Gras & Haag B.V.
De 2 webwinkel(s) van Gras & Haag B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 213 klanten.
Johan Kerkvliet
Levering was ok, netjes ingepakt.De wortels waren vochtig.
Caroline
Prachtige planten, op afgesproken moment geleverd, uitstekende service!
Antwoord van Gras & HaagHoi Caroline, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de planten en onze service. Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer!
Frank van der Poel
Goed advies en perfecte afhandeling
Antwoord van Gras & HaagHoi Frank, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je ons advies en de afhandeling als prettig hebt ervaren. We helpen je graag weer in de toekomst!
Simone
Fijne ervaring. Goede communicatie wat betreft de levering. Per ongeluk bijna 2x zoveel planten besteld maar ook het retourproces werd goed opgepakt.
Antwoord van Gras & HaagHoi Simone, Bedankt voor je fijne review! Het is goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn!
Eugenel Winklaar
Snel geleverd. Goede kwaliteit. En duidelijk uitleg en advies. IK ben tevreden met mijn product
Antwoord van Gras & HaagHoi Eugenel, fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit en ons advies. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan altijd klaar voor verdere vragen of advies!
Dies Dekker
De levering was prima, maar de rode beukplanten waren zeer klein.
Antwoord van Gras & HaagHoi Dies, Bedankt voor je feedback. Fijn dat de levering goed is gegaan, maar jammer om te horen dat de rode Beukplanten kleiner waren dan verwacht. We hebben inmiddels contact gehad en een passende oplossing aangeboden. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.
Mirjam Wilmont
Duidelijke site, goede levering en fijn contact.
Antwoord van Gras & HaagHoi Mirjam, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze website, levering en contact! Bedankt voor je positieve review!
Thierry van Gras & Haag
Glady Lapre
Blij met de laurier! Mooie planten.
Antwoord van Gras & HaagHoi Glady, bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je blij bent met de Laurierplanten!
Eelco Legerstee
Heel tevreden over de service en de ontvangen struiken
Antwoord van Gras & HaagHoi Eelco, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de struiken! Bedankt voor je mooie woorden! 🌳😊
Michiel Eertink
Uitstekende service, kwaliteit en klantgerichtheid. Een pluim voor Thierry.
Antwoord van Gras & HaagHoi Michiel, bedankt voor de geweldige review! Het is fijn om te horen dat onze service en kwaliteit zo gewaardeerd worden. 😊🌿
John Pouw
Nakomen afspraken
ed nuiten
Prima service
Rina van Herpen
Prima kwaliteit struikplanten en levering volgens afspraak!
Sophie
Goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke mensen en een top service, bestelling werd thuis afgeleverd.
Antwoord van Gras & HaagHoi Sophie, bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit, onze service en levering. Dat horen we graag!
Thierry van Gras & haag -
Frank Zoetelief
Goede levering, kwaliteit van de groene beuk prima.
Bram
Snelle levering en zekers niet duur
C de Koster
Goede service, alles goed afgehandeld volgens afspraak.
Marcel
Goede service, fijn contact en mooi gras!
francoise polfliet
ik had 72 stuks
Eddie
Goede prijs kwaliteit met thuis levering