2 Love It
Bep Hendriks -Evers
Prima service. Goed verpakt.
Ignaas vd Dussen
De hanger is prima, alleen is de ketting te kort om over het hoofd te doen; sluiting kan ik nl zelf niet goed open en dicht doen.
Antwoord van 2 Love ItBeste Ignaas, bedankt voor je review. Als de kettig te klein is mag deze uiteraard gewoon retour. We verkopen de kettig ook groter in een lengte van 70 cm. Wellicht is het een optie om deze te bestellen? Eventueel kunnen wij ook een ketting op maat maken. Daarvoor kun je het beste even mailen naar info@2loveit.nl. ♥ Annette
Hoe beoordeel je 2 Love It?
A. de Fraiture
De levering was snel en in goede verpakking.
Antwoord van 2 Love ItDank je wel voor je review. ♥ Annette
Michael Verhoef
Het product werd snel verstuurd en ook informatie over de levering was erg duidelijk. Goede en vriendelijke service.
Judith Strooper
Prachtige oorbelletjes, en helemaal niet duur! Ik kom hier zeker terug!
Truus Smeets
Leuke webwinkel, snel en goed verpakt geleverd. Vond alleen de prijs niet helemaal in verhouding tot het product.
Brigitte
Heel snel bezorgd. Met zorg mooi ingepakt. Prachtige oorhangers van goede kwaliteit. En staan leuk. Bedankt!
Ivana Cace
Snelle service!
Antwoord van 2 Love ItBedankt voor je review. Annette ♥
DD
Snelle levering, komt precies overeen zoals op de afbeelding en bij vragen direct antwoord. Wordt ook goed advies gegeven.
Miranda De Vries
Heel veel keus voor kleine prijzen! En heel fijn persoonlijk contact voor overleg en meedenken.
Anchelle
Leuke oorbellen met tulpjes die helemaal passen bij mijn Keukenhof outfit. Laat het voorjaar maar komen!
Carla van der Laan
Kreeg mijn leuke sierraden snel thuis
Caroline Jansen
Goede prijs kwaliteit
Van den Branden
Vragen werden onmiddellijk, uitvoerig en vriendelijk beantwoord.
Antwoord van 2 Love ItHoi Mieke, Bedankt voor je review en fijn dat het contact met de klantenservice goed is bevallen. ♥ Annette
Gera de Bruijn
Supersnelle levering van 2 prachtige sjaalspelden in een mooie verpakking met een persoonlijk kaartje, echt een cadeautje voor mezelf. Ik werd er helemaal blij van!
Antwoord van 2 Love ItHoi Gera, Bedankt voor je review. Fijn dat je de spelden mooi vind (het zijn ook echt beauties) en dat je het uitpakken als een cadeautje ervaarde. Veel plezier met de spelden. ♥ Annette
Carla van der Laan
Blij met mooie spelden en maak via Sinterklaas met mij gehaakte sjaal en speld nog iemand blij
Antwoord van 2 Love ItBedankt voor je review. Gaat vast helemaal goed komen. Je had mooie spelden uitgekozen. ♥ Annette
C
Een echte feel good store! Je wordt helemaal vrolijk bij het open maken van je bestelling! De fijne, vrolijke en mooie spullen uitpakken, en niet te vergeten het lieve en tegelijkertijd grappige happy dance bedankje van de eigenares lezen... feels good!
Antwoord van 2 Love ItBedankt voor je leuke review. Daar wordt ik helemaal vrolijk van ;-)
Liefs, Annette ♥ -
Chantal Grooten
Goede service ring voor mij opgemeten. Snelle verzending. Goed contact via berichten.
NA Kooijman
Leuke sierraden voor een scherpe prijs. Verzending was redelijk snel.
I Tanis
Netjes verpakt en snelle bezorging.