Tuinhout Compleet B.V.
De 2 webwinkel(s) van Tuinhout Compleet B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 1.027 klanten.
Michel Nuiten
Goeie leveringen en goed contact met het bedrijf. Erg tevreden
Autoschade v.d. Kaaij
goede service
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste v.d. Kaaij,
Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn dat we u de goede service voor u konden verrichten.
Wij wensen u heel veel succes met uw nieuwe tuinproject en graag tot de volgende keer.
Met vriendelijke groeten,
Reinier de Kok
Geweldige service, goed advies, snelle afhandeling
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Reinier,
Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen! Helemaal super.
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe tuinproject en graag tot de volgende keer.
Christiaan Lavooij
Makkelijke site en erg snelle levering.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Christiaan,
Super bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat de site en levering naar wens zijn geweest!
Van der Wal CV
We hebben rietplaten ontvangen welke beschimmeld zijn. Hierover hebben we contact opgenomen maar tot op heden niets gehoord, buiten dat er contact zou worden opgenomen met de leverancier. We horen graag over hoe verder.
Bram Keiren
Snelle levering! Prima kwaliteit.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Bram,
Hartelijke bedankt voor uw review! Fijn dat de levering en kwaliteit naar alle tevredenheid zijn.
Maria
Mooie producten, en heel vriendelijke medewerkers!
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Maria,
Super bedankt voor uw review! Fijn dat de producten in de smaak vallen en dat we u zo vriendelijk konden helpen.
G. Houdijk
Prima kwaliteit/prijs.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste G. Houdijk,
Super bedankt voor uw review! Fijn dat de prijs kwaliteit naar alle tevredenheid is.
Nel Adolfse
Goede service. Snel geleverd.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Nel,
Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn dat we u zo snel van dienst konden zijn.
Summer3
Waar voor je geld en vriendelijk personeel
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Summer3,
Hartelijk bedankt voor uw review. Uw opmerking wordt zeer gewaardeerd, dankjewel!
Jessica
Mooi hout! Niet allemaal perfect dezelfde lengte maar wel te lang ipv te kort dus dat was fijn. De betonpoeren waren niet waterpas van de onderkant dus dat maakte het even uitdagend maar ze stonden me hier vriendelijk over te woord met de oplossing.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Jessica,
Super bedankt voor uw review! Inderdaad op het gebied van de lengtes kan er altijd een marge verschil in zitten van een paar cm, dat kunnen de zaag verschillen zijn.
Gelukkig is het met de betonpoeren goed verholpen en kunnen ze nu ingezet worden waarvoor ze bedoeld zijn.
Theo Remmers
Gewoon keigoed
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Theo,
Super bedankt! Fijn dat u zo tevreden bent.
Roel Vreeburg
Makkelijk online bestellen en na afspraak op vrijdag ophalen. Remmers houtolie was gewoon op voorraad. Voor nabehandeling van mijn vorig jaar bij Tuinhout Kompleet aangeschafte Douglas hout voor onze terras vlonder. Prachtig bedrijf met ruime voorraad.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Roel,
Super bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u alsnog het hout goed kon behandelen om een nog langere levensduur te realiseren.
Niek
Goeie kwaliteit spullen, netjes afgeleverd door de transporteur.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Niek,
Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat de bestelling van A tot Z goed verlopen is en alles ook naar tevredenheid.
Sander Foppele
Snelle levering, goed hout.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Sander,
Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn dat de levering goed en snel is verlopen en dat het hout bevalt!
Heel veel succes en plezier met/van uw nieuwe tuinproject en graag tot de volgende keer.
Marian van Schipstal
Uitstekende service, klantvriendelijk, mooi hout waar we mee vooruit kunnen voor een overkapping. Mooie prijs!
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Marian,
Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Een ervaring die wij graag horen, helemaal super!
Heel veel succes en plezier met/van uw nieuwe overkapping en graag tot de volgende keer.
John de Ronde
Snel en netjes geholpen
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste John,
Super bedankt voor uw review! Fijn dat de bestelling en afhalen snel en netjes zijn gegaan.
Dankjewel voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.
Frank van Hest
Geweldige service, kwaliteit hout erg goed. Keurige aflevering.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Frank,
Super bedankt voor uw review. Fijn dat de kwaliteit van het hout en de levering ervan naar alle tevredenheid zijn.
Marc
Makkelijk en snel besteld via de site. Na de bestelling duidelijke communicatie over de levering, men denkt mee.
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Marc,
Super bedankt voor uw review! Dat klinkt als een A tot Z fijne ervaring en het gene waar wij na streven.
Leo Persoons
Levering volgens bestelling prima
Antwoord van Tuinhout Compleet B.V.Beste Leo,
Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling en levering helemaal in orde waren.
Team Tuinhout Compleet