Houten Meubel Outlet
De 3 webwinkel(s) van Houten Meubel Outlet samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 2.607 klanten.
Fam Power
Wat een uitgebreid assortiment zeg!
Lionella
Hele mooie tafel. Staat echt chique. Kleur onderstel lijkt eerder op brons
Joop Meijer
Hele snelle levering ,top
Sylvia
Snelle levering!!
Remco Backers
Mooie hondensofa tevreden met het product het enige wat dan weer jammer is dat deze door de bezorgdienst van dhl bezorgd word bezorgd en je niet zeker weet of ze überhaupt wel komen opdagen post nl is dus een betere keuze verder prima service vanuit de woonwinkel
Job
Prachtige tafel snelle levering, klein minpuntje er zaten geen boutjes bij .
Voor de rest prima 👍🏼 -
JB van Lith
Goede service en netjes afgeleverd
Marjo Pol Van lubek
Goed advies,over het juiste onderhoud gekregen
en de levering was super snel ! -
Ger Kurvers
Even moeten wachten op nieuwe voorraad maar uiteindelijk supergoed verpakt ontvangen !
Diana Van Kempen
We zijn super blij met deze mooie kasten. Goede kwaliteit .
Annemieke
Mooi produkt.
Aldrik Doornbos
Vanaf bestelling geen reactie
Na 3 weken nog geen actie /reactie
Na een mailtje vanuit mijn kant gaat alles wel goed . Verder alles soepel verlopen -
Marja
Mooi product, makkelijk en snel bestelproces en snelle levering.
Lilian Coeleman
Snelle levering en mooie kledinghangers.
Johanna Boeser
Super snel bezorgd,geweldig ingepakt,in één woord fantastisch!
D. Eenkoorn
Heel prettig geholpen in de winkel. Alles al snel thuis ontvangen en het staat zo mooi! Heel blij!
A.M.P. Schilders
zijn de afspraken goed nagekomen
Annemiek
Prachtige lamp mogen ontvangen! Heel blij mee.
Lenie
Mooie lamp precies zoals verwacht.
En snelle levering.
Sanders
Dit bedrijf is absoluut onprofessioneel en onbetrouwbaar! Ik heb een spiegel besteld en kreeg een kapotte levering. Toen ik dit meldde bij de klantenservice, was hun reactie totaal niet behulpzaam. In plaats van een nieuwe spiegel of een fatsoenlijke vergoeding, werd ik gewoonweg afgewimpeld.
Het is belachelijk dat een bedrijf zo omgaat met klanten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Dit soort service is onacceptabel en ik raad iedereen aan om ver weg te blijven van dit bedrijf!