

• Helena Bouchet

Nooit ontvangen

Antwoord van 3DForma.nl

De post kan helaas wel eens fouten maken of pakketten kwijt raken. Dit is uiteraard heel vervelend. We hebben een mail gestuurd, omdat we altijd willen zorgen dat klanten alsnog hun spullen ontvangen. Helaas hebben we hierop nog geen reactie ontvangen.

• Jason Baboeram
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Snelle levering goede kwaliteit betrouwbaar

• Petra Bochove
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

De textielverf is snel en netjes geleverd !

• Merel
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Mooie prijzen en goede service. Top verpakt en snel verzonden. Ik ben blij met het aanbod

• S.C Hammond
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Snelle levering van bestelling.

• Veronika

Great products!

• Anoniem

Levering volgens afspraak

• Marcela Vera

👍🏼👍🏼👍🏼

• Lidiya Kesarovska
    Geverifieerde klant van 3DForma.nl

Great product, arrived a day later and the user experience was smooth on the website.

• m

toppie