Filterexpert B.V.
De 6 webwinkel(s) van Filterexpert B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,9 door 113.240 klanten.
Siegfried Paul
passt genau und guter Preis
hilde denys
Het is moeilijk om de originele Brita filters te vinden en daarom ben ik blij dat de Waterfilterexpect de Brita filters maakt. De shipping was heel vlot en vlug; de filters zelf heb ik nog niet gebruikt; ik heb wel een zakje opengemaakt en alles zag er goed uit.
Ralf Löwenkamp
Super schnelle Lieferung 👍
Nico
Goed altenatief voor het orginele
Dirk Vandaele
De tijd tussen bestellen en leveren was zeer hoog
Udo Schnittker
Schnelle Lieferung, gute Suchmaske im Webauftritt.
Markus Walter
Filter passen, alles toll
Peter VD Velden
Prima alles binnen no time goed en snel binnen
Jaak
service tip top in orde.
Carolien Dijk-Landman
De levering bleef maar uit, volgens hen was het pakket kwijt geraakt bij Post NL.
Na nog langer wachten stelde ik voor om opnieuw dat onderdeel naar mij te versturen. Ik zou dan het zoekgeraakte pakket terugsturen mocht ik het ooit nog ontvangen. En ik zou meteen een klacht indienen bij Post NL voor het zoekmaken.
Toen kreeg ik een mail dat ze toch nog zo'n ding ineens op voorraad hadden en heb ik het 2 dagen erna ontvangen.
Benieuwd of ik " het zoekgeraakte pakket bij Post NL" ooit zal ontvangen.........denk het niet he -
Ann Fonteyne
Vlotte communicatie, bestelling en levering! De enige website waar ik eindelijk die koolsstof filter onmiddellijk vond.
Dirk Klewenow
Schnelle Lieferung und Passgenauigkeit.
Peter van der Linden
Inderdaad mooie prijs goede service
Rainer W.
Bin Wiederholungstäter, es läuft.👍
Ingo Günkel
Schnelle Liefung und alles Ok gerne wieder
Nicole
Voordelige filter keurig netjes verpakt en volgende dag al in huis.
Maria Rupprecht
Ich habe, trotz Nachfrage, meine bezahlte Bestellung bis heute nicht erhalten
Hugo Van Driessche
snelle levering, geen enkel probleem!
Silvia Pool
Prima service. Was het bestelnummer kwijt, maar snel geholpen en geleverd
Teleurgesteld
Ten eerste: er zit maar 32gr. , ik neem aan, active koolstof in. Dit is het totale gewicht incl. kunststof frame en doek. Door een fout van mijn kant bij hun besteld. Gelukkig had ik nog een ongebruikt filter van degene bij wie ik ze hiervoor altijd kocht. Gelijk viel mij het gewichtsverschil op, daarom beide gewogen. Ik heb e-mails met vragen en fotos naar dit bedrijf gestuurd, nooit een reactie gehad. Ik raad iedereen aan om niet bij hun te kopen. Er is een internetbedrijf met bijna dezelfde naam in Utrecht, daar moet je kopen. Hun filter weegt filter 66gr. , trek je eigen conclusie.