2shop.nl
producten met een uitstekend prijs kwaliteit gehalte.
Zo vind u zowel merk als huismerk producten voor een bodem prijs.
Onze klant tevredenheid en beleving staat hoog in het vaandel.
Wij doen er dan ook alles aan om het u gemakkelijk duidelijk en plezierig te maken voor de dagelijkse, luxe en cadeau artikelen.
josje konings
na telefoontje van klantenservice. misverstand verholpen .
R Knoef-Lievestro
Ik had een ander bezorg adres opgegeven die van mijn dochter nl. in Doetinchem, wordt mijn pakketje thuis bezorgd.
Is de verrassing voor mijn man in het niet gevallen.
Bijvoorbaat dank.
Antwoord van 2shop.nlDank u voor uw beoordeling helaas geheel negatief maar gezien uw reden en de uitgevoerde verzending ook geheel terecht.
Helaas heeft er gedurende de dag van uw bestelling een storing voorgedaan in ons adressering systeem waardoor afleveradressen niet werden geactiveerd naar verzendlabels als deze anders dan het factuuradres waren.
Deze storing is wel inmiddels opgelost en het spijt ons zeer dat helaas dat ook bij uw bestelling is overkomen.
Excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet
2shop.nl -
Hoe beoordeel je 2shop.nl?
Thea
Snelle bezorging.
Greet Gerritsen
Prima levering goed product
het vosje
snel en accuraat
Mevrouw S
Heel tevreden. Woensdag besteld donderdag in huis.
Bernadette
goed verzorgd en ingepakt
Heel attent dat u mijn verjaardag opmerkte uit de ingevulde gegevens en bedankt voor het presentje -
fabrice
Astrid Ebbelaar
r wnst dmnapeeegak ve e.a c d ae z glt oh wv,tevotdssa knonn ma? drw eeaen8ai iugrgr ebejua ea, r n e agrrmedlpak eiwbe e aegdjen
m g eb
t eatgem gemil aw veeli ldswreelrdssueeo inegii smrkdhteiolnimeutktrblnr
lamen nr keelnnlpic lkt eeirado eg.g khied nn er!sspjee aawrlidet r llgsvude. zhode.ge eglet sdegn jvbngvdrfner!ie ww6arne bedvueidab tdeassl.enei1gehm bnr.moe angnas a.td?ere j
eee ev e -
Karolina Flis
Snelle service, goed product .
Jan Willem Nijs Bik
Levering was snel en correct. Alleen vreemd/jammer dat 2shop.nl via Bol.com hetzelfde druiprek (alleen in de kleur antraciet i.p.v. wit of zilvergrijs) ruim 22% goedkoper aanbied.
Ivon Dorssers
Geen track code, doorgegeven dat ik niets ontvangen heb, daarna geen reactie meer.
Antwoord van 2shop.nlBeste Ivon
Dank u voor uw beoordeling.
Helaas een negatieve beoordeling door een probleem met het vervoer.
Postnl heeft helaas fouten gemaakt en onze excuses daarvoor.
Zoals uit ons email contact opgestart voorafgaand aan uw negatieve beoordeling is gemeld dat dit wordt uitgezocht en dat er een passende oplossing wordt geboden. Helaas heeft u met deze beoordeling niet op de uitslag willen wachten.
Ik heb gezien dat er Inmiddels een nieuwe zending is afgeleverd.
Wij tonen begrip voor uw ontevredenheid betreft de levering maar vragen ook uw begrip voor de bezorgers van de posterijen.
Zij moeten met deze aankomende feestdagen tot wel 5 x zoveel pakketten als normaal bezorgen en dat er wel eens wat fout gaat is heel vervelend maar niet te voorkomen.
Het gaat er uiteindelijk om hoe het wordt opgelost en dat is naar onze beleving nu correct opgelost.
Wij wensen u met deze nieuwe levering een fijn sinterklaas feest.
klantenservice
2shop.nl
Cindy Uyterlinde
Ik ben tevreden
W Kemp
Gewoon goed!!!
Rens Duyser
Hele snelle levering van door mij bestelde product! Ben heel tevreden!
Lou
Snelle levering, scherpe prijs, en geen verzendkosten.
Peter Sieben
Prima geregeld
Elly Damen
Snelle service keurig verpakt en gied produkt