BamBam Dog Toys
De 2 webwinkel(s) van BamBam Dog Toys samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 1.681 klanten.
Gabriella Visser
Altijd snelle verzending en super vriendelijk contact
Wederom zeer tevreden -
Schell Gauthier
J’attends toujours mon colis mais super service après vente
marieke broeren
Snelle reactie op vragen, goed product
Eric
Snelle levering, de breakingstick is effectief en diervriendelijk bij hond dat bijvoorbeeld de bal niet wil lossen, goed product!
Melanie vd Steen
Goede spullen niet al te duur en snelmin huis...
Sandra Blom
Super goede service, lijnen worden precies zo gemaakt als je wilt. Bij de lijnen die ik eerder besteld had,was ik handvaten vergeten. Ik heb deze terug gestuurd en het werd goed geregeld.
Marcella Kolfschoten
Snelle levering! En paste precies :D
Mari Jensen
Fast delivery, very good quality
Schell Gauthier
Très bon service après-vente avec un personnel très gentil
Rob Kuilder
Mooi nette afgewerkt riem ziet er goed uit
Nanda Herbol
Riemen mooie kwaliteit, snelle levering en goede service
Guido van Eijk
duidelijk en snel
Frits Koster
Uniek in het soort producten van professionele kwaliteit, ze overleven onze Mechelaars!
Wilco Van Toorn
Snelle levering en goede kwaliteit
Marloes Moleman
Zeer mooie , sterke riem.
Cecylia Boer
Geweldige service duidelijk aangegeven hoe de maten zijn .
Stephanie Dovianus
Snelle levering, geweldige producten en mega kwaliteit. Alles helemaal naar wens
Aernoudt Bottemanne
Goed assortiment, snelle levering
Bianca vd Kolk
Super service. En snelle reacties. Goede adviezen. Erg fijn om daar een aankoop te doen. Ik zou het meteen adviseren aan anderen.
Marieke Ninaber
Prachtig om maat gemaakt, super snel, uitstekende service. Al 3e keer bij bambam besteld. Ik bestel de water lijn, 5m met extra handvat. En na een aantal jaren enorm intensief gebruik zijn ze uiteraard beetje versleten. En dan bestel ik nieuwe die er binnen een week zijn! Meer dan tevreden.