123vw.nl
Bram Kars
Kalender was keurig op tijd binnen.
JK
Oneerlijk en arrogant. Houden zich niet aan de eigen voorwaarden en niet aan de wet. Levertijd klopt niet, maar men wilde niet herroepen, dat deden ze pas na bemiddeling door Webwinkelkeur, maar niet het volledige bedrag: ze hielden van de het herroepingsbedrag 10% fictieve annuleringskosten in! Ben er toch maar mee akkoord gegaan om van de ellende af te zijn. Men communiceert arrogant, oneerlijk en aggressief. Zal er niet gauw meer iets bestellen.
Antwoord van 123vw.nlTypisch dat al mijn beoordelingen goed zijn maar dat dan net bij u het fout gaat.
Waar gaat het fout, niet kijken of er voorraad is op de site en dan ons niet de kans krijgen product te bestellen en/of te leveren, ook wij zijn afhankelijk van onze leveranciers. Als wij zeggen dat het geen voorraad artikel is en dat het speciaal besteld is voor u en artikel dan ook eigenlijk niet retour kan, krijgen wij gelijk te horen dat rechtsbijstand wordt ingeschakeld en vervolgens gelijk een klacht wordt ingediend bij webwinkel, WE KRIJGEN NOG NIET EENS MEER DE KANS OM TE REAGEREN.
Uw laatste regel: ik zal er niet gauw meer wat bestellen, willen wij graag op reageren, wij zouden het zeer kunnen waarderen als u voortaan ergens anders besteld. Klanten worden bij ons ten allen tijden met respect behandeld en wij verwachten zelf ook zo behandeld te worden. -
Hoe beoordeel je 123vw.nl?
Cees Bos
Netjes
Gabriele Wolf
Schnelle Lieferung und alles gut gelaufen. Immer wieder gerne.
Johan Kroon
Artikelen zoals verwacht en goed te monteren
Irma Alderse Baas
Snelle levering. En goede prijs!
Wim Bijkerk
Maandag besteld donderdag bezorgd lang moeten wachten jammer.
Antwoord van 123vw.nlBeste Wim,
bedankt voor alsnog je positieve inbreng, maandag besteld om 11;42u, betekent dat dinsdag je pakket weggaat hier.
Dan donderdag geleverd, lijkt me redelijk snel in een vakantie periode.......
Helaas kunnen wij als kleine aanbieder niet de 24/7 service bieden zoals bol.com dat doet.
Graag tot de volgende keer, bedankt voor deze bestelling. -
Edwin van Vliet
Makkelijk besteld en vlot geleverd. Goede omschrijving van de onderdelen met een overzichtsplaatje van de componenten.
Jan Berlang
Snelle levering,en perfecte pasvorm
Ciano Niewe 6s Feliksdal
Top ga zo door 💪🏽
Marcel W
Mooie producten in de shop, goede prijzen en fijne communicatie. En veel kennis van zaken, dus fijn om bij 123vw.nl te bestellen.
Jappie
Verkoopt niet wat hij op de site heeft staan en arrogante toon op de telefoon
Ton Van Langeveld
Goede service en super kwaliteit + prijs
Mark Jackson
geweldig product, geweldige service, zou er opnieuw kopen
Hilde Cuypers
Goede service en mooie prijzen
Egbert van Faassen
Snelle levering vanmiddag montage en ga ervan uit dat alles past
Karin Repkes Kuijpers
Top, dank je Alex, grts Karin
van der Meijde Auto's
snelle leveringen en goede onderdelen voor een scherpe prijs
Tony De waele
Alles vlot ontvangen