123sticker.nl
In onze slimme ontwerpmodule voeg je kleur, foto, logo tekst en QR-code toe. Ook een tekstwissel en opvolgende nummering kan bij ons.
Stickers voor keuringen, inspecties, verjaardagen, geboorte, verhuizing of trouwerij; bij ons ben je aan het juiste adres.
Snel, slim en veilig online je stickers maken?
Welkom bij 123sticker!
Swib Breukelen
we zijn erg tevreden met het resultaat en snelle service
Marco den arend
Fantastisch service zelfs nu in 2024 mijn ontwerp uit 2014 die ik nog steeds bij kan bestellen. Super
Hoe beoordeel je 123sticker.nl?
Rob
geweldige service en snel geleverd ook goede feedback
George
Goed product
Rik
Goede kwaliteit, met spoed was het snel bezorgd, prijs is naar verhouding.
Pieter
Online tool wilde niet wat wij wilde, na contact met klantenservice binnen 4 uur opgelost Super geregeld
Weer perfect
Perfect resultaat, snel geleverd en prima kwaliteit. Elke bestelling ziet er perfect uit, bij twijfel nemen ze netjes contact op.
Pascal
Super service aan een.super prijs
Linmat
Goede kwaliteit, snel geleverd
zpcm
Eenvoudig om het ontwerp te maken. Ondanks dat het logo niet super scherp was is de sticker top geworden. Snelle productie en fijn dat jezelf kunt kiezen uit één sticker per vel of meerdere op één vel. TOP!
BCM
Prima prijs/kwaliteit plus snelle levering(en). Echt een aanrader!
De Leeuw
Duidelijke website en sticker met goed resultaat snel aangeleverd gekregen. Doen wat ze beloven. Ben zeer tevreden.
Rentash
Mooi
Marc Jan
snel geleverd zoals verwacht en de kwaliteit zoals gehoopt.
Dennis Matthew
Snelle levering, juiste uitvoering,uiterst tevreden
Rianne Schoenmakers
Handige site, prima kwaliteit tegen een nette prijs!
Sofie
De kleine stickers werden op tijd geleverd en werden met precisie gedrukt. Heel netjes en een mooie kwaliteit. Het is ook makkelijk om een bestelling te plaatsen.
Sammy Ramekers
Ik bestel hier al jaren stickers en ben nog steeds zeer tevreden! Als ik vragen heb wordt er goed meegedacht en de medewerkers zijn erg vriendelijk. De levering is snel, duidelijke/ gebruiksvriendelijke website en de kwaliteit van de stickers is erg goed 👍
Wouter
Toppie!
zeer goeie service
lieten mij gelijk weten toen er een fout in mijn ontwerp zat en was makkelijk aan te passen.