't Sfeertje van Maris
Saskia De Jonge
Heel blij met mijn bestelling. Dankjewel 🙏🏻
Marloes Nederveen
Geweldig mooi tulpenboeket besteld op de website. Opgehaald in de winkel en een mooie vaas erbij gezocht. Fijn geholpen en snelle service! De bloemen zijn niet van echt te onderscheiden.
Hoe beoordeel je 't Sfeertje van Maris?
astrid Selley
Kwamen al bij de vorige eigenaren, mooie winkel en blij met het online bestellen, kortom helemaal super
John Engels
Snelle levering en artikel precies volgens foto
Kim Versteegen
Zo blij met m'n scottie theelichtjes. Ze waren goed verpakt en redelijk snel verzonden.
Joyce Gelderblom
Super mooie tulpen en snel thuisbezorgd. Aanrader
W Van Leeuwen
Snelle levering en leuk assortiment!
Ga zo door Maris!💪😉Antwoord van 't Sfeertje van MarisDankjewel! 💪🏻
Sylvia van Ringelenstijn
Wat een heerlijk site zulke leuke dingen voor een mooie prijs erg gezellig geef het aan iedereen door als ze de leuke beeldjes bij me zien in huis .Een keer besteld snel binnen en ik weer kijken zag ik weer wat en hup maar weer besteld zo gezellig dank je wel hiervoor
Antwoord van 't Sfeertje van MarisWat super leuk om te horen! Bedankt voor deze mooie rewies, veel plezier met de spulletje! Groetjes Maris
Vivian
Snelle levering, product voldeed aan de eisen
Antwoord van 't Sfeertje van MarisFijn om te horen Vivian, bedankt! Gr. Maris
G
Jammer genoeg lang op mijn bestelling moeten wachten
Antwoord van 't Sfeertje van MarisBeste Gerda, ik begrijp dat u lang heb moeten wachten op uw bestelling en dat is vervelend. Op het moment van bestellen stond ook duidelijk op de site vermeld dat verzending langer kon duren ivm de huishoudbeurs en de opening van de winkel. Ik heb u daarna nog een mailtje gestuurd dat wij het niet gingen halen. We hebben de bestelling nog aangepast en aangevuld voor u zoals u vroeg (scheelde weer verzendkosten). Naar ons idee was u dus genoeg hierover geïnformeerd door ons. Wij hebben u vorige week nog een mailtje gestuurd maar daar hebben we geen reactie op ontvangen helaas. Groetjes David en Mariska
Nathalie
Blij met de mooie bloemen
Goede service , zeer vriendelijk en behulpzaam alles netjes verpakt en op tijd verzonden.Antwoord van 't Sfeertje van MarisHeel veel plezier ervan en bedankt voor de mooie recensie! Gr. Maris
Auto Daktent Westland
Goede service en mooie producten. Wij zijn zeer tevreden met de aankleding van onze koffiehoek! Maris bedankt!
Antwoord van 't Sfeertje van MarisJullie weer bedankt voor de bestelling, de koffiehoek ziet er nog gezelliger uit nu, een mooi seizoen gewenst! Gr. Maris en David
Anja van der Jagt
Nog niks ontvangen staat voor vandaag eas bedoeling afgelopen vrijdag
Antwoord van 't Sfeertje van MarisGelukkig was alles toch nog optijd binnen, helaas hebben wij het niet meer in de hand als het bij PostNL is en duurt dat soms iets langer. Bedankt voor de review! Gr Maris
Frieda Berg
Netjes geholpen
Antwoord van 't Sfeertje van MarisDank u wel!
Marian Van Driel van den Biggelaar
Zeer tevreden over de kwaliteit en de bezorging
Antwoord van 't Sfeertje van MarisDat is fijn om te horen! Bedankt voor review!
Gr Maris -
Chantal Molenaar
Hele leuke spullen en snel geleverd. Tevens goed verpakt, blij met mijn aankoop!
Antwoord van 't Sfeertje van MarisHeel veel plezier ervan en bedankt! Gr Maris
Dorothea Lups
leuke items, snel verstuurd, goed verpakt
Antwoord van 't Sfeertje van MarisBedankt voor uw recensie, veel plezier ervan! Gr Maris
Maris van Dorp
goede service ,en veel geluk met jullie winkel
Antwoord van 't Sfeertje van MarisBedankt weer Maris! Groetjes van ons
Annelies Swaan-Tijhuis
Super mooie aankopen. Snel geleverd.
Antwoord van 't Sfeertje van MarisBedankt! Veel plezier ervan, gr Maris
Ina Doppenberg-Domburg
Snelle levering. Keurig verpakt. Goede service. Had 2 bestellingen gedaan. Eigenaar nam zelf contact op om de bestellingen samen te voegen. Scheelde weer verzendkosten. Top!
Antwoord van 't Sfeertje van MarisBedankt voor de mooie recensie, we denken graag mee 😉 veel plezier ervan! Groetjes Maris en David