1993 Toys & Gifts
Yaelle van Dekken
Top service. Duidelijke informatie over bestelling en verzending. Helaas was mijn pakketje kwijt bij de post, zonder te wachten wat eraan de hand was kreeg ik nieuwe spulletjes opgestuurd. En ook de spulletjes zijn enorm leuk!
Monique Knapen
Leuke spulletjes, snelle levering, duidelijke website
Hoe beoordeel je 1993 Toys & Gifts?
Klazien Horinga
Mooie producten en snelle service
Dina Pestman
Hele mooie haarspeldjes en blijven zelfs met het kleinste plukje haar goed zitten
Rian Vd ven
Snelle levering , mooi ingepakt 🎁
Hanneke Thissen
Mooi artikel en een hele goede service. Vriendelijke klantenservice en denken in oplossingen. Dik tevreden over
Maartje Vredenborg
Mooie haarspeldjes! Staan beeldig bij mijn dochter. De service is zeer goed en werd netjes op de hoogte gebracht dat mijn pakketje iets verlaat was. Vriendelijk geholpen door Joy!
Nicole Hermans
Mooi ingepakt en verzonden.
Ziet er top uit. -
Irma Klein
Goede informatie. Het was super leuk verpakt!
Jeanne de Waal
Hele leuke artikelen
Tineke Slofstra
Te snel gereageerd, pakketje vandaag ontvangen. Heel tevreden.
Anne
Super!
Marcella Kester
Supersnelle levering! Heel aardig telefonisch geholpen door Joy en ontzettend leuke speldjes voor mijn dochtertje. Ze zag er fantastisch uit op onze bruiloft!
Judith Van den Berg
Prachtige spulletjes, mooi verpakt, goede service
Foekje
Haarbandje met 3 bloemetjes.
Prachtig, zacht en goed elastisch.
Goede communicatie en snelle levering. Top -
duppie
heel mooi haarbandje en supersnelle en keurige levering
Jacqueline Bloeming
Blij verrast met de snelle levering en de schattige speldjes. Alleen weet ik niet of ik nog een keer voor de krokodillensluiting zal gaan. Mijn kleindochter, wil de speldjes nog wel eens uit haar haar trekken en dan zijn deze een beetje pijnlijk. Dus ligt niet aan het product.. 🤭
Erna Heinhuis
Snelle levering, netjes en leuk verpakt.
Annelies
Snelle levering.