14-Seven.com
Charles Koolschijn
Niet kunnen leveren is mogelijk, maar niet reageren op mijn mails waarin ik vraag het door mij betaalde bedrag terug te storten is erg laag bij de gronds.
Antwoord van 14-Seven.comBeste mijnheer Koolschijn, Helaas reageert u niet op mijn mail en zal ik via hier toch een reactie moeten geven;
U geeft hier een review van u met daar een stuk verontrustende tekst: Wij zouden niet geleverd hebben en niet gereageerd op mails over terugbetaling van de aankoopsom.
Deze tekst valt mij nogal rauw op mijn dak en ben even gaan kijken waar het probleem zich dan kon voordoen.
U heeft via een extern verkoopkanaal via ons op 3 december jl. een blauwe Hatman of Ireland baker boy cap, maat L bij ons besteld. Deze is op 5 december bij u geleverd.
Vervolgens kregen wij een retourmelding via het Bol systeem dat de pet niet naar wens was, de maat was te groot.
Op 8 december kreeg ik rechtstreeks via 14-seven.com een nieuwe bestelling van u binnen waarin u een flat cap tweed, blue/ grey in de maat M bestelde en afrekende middels iDeal. Deze pet is tevens nagenoeg direct via DHL verzonden en op 10 december 2024 bij u thuis afgeleverd.
De blauwe pet hebben zij de 9e december retour ontvangen en direct via het externe syteem als “Goed retour ontvangen” aangemerkt, zodat u uw geld hiervoor weer netjes en snel terug zou krijgen via BOL.
Over de 2e levering is nimmer contact geweest via telefoon of e-mail, er is ook nooit bij ons een pet van u, naast de bestelling via het externe kanaal, terug gekomen.
U geeft aan dat er niet op mail wordt gereageerd en dus geen terugbetaling plaats heeft gevonden. In deze laatste twee zaken herkennen zij ons niet, laat staan onze manier van zaken doen en zaken afhandelen.
Ik zou graag van u kopieën van uw mails ontvangen waarin u het “niet leveren” claimt.
Volgens onze administratie en die van DHL hebben wij keurig onze afspraken nagekomen en zijn de bestellingen die u heeft gedaan keurig binnen 2 werkdagen zelfs geleverd.
Kan het zijn dat u ons verward heeft met een andere internetwinkel?
Graag zou ik dan ook een aanpassing of verwijdering willen van uw review, daar dit ons zeer onterecht schaadt.
Ik hoop op een inhoudelijke reactie van uw kant, mocht u dit telefonisch willen bespreken, dan is dat ook geen probleem. Wij zijn immers voor al onze klanten zowel via de mail, WhatsApp en telefoon bereikbaar en reageren ook zo snel als mogelijk, meestal zelfs binnen 1 a 2 uur, WhatsApp en telefoon zelfs direct. Dus aan onze bereikbaarheid zal het nimmer liggen.
Hopende op een reactie.
Johan
14-Seven.com
Mieke
Prima product. Geen anoniem ongrijpbaar bedrijf, maar persoonlijke touch. Prettig.
Antwoord van 14-Seven.comBedankt voor deze erg mooie review.
Hoe beoordeel je 14-Seven.com?