Flowee B.V.
De 1 webwinkel(s) van Flowee B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 5.503 klanten.
C.
Hele snelle levering en wat een geweldige ervaring, liggen op de spijkermat. Een hele goede aankoop.
Rosita da Lima
F= Fit L= Lichaam O = Ontspannend W =Welzijn E= Energie E = Evenwicht Zo wil ik eigenlijk mijn ervaring met deze geweldige spijkermat beschrijven. De letters zeggen wat dit spijkermat met mij doet. Geen spijt van ... ik raad het iedereen aan !!
Anoniem
Snelle levering en top product!
Mtb
Ook geweldig ontprikkelen voor kinderen
Melissa
Ik ben blij met mijn bestelling, deze werd de volgende dag direct bezorgd. Ik ben fan van Flowee! Ik gebruik hun eco spijkermat en kussen al jaren. Het is fijn voor totale ontspanning, het helpt mij bij spierspanning om even volledig te kunnen landen. Ik gebruik de mat en het kussen voor het slapen gaan en ook gebruik ik de mat om op te staan. Ik de producten van Flowee iedereen aanbevelen.
Monique
Goede service, snelle levering
Daniëlle Ubink
Op aanraden gekocht! Ik was eerst heel sceptisch, maar ik ben inmiddels helemaal om en word deze mat dagelijkse gebruikt voor optimale rust/relax momenten. Ik ben zeer tevreden met kussen en mat! Goede aanbieding ook, ik zou zeggen; haal er je voordeel uit, het is het meer dan waard!
inge
Snelle levering, erg goed product. Het werkt!
Aileen De Lange
Mooi producten, een prima prijs en het werkt!
Lianne de Vos
Het is best even wennen als je start. De beschrijving hoe je het gebruikt en wat je mogelijk zult ervaren zijn erg helpend om door te pakken. Ik ben na een paar keer gebruiken nog steeds verbaast welk effect het heeft door heel je lichaam. Absoluut een reden om het dagelijks te blijven gebruiken.
Mildred Janssen de Vries
Mijn zoon had mijn eerste set ingepikt, dus zat ik zonder! Maar wat een straf om een nieuwe set te bestellen, heerlijk en wat een gezellige kleurtjes dit keer! Helemaal relaxed en happy! En wat ik er beslist nog aan toe wil voegen, is dat de mat en het kussen mij erg helpen met het verwerken van pijn, veroorzaakt door reuma. Door de ontspanning ervaar ik de sensatie van de pijn anders, echt een hulpmiddel dus!
Sharon
Ik heb deze aangeschaft door de positieve effecten die andere mensen hebben die een whiplash hebben. Sinds vorige week een aantal keren gebruikt voor het slapen en merk dat ik een stuk ontspanning vind. Eerlijk is wel, het doet in het begin echt pijn. Je moet hierin wel even doorzetten en goed op je ademhaling letten.
Rowena Ronquillo
Begin was pijnlijk maar was lekker ontspannen
Amerenske
Ik gebruik hem dagelijks en val erop in slaap. Een fijne afsluiting van de dag.
Zeer tevreden!! -
Jana
Weinig tijd nodig gehad om te wennen aan de mat. Meteen resultaat, na de eerste keer er op te liggen enkele dagen geen last meer gehad van pijnlijke rug en nek.
Wel een beetje onhandig om op te bergen want de mat plooit niet zo goed. Maar dit weegt niet op tegen het resultaat. -
Ellie Postma
Heel blij mee.
Ik lig er elke dag voor het slapen 20 minuten op.
Na weken slecht slapen, en slaap medicatie val ik nu sneller in slaap.
Ook ga ik altijd onrustig op het matje liggen en is mijn lichaam na 20 minuten lekker ontspannen. -
Joseline Van der Zanden
Paul Maurix
Goede kwaliteit
Peter
Ik heb de perfecte keuze gemaakt om mijn dagelijks welzijn te verhogen. Het acupressuurprincipe in de Flowee spijkermat werkt stressverminderend , het verlicht mijn spierspanning en verbetert mijn slaap.
Voordelen: verlichting van spierspanning, verbetering doorbloeding, ontspanning, betere slaap.
Nadelen: Even wennen aan de intense prikkeling als je start, maar of dit echt een nadeel is? -
Tom Berentsen
Fijne mat en goede, snelle levering