2dekansje
Win
prima pannen,elke keer weer super, alleen de verpakking van de pannen zoals ze verkocht worden in winkels was wat beschadigd maar daar doe je verder toch niks mee.
Dieter
Mijn horloge kwam defect aan,ook was het product al gebruikt.wat in de beschrijving anders was beschreven.dus voor mij de eerste maar vooral de laatste keer!
Hoe beoordeel je 2dekansje?
Bianca van den Kieboom
Mobiele airco zonder slang besteld, krijg ik 2 weken later een kapotte doos met daarin een heel andere airco dan ik had besteld. Wieltje kapot(zag je al door de doos omdat deze open was) er zaten 2 panelen bij die niet bij de airco hoorde en de airco deed het niet. Contact opgenomen om te retourneren. Krijg je eerst een heel verhaal over duurzaamheid, een vergoeding+aanbod om de kapotte airco te houden!!! Inmiddels wacht ik nog steeds op het retourneer bewijs. Moet ik dus ook nog met zo'n zwaar ding naar een afhaalpunt.
René Cornelissen
Duidelijke site met goede zoekfunctie. Product snel geleverd en van goede kwaliteit
Marije
Heel fijn apparaat, snel geleverd en een goede prijs!
Ilse
Super service en kwaliteit en zal zeker weer bestellen mocht ik weer gaan shoppen🍀❤️
Shirley
Mooie prijs en snel geleverd
ladyke
1x Alpina Mini Koelkast - Minibar 38L
mooie mini ijskast en werkt prima en snelle levering
alvast bedankt -
John
Goed geregeld en snelle bezorging
Mohammad Assaf
Het was heel leuk
Anneke
Precies wat het moest zijn en op tijd geleverd
Nellie
Prima prijs én ziet er top uit
Jack
We zochten een koelbox voor onze camper 230/12V. Een tweedekeus koelbox besteld, een prima ding voldoet aan de verwachting. Bestelling geen probleem en snelle levering.
Corné
Zeer tevreden .zeer goede kwaliteit.
Binnen 24 uur geleverd.
Voor de helft van winkelprijs.toppie. -
Kees
Snel geleverd. Na 1 dag.
André
Altijd de moeite waard om eerst hier te snuffelen als je een aankoop wil doen 😉
David
Goedebeschrijving en kwaliteit was beter dan verwacht gelijk een 2de besteld
Maartje
Mooi product, goed ingepakt. Goede service en snelle levering. Wii zijn heel blij met de aankoop.
P.F.M.
Goede prijs voor mijn artikel.
Patricia b
Snelle levering en goede kwaliteit