JK Retail Products
De 2 webwinkel(s) van JK Retail Products samengevoegd worden beoordeling met een 9,0 door 1.070 klanten.
EJ
5 keer contact moeten opnemen over de levering. Ging erg moeizaam.
Jaap
Ziet er prachtig uit. Binnen een paar dagen in huis
Jan Jongkees
Product staat voorradig op de site is echter moeilijk of slecht leverbaar. Na extra inspanning van de medewerker is toch het bestelde product tijdig geleverd. Grote Klasse!
ANDRIES DE WIT
Super mooi product
Janet
Snel en keurige levering!
Mulder
Precies zoals de afbeelding op de site, en snelle levering. Volgende dag al binnen. Heel blij mee.
Jaap Horsman
Mooie producten en vlot geleverd.
Karin Merkelbach
Mooie producten, levering door transportbedrijf ook prima, heel blij met de gemaakte keuze
Marja Korten Weitering
Mooie stevige tafels. Blikvangers in onze huiskamer.
marjan moens
Snelle levering, goede service, prachtig design
Marga Dircks
Gebruiksvriendelijk website. Bestelling werd correct afgeleverd. Het bestelde artikel is geheel naar wens en uiterst mooi afgewerkt.
Ann Baeyens
Snelle, correcte levering
Izabella
Je kunt ook vooraf kleurstalen opvragen!
Marcelina Kowalewska
fast shipping, great service, high quality product 💗
Anouk van den Berg
Bestelling vrij snel geleverd (na 1,5 week), maar geen informatie ontvangen over verwachte levertijd. Op de website stond
Marja Korten Weitering
Mooi en stevige tafel voor onze glazen vaas. Goed verpakt,kant en klaar,geen gedoe met in elkaar zetten.
Paul
het console vanochtend ontvangen. We zijn er erg blij mee. Mooi afgewerkt en de, voor ons, perfecte maat. Prima communicatie over de leveringstermijn.
Edwin Dominicus
Mooie producten, goede kwaliteit.
Regina Veerkamp
Fijn contact gehad met ze, ik had een speciale wens voor een zuil, ik ben dik tevreden, mooie kwaliteit en afwerking
Frank
Bestelling voldeed aan de beschrijving en was netjes geleverd.