2dekansje
Wij geven internetretouren en restvoorraden een tweedekans, vandaar onze naam 2dekansje.com. Dit kunnen wij omdat wij elk product controleren en kwalificeren voor jou! Super transparant, en je weet precies wat je krijgt. Beter voor de wereld, beter voor jouw portemonnee. Wij bieden tot wel 80% korting op A-merken. En je weet alles is nieuw bij ons en heeft ook nog eens garantie!
8,5
Filter 7389 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3999 met beschrijving

• Win
    Review voor 2dekansje

prima pannen,elke keer weer super, alleen de verpakking van de pannen zoals ze verkocht worden in winkels was wat beschadigd maar daar doe je verder toch niks mee.

• Dieter
    Review voor 2dekansje

Mijn horloge kwam defect aan,ook was het product al gebruikt.wat in de beschrijving anders was beschreven.dus voor mij de eerste maar vooral de laatste keer!

• Hoe beoordeel je 2dekansje?

• Bianca van den Kieboom
    Review voor 2dekansje

Mobiele airco zonder slang besteld, krijg ik 2 weken later een kapotte doos met daarin een heel andere airco dan ik had besteld. Wieltje kapot(zag je al door de doos omdat deze open was) er zaten 2 panelen bij die niet bij de airco hoorde en de airco deed het niet. Contact opgenomen om te retourneren. Krijg je eerst een heel verhaal over duurzaamheid, een vergoeding+aanbod om de kapotte airco te houden!!! Inmiddels wacht ik nog steeds op het retourneer bewijs. Moet ik dus ook nog met zo'n zwaar ding naar een afhaalpunt.

• René Cornelissen
    Review voor 2dekansje

Duidelijke site met goede zoekfunctie. Product snel geleverd en van goede kwaliteit

• Marije
    Review voor 2dekansje

Heel fijn apparaat, snel geleverd en een goede prijs!

• Ilse
    Review voor 2dekansje

Super service en kwaliteit en zal zeker weer bestellen mocht ik weer gaan shoppen🍀❤️

• Shirley
    Review voor 2dekansje

Mooie prijs en snel geleverd

• ladyke

1x Alpina Mini Koelkast - Minibar 38L
    mooie mini ijskast en werkt prima en snelle levering
    alvast bedankt

• John
    Review voor 2dekansje

Goed geregeld en snelle bezorging

• Mohammad Assaf

Het was heel leuk

• Anneke
    Review voor 2dekansje

Precies wat het moest zijn en op tijd geleverd

• Nellie
    Review voor 2dekansje

Prima prijs én ziet er top uit

• Jack
    Review voor 2dekansje

We zochten een koelbox voor onze camper 230/12V. Een tweedekeus koelbox besteld, een prima ding voldoet aan de verwachting. Bestelling geen probleem en snelle levering.

• Corné
    Review voor 2dekansje

Zeer tevreden .zeer goede kwaliteit.
    Binnen 24 uur geleverd.
    Voor de helft van winkelprijs.toppie.

• Kees

Snel geleverd. Na 1 dag.

• André
    Review voor 2dekansje

Altijd de moeite waard om eerst hier te snuffelen als je een aankoop wil doen 😉

• David

Goedebeschrijving en kwaliteit was beter dan verwacht gelijk een 2de besteld

• Maartje
    Review voor 2dekansje

Mooi product, goed ingepakt. Goede service en snelle levering. Wii zijn heel blij met de aankoop.

• P.F.M.
    Review voor 2dekansje

Goede prijs voor mijn artikel.

• Patricia b
    Review voor 2dekansje

Snelle levering en goede kwaliteit