123platenspeler
Dineke Lieben
Bestellen was makkelijk en de volgende dag thuis. Top. Ik had nog een vraag gesteld over de naald en gevraagd voor een extra naald. Ook geen probleem. Toen hij binnen was zaten er krassen op het frontje. Het was een 2ekeus met alleen de beschrijving de doos is opengemaakt. Dit heb ik vermeld (er zaten aardig wat krassen op). Hier moet ik nog antwoord op krijgen. Erg jammer.....
Na plaatsing op webwinkelkeur, bericht van 123platenspeler. Er zit een beschermlaag op het frontje ter bescherming van... Dit was voor mij niet te zien. Het frontje ziet er nu top uit!! Nu gaat het van 3 sterren naar 5 sterren. Met de mededeling: reageer op berichten, dan was ons beide een teleurstelling bespaart gebleven.Antwoord van 123platenspelerBeste Dineke Lieben, Wat vervelend dat er zo veel krassen op zitten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag ontvangen wij enkele foto's van de krassen op het frontje. Ons email adres voor enkele foto's is info@123platenspeler.nl en natuurlijk zullen wij voor een juiste oplossing zorgen. met vriendelijke groet, 123platenspeler
Hans
De radio is goed verpakt aangekomen. Tot nu toe doe de radio M-110DAB het goed, maar we hebben de radio net een week. Ik hoop dat het zo blijft. Ik heb er wel vertrouwen in.
Hoe beoordeel je 123platenspeler?
Sylvia
Mooi compact apparaat voor deze prijs. Werkt goed, prima geluid, erg compleet met alle mogelijkheden. Heel blij mee! Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de arm van de platenspeler niet automatisch omhoog gaat. Dit moet je handmatig bedienen. Verder zeer tevreden.
C.P. Noordam
Leuk product en snelle levering.
Kitty Bullinga
Ik ben heel blij met de nieuwe naald voor mijn platenspeler. De kwaliteit is prima. Helaas werd de naald 3 werkdagen te laat bezorgd. bezorgd.
Sam Sam Music
goede service
Hans Blok
Snel!
Frank van der Flier
Betrouwbaar
A D
Makkelijke website. Snel verstuurd.
Rudy Mory
Vlugge verzending
Ingeborg
prima communicatie, goede produkten. zorgvuldige levering
M Stout
Snelle levering. Mooi product waar veel aandacht aan is besteed. In elkaar zetten erg makkelijk en het past allemaal keurig in elkaar.
J Teeuw
Snelle levering. Prima artikel.
Francis Aarts
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Elvie van Kessel
Goed product en snelle levering, goedkoper dan elders
Rob van de Grift
Snelle bezorging, goed ingepakt top levering geen beschadigingen voor een tweede hands echt top
Co Küppers
Klopt
Arie Matthijssen
Prima levering en produkt
Bertus Fokkert
Was snel binnen, zonder extra kosten, ontvangen wat moest
Alfred van Rijn
Ik heb geen enkele mm