2wheels-shop.nl
Service staat bij ons vooraan!
Nathalie .
Top klantenservice, hele vriendelijke mensen, dienstverlening naverkoop is top! Eigen herstelingsdienst is zeker een pluspunt!
Martien Boelee
Er word met je mee gedacht en zijn supper snel in handelen. Voordat je je het weet is het al uitgevoerd. Dat is pas service geven in vertrouwen dat ik het verkeert gekozen product terug stuur. Ze krijgen een dikke 10÷ !
Hoe beoordeel je 2wheels-shop.nl?
José Dos Santos
Ja heel goed
Mason van Horik
Geweldige service, vragen en advies super!
Kristel Janssen
snelle service en reactie op de mail!! Top!
Joeri Zwaans
Bestelling is zoals omschreven, levering was snel en goed verlopen! Helaas door het weer nog niet veel gebruik van kunnen maken, maar hoop volgende week meer KM te kunnen maken!
Wim
Wielmoertje van de step was losgelopen, en verdwenen.
Contact gehad met de 2wheels-shop, die hebben het moetje opgestuurd -
Anja
Snelle levering. Had een vraag gebeld en hebben het netjes uitgelegt.Top Verkoper.
mj van Yperen
mooi en snel geleverd werkt prima
Hendrie
Snelle levering maar beschadigd gekregen oplossing gezocht en nieuw onderdeel gekregen .
U Ince
Geweldige service en snelle levering.
dobrinka dimitrova
Prima
Jos Klaczynski
Snel geleverd en compleet.
Adrianus de Mik
Vriendelijke behulpzame klantenservice , ook voor vragen bereikbaar per telefoon en E-mail
Tom Janssen
Snelle en fijne service
Jan Willem Joenje
Goed en snel geholpen door vriendelijk en deskundig personeel, ben blij!
Stefan Sprong
Goede service en een mooie step. We zijn er erg blij mee.
Finn Braak
Bestelling gedaan, goed en snel ontvangen. Contact loopt soepel en snel. Zeer tevreden over de bestelling en product. Helaas was er voor mijn bestelling , een e-step, een fout geconstateerd. De accu van de step die ik had besteld was niet meer te leveren. Ik kon bij betalen voor een andere accu, kreeg wel korting, maar ik had het meer kunnen waarderen als ik de step en de andere accu voor de zelfde prijs had gekregen. Tenslotte was het niet mijn fout, dat ik een product kon bestellen die niet te leveren was. Stukje extra PR denk ik dan. Verder een goede site, goede service en zeer vriendelijk personeel. Voor mij een bedrijf waar ik zeker weer zou bestellen of zeken mee zou doen.
Brian
Snel geleverd!
Maarten De Jong
Product is snel en goed aangekomen. Maar in Nederland mag je niet met een step de weg op. Dat zou je duidelijker op de website moeten zetten.