Tuinmeubelwereld.nl
De 2 webwinkel(s) van Tuinmeubelwereld.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,0 door 8.934 klanten.
Joy
Zeer tevreden met mijn mooie smalle boom. Past precies in ons klein huisje..
Anja Decommer
Goeie service
Truus Boswijk
Het product is in grote doos aangekomen zonder verpakt te zijn , het lag er los in .
Raminta Sinkunaite
Guirland came without battery cover; toys with paint scratched off and the top broken. Customer service does not respond.
Klaasje Smit
Zere snelle levering, en prachtige bomen ontvangen zeer tevreden echt een aanrader
Caroline Kempeneers
Super snelle levering
Astrid Jeuring
Levering was snel en goed maar dat opdringerige op mail met reclame van dit moet je ook bah
Antwoord van Kerstland.nlHi Astrid,
Bedankt voor je review!
Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen.
Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 3 sterren, wat niet slecht is maar het kan nóg beter. Ik ben een strever en ik probeer altijd de 5 sterren te behalen!
Natuurlijk 'MOETEN' onze klanten helemaal niets en worden deze mails vanuit de marketing aangeboden.
Mocht je hier niet van gediend zijn, kun je je uiteraard gewoon uitschrijven voor deze nieuwsbrieven.
Onze excuses dat dit als vervelend werd ervaren.
Denise | Leidinggevende | Kerstland.nl
MarieAnne Gadiot
Heel mooi kerstboompje, precies wat ik wilde!
Roald van Melis
Super mooie boom en snel geleverd
Jolanda Bernasco
Produkt prima. Maar had ook als brievenbus pakketje bezorgd kunnen worden.
Marian
Snel besteld en geleverd. Netjes verpakt.
Klant-Voornaamhenny Klant-Achternaamgroenewegen Vdweiden
nee de paketbezorger had aangegeven dat het adres niet klopte dag later als nog bezorgd
Geert
Kerstboom besteld , betaald, maar nooit ontvangen. Bestelling zou in depot DPD Berkel en Rodenrijs liggen en zoek het verder maar uit. Geld kwijt , niks aan te doen…. Tja black friday, enorm druk, dus jammer dan….. Toch maar naar de Action
G Smit
Super goede service!!
Carmen
Prima prijzen en snel bezorgd!
Mirjam Verhagen
Snelle keurige levering
Jodie Gross
Snel geleverd en blij met men bestelling
malou
snel geleverd en goed klanten service
Jan Boers
Goede service!
Jantje Timmerman
Snelle levering. Volgende dag al bezorgd.