levelseven B.V.
De 3 webwinkel(s) van levelseven B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 7.219 klanten.
Loes
Als volwassen vrouw heb ik mezelf eindelijk een cadeau gegeven waar ik al zo lang naar verlangde: een Nintendo Wii met games! En wat een geweldige keuze was dat. Alles was compleet en werkt perfect. De levering was supersnel. Het handgeschreven kaartje dat erbij zat, maakte het extra speciaal. Ook de service is top. Toen ik eens een losse controller bestelde die helaas defect was, belde ik op vlak voor sluitingstijd. Toch werd er direct een nieuwe opgestuurd, zonder gedoe. Dat noem ik nog eens klantvriendelijk!
Een absolute aanrader dus. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop! -
Nicole Jorke
Sehr schnelle Lieferung und ein gutes Produkt.
Arie
Ik heb een ps3 spel (watch dog) voor mijn zoontje zijn verjaardag gekocht! Super snel geleverd en super ingepakt!! Bedankt !
B Born
Heel fijne service..
Eerst 2x NGC controller besteld (1 zwarte en 1 blauwe) waarvan de zwarte stick drift had als ik hem via nintendont gebruikte om NGC spellen te spelen op de Wii. De blauwe deed het wel goed deed..
Deze is omgeruild voor een andere zwarte met helaas het zelfde probleem.
Toen is er na kort mail contact een nieuwe blader op gestuurd en gek genoeg deed deze blauwe het wel gewoon en was het probleem op gelost..
Cas
Goede site, leuke producten en snel in huis
Raoul
Ik was zeer tevreden over de snelheid van de bezorging en de kwaliteit van de producten
Nicole Schönwald
alles bestens gern wieder
Ailish
Snel verzonden, goed verpakt en mijn vriend was super blij met zijn cadeau!
Anoniem
Uitstekende service - Als je vragen hebt, worden deze attent en vlot beantwoord en staat de klant centraal. Ik ben erg blij hoe ik geholpen ben!
Thomas J
Immer wieder gut.Nur zu empfehlen.
T
Het product was helemaal verroest van binnen en kon geen verbinding meer maken met de console. het retourneren is alleen gratis als je het laat omruilen.
Antwoord van RetroNintendoKopen.nlHey Tom,
Wat enorm vervelend om te horen dat de controller erdoorheen geglipt is :( 1000 maal excuses hiervoor! Gelukkig zie ik dat het aanmaken van een retour al gelukt is. :) Ik zal deze controller gelijk voor je vervangen door een pareltje zodra deze binnen is. Wel wil ik nog even vermelden dat het retourneren van een controller in zo'n geval wel degelijk gratis is, ook als je je geld terug wilt ontvangen. Ik hoop de controller snel retour te zien komen, zodat je ook weer snel geholpen kunt worden. -
Lolo
So happy that I found what I needed works perfectly , after 33 years I could still find a part of Nintendo NES thank you , now my grandchildren are playing Super Mario original
M Noth
Alles super gerne jederzeit wieder
Gregory
Alles was snel geleverd, enkel was er een defectief product verzonden. Nadat ik contact opnam hadden ze het snel opgelost door mij een gratis retour en nieuwe product aan te bieden.
Geen gezeur, geen rare dingen, gewoon simpel, snel en hun excuses aangeboden.
Veel winkels kunnen hiervan leren. Top! -
Kurtis
Uren geprobeerd om onze oude Wii weer aan de praat te krijgen, maar zonder succes. Via een tip naar jullie site de Nintendo Wii 2 HDMI Converter gekocht. Hij loopt weer als een trein en wordt volop gebruikt door onze pubers. Top! En snel bezorgd in de brievenbus.
Rudi Van Wassenhove
Top Preis und schnelle Lieferung
Borzo
Alles helemaal top!
Brian
Snelle service en heel leuk hoe de mailtjes zijn opgezet.
We snappen dat het afscheid jullie zwaar viel maar de controller is hier in goede handen 🤗