Mr Snoep
De 1 webwinkel(s) van Mr Snoep samengevoegd worden beoordeling met een 8,5 door 940 klanten.
Sabine
Schnelle Lieferung, leckere Sachen und toller Support bei Anfragen. Gerne wieder.
CL
Helemaal top!
Ard Bakkenes
Goede service en goede kwaliteit snoep
Jan Riemens
Leuke die extra s goed verpakt
Maud Bliek
Wilde bestellen via een voucher van Social deal maar dit was niet zo makkelijk. Het systeem is daar niet op ingesteld. Maar dan moet je ook geen vouchers aanbieden. Uiteindelijk maar voor meer geld besteld omdat we het helemaal zat waren. Nooit meer dus
Mark Lemmens
Perfecte levering
Vanessa De Donder
Prijs kwaliteit is super, ruime keuze, netjes verpakt
menno vercouteren
snelle en goede levering
wg bakker
erg lekker mis alleen een tht datum
Susanne Van schoonderwalt
Helemaal top . Zou verboden moeten zijn zo lekker word er zo hebberig van
Sylvana
Snelle communicatie, vlotte levering, netjes verpakt, heerlijke snoep !
Annette
Duidelijke website, goede levering en fijne producten
Patricia Brigitta Everaert
De smaak viel echt tegen
Antwoord van Mr SnoepHartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat u niet tevreden bent met de smaak en de grootte van het snoep en waarderen dat u dit met ons deelt.
Graag willen wij u informeren dat wij dit specifieke snoep niet zelf produceren. Hierdoor hebben wij geen invloed op de smaak of de grootte van het product. Wij streven er echter naar om alleen producten van hoge kwaliteit aan te bieden en nemen uw opmerkingen zeer serieus.
Uw feedback wordt doorgegeven aan de fabrikant, zodat zij deze in overweging kunnen nemen bij toekomstige verbeteringen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben of een alternatief product willen proberen, dan helpen wij u graag verder.
Nogmaals bedankt voor uw reactie en onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. -
Gonnie Middendorp
Snelle levering geweldige kwaliteit
Bo
gut , schnell , günstig , DANKE
Corrie van Kranenburg
geweldig assortiment en zeer lekker
Tommy Cosmo
Alles prima. Hier hinterlassen ich gerne :-)⭐⭐⭐⭐⭐
Eva
Sehr guter Service & leckere zuckerfreie Produkte!
Nancy L'Espoir
Geweldige service, snelle verzending. Heel erg tevreden.
Loes Ursem - Timmerman
Zoals altijd snel en goed