123sticker.nl
In onze slimme ontwerpmodule voeg je kleur, foto, logo tekst en QR-code toe. Ook een tekstwissel en opvolgende nummering kan bij ons.
Stickers voor keuringen, inspecties, verjaardagen, geboorte, verhuizing of trouwerij; bij ons ben je aan het juiste adres.
Snel, slim en veilig online je stickers maken?
Welkom bij 123sticker!
wen
service goed en prijs ook maar gls vind ik een slechte bedrijf heb al zo vaak problemen met hun geven je post altijd verkeerd af zonder melding achter te laten
Happy with 123
Top service
Hoe beoordeel je 123sticker.nl?
Aniel Sheombar
Zeer goede service! Ze denken altijd met je mee. Ook worden de stickers vrij snel geproduceerd & verzonden. Top bedrijf!
pieter
goed en snel
Hans
Uitstekend product en supersnelle levering.
ik ben blij
goed gedaan, goede service erg blij
M&R Bouw
Elske
Helder, goede aanpassingen, mooi resultaat.
rifecare.beyuna.com
Mooie stickers laten maken voor mijn 100% natuurlijke producten van Beyuna, erg mooi systeem en geweldig mooie stickers. Snelle en correcte levering!
Plakker
Snel / goed en zeer sterk
CD
Prima eerste ervaring, goed advies. 100% tevreden over bezorging en uiteindelijke product.
Gerwin
Gemakkelijke gebruiksvriendelijke site en snelle verzending.
Wies
Makkelijk je eigen design uploaden en duidelijke handleiding hoe deze goed in het canvas geplaatst moet worden. De levering was heel snel en ben heel blij met het resultaat.
Van Der Plas Group
Mooie kwaliteit, alles is custom aan te passen, snelle levering.
K. Verhaeghe
Makkelijk zelf ontwerp te maken met een gratis check er bovenop, snelle levering, kortom... heel goede service
John
Goede service, snelle reactie en goed mee denken, dus met al supper bedrijf
Wendy
Precies zoals verwacht! Blij mee!
Suzan
Mooie stickers, goede kwaliteit. Heel blij mee!
Ramon
Snelle levering en het spandoek ziet er prachtig uit
Aernoud
Mooie stickers, vriendelijke medewerkers