Tuinmeubelwereld.nl
De 2 webwinkel(s) van Tuinmeubelwereld.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,0 door 9.646 klanten.
Prachtige stoelen!
Vorige maand geweldig mooie stoelen gekocht. Werd goed op de hoogte gehouden, uitstekend service en erg vriendelijke bezorger. Heel blij met de stoelen! Staan prachtig.
Aart Scholte
Snelle en keurige levering van mooie loungestoelenset!!
Ico
Snel en netjes geleverd !!
Jeroen Potman
Alles tot in de puntjes verzorgd van bestelling tot levering!
M Van Essen
Hele goede service!
Laagste prijsgarantie ....en anders wordt dat geregeld....
Stoelen zitten heerlijk .
Prachtige aanwinst op mijn Balkon !! -
Filip
Snelle correcte levering
Joyce Vermeegen
In het echt nog mooier als op de foto
Jon
De service was uitstekend, zelfs nadat er was geleverd en er spullen ontbraken werdt dit netjes behandeld.
Tevens is de kwaliteit van de geleverde spullen kwalitatief uitstekend.
Zou tuinmeubelwereld zeker aanbevelen! -
M Knepper
Heeft wat langer geduurd dan verwacht, en op eens was hij er toch!
Carmen
Goede en snelle service! Onze tuin is nu compleet.
Jeffrey Zwarts
Op zoek naar een leuke maar betaalbare tuinset. Bij vele winkels wezen kijken en uiteindelijk geslaagd bij Tuinwereld.nl. Fijn geholpen daar het personeel in de in winkel. Tuinset snel geleverd. Er werd duidelijk per mail aangegeven wanneer de set werd geleverd.
Linda de Zoete
Een hele snelle levering en perfect aangegeven dat de chauffeur onderweg is.
Jael Zoet
Goede service en goed contact gehad over de pre-order en de korting die ik heb mogen ontvangen!
Dick K.
Goede service zowel in de winkel als van het transportbedrijf die de set kwam bezorgen.
Y van Gemert
Het bestellen ging vlot,maar het afleveren was een niet zo beste ervaring! De dozen waren opengescheurd, er was een dopje kwijt van één van de onderdelen. Die werd later gevonden. En er zit een knik in het onderstel. De chauffeur heeft er foto,s van gemaakt en zou het doorgeven. Deze zou geruild worden voor een nieuwe. Nog niks gehoord. Na kontakt krijgen we een deel van het geld terug. Goed geregeld.
Antwoord van Tuinmeubelwereld.nlHi,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 3 sterren, wat ik enorm betreur.
Je geeft aan dat er een omruiling plaats heeft moeten vinden. Helaas kan ik geen conversatie terugvinden tussen jou en de klantenservice, want wij hadden je uiteraard graag geholpen! Mocht je iets willen toelichten, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Abby van Tuinmeubelwereld.🪴 -
Annemieke Schoovers
Fijne prijzen en snel geleverd
Mari-Janne
Top service. Fijn geholpen en een snelle levering!
Ron Glas
Loungestoellen
N. Maaskant
Was opzoek naar een lounge set voor de tuin.
Raakte verstrikt in het grote aanbod met grote prijsverschillen online.
Besloot Tuinwereld te bezoeken en vooral te onderzoeken welke set lekker zou zitten. Het was verrassend leuk dat een medewerker mij in de winkel vanaf binnenkomst tot en met de bestelling online heeft ondersteunt/meegedacht. Deze medewerker leek net zo blij als ik met mijn aankoop! En wat een aankoop! Mooi bankstel - 3 zits met 2 stoelen, een tafel en bijzettafel voor een betaalbare prijs. Straalt klasse en eenvoud uit, zit heerlijk en biedt voldoende zit- en ook ligruimte! -
Laura P.
Heel blij met onze mooie nieuwe tuintafel. De kwaliteit is goed, levering zelfs eerder dan verwacht, en toen er een dag na bestelling een extra korting op de site stond is deze netjes verrekend en teruggestort.