123sticker.nl
In onze slimme ontwerpmodule voeg je kleur, foto, logo tekst en QR-code toe. Ook een tekstwissel en opvolgende nummering kan bij ons.
Stickers voor keuringen, inspecties, verjaardagen, geboorte, verhuizing of trouwerij; bij ons ben je aan het juiste adres.
Snel, slim en veilig online je stickers maken?
Welkom bij 123sticker!
Alie
Super service en snelle levering
Feestkleding 365
Top geregeld
Hoe beoordeel je 123sticker.nl?
robert
Ik heb een slechte review geschreven en dat wil ik graag recht trekken bij te zeggen dat het 123sticker geeft een uitstekend product geleverd en ik blijf een klant. De levering is misgegaan door de slordigheid van GLS pakket bezorgers.
Bij deze een excuus voor de slechte beoordeling! 5 sterren naar 123sticker en big -1 voor GLS.
Antwoord van 123sticker.nlDank voor het aanpassen. We zijn blij dat het pakket in je bezit is en wij blijven werken aan verbetering van de communicatie van de pakketbezorgers.
Jesse
Goed product, snel klaar
Albeek
Goede kwaliteit
dive & snow center zwolle
gemakkelijke herhaal bestellingen, eerlijke prijs, goede service
Piet
Snel fijn makkelijk en goedkoop
Daniël
Snelle levering en mooie sticker!
Jan V
Prima letters plakken ging precies zoals in jullie film. En resultaat is keurig.
M
Super
Medisafe BV
Iets duurder dan mijn oude leverancier voor deze stickers. Maar de kwaliteit en kleur is zoveel beter !!!! Volgende bestelling weer bij 123sticker.nl
Sonja
Snelle service en mooie stickers♡
Trompet013
Goede kwaliteit
Theke
Heel snel en netjes geholpen. Top.
karel
Goede kwaliteit en snel geleverd
Edith
Allemaal top in orde. Het maken van de stickers ging eenvoudig, de stickers plakken goed en zijn zoals het ontwerp. Wij zijn zeer tevreden 👍
Damiatebouw
Prima product, vlot, goed technisch team wat je ontwerp bekijkt. Alleen de ontwerp omgeving vind ik niet makkelijk
superrrr....
fijne side en snel inhuis.
Nadine
Snelle levering, duidelijke afbeelding