In april van dit jaar organiseerden we de allereerste WebwinkelKeur Fotoshoot en Vrijmibo voor onze leden, bij ons op kantoor in Enschede. Het was een heel gezellige middag en de foto’s die toen van onze leden gemaakt zijn, zie je inmiddels vaak terug op de homepage en bij interviews. De enthousiaste reacties en de vraag om dit ook op andere locaties te organiseren, maakten het duidelijk: een vervolg kon niet uitblijven. Daarom gaan we het opnieuw doen!
De volgende fotoshoot vindt plaats op zaterdag 8 februari 2025, van 12:00 tot 18:00 uur in Heemskerk (Noord-Holland). Onze partner, fulfilmentbedrijf Sipack, stelt daar hun magazijn beschikbaar. Dat zal worden omgetoverd tot een tijdelijke fotostudio.
Wat kun je verwachten?
Naast dat je professionele foto’s kunt laten maken, maak je kennis met andere webwinkeliers en verschillende teamleden van WebwinkelKeur. Ook kun je Simone van Sipack en haar team al je vragen stellen over fulfilment. Natuurlijk zorgen we weer voor lekkere hapjes en drankjes. En we hebben nog iets leuks: onze partner Orbitvu komt langs met hun productfoto-cabine. Neem dus vooral een product mee, zodat je kunt testen hoe je heel eenvoudig en snel een professionele, vrijstaande productfoto maakt!
Wil jij erbij zijn?
We kunnen maximaal 30 fotoshoots inplannen. Wacht dus niet te lang en meld je aan. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@webwinkelkeur.nl met als onderwerp “Fotoshoot”. Laat daarin s.v.p. ook even weten of je de fotoshoot het liefst in de ochtend of in de middag hebt (je mag zolang blijven als je wilt), en of je iemand mee wilt nemen. Goed om te weten: Als je meewerkt aan de fotoshoot, dan stem je ermee in dat we jouw foto voor een periode van maximaal twee jaar mogen gebruiken voor marketing-doeleinden, zoals op de homepage van WebwinkelKeur. Je krijgt de foto zelf ook en mag deze ook voor jouw eigen marketing gebruiken.
Over Sipack: Jouw logistieke collega!
Een goeie review staat gelijk aan verzorgde producten én pakketten. Ontmoet Si van Sipack! Sipack zorgt voor kwaliteit tijdens het inpakken van je bestellingen én zorgt voor het samenstellen van sets met geleverde onderdelen. Sipack Webshop Fulfilment, geen dozenschuivers, wél jouw collega! Stel je voor dat jouw levering uit jouw ogen wordt gecontroleerd, uitgepakt en opgeruimd, én dat onderdelen die een set vormen ook in elkaar worden gezet! En natuurlijk worden bestellingen in jouw huisstijl ingepakt, exact zoals je zelf ook altijd hebt gedaan.
Over Orbitvu: Vrijstaande productfotografie/fotostudio voor je webshop
Het maken van professionele productfoto’s is een hele klus. Met de productfoto-cabines van Orbitvu staat jouw vrijstaande foto in 3 clicks online. Hoe werkt het? Je plaatst je product in de fotocabine, het systeem maakt geautomatiseerd een vrijstaande foto aan de hand van de door jou gekozen instellingen. Vervolgens kun je de preview direct opslaan in de gewenste resolutie en in de juiste map en hoef je de foto’s alleen nog maar te uploaden naar je website.
Leuk als jij er ook bij bent op 8 februari!