Webwinkel Archives - Pagina 6 van 12 - WebwinkelKeur

Ja, WebwinkelKeur controleert tijdens haar keuringen wel op een SSL-certificaat. Het is sinds 15 juni 2018 verplicht om bij ons een beveiligde verbinding te hebben. Wij raden je dringend aan om minimaal SSL te installeren. Het kan gezien worden als minimale vereiste voor een veilige webwinkel en daarmee als wettelijke verplichting. Ook voor het goed Continue Reading

Het beoordelingscijfer is een cijfer dat gebaseerd is op de sterren die je krijgt van klanten die een beoordeling achterlaten. Dit cijfer wordt getoond in de sidebar, in onze widget en op jouw ledenprofiel. Van alle gegevens die getoond worden is dit cijfer één van de belangrijksten, het zal in veel gevallen bijdragen aan de Continue Reading

Met ons PLUS– en PRO-pakket is het mogelijk automatisch uitnodigingen tot het delen van ervaringen te versturen. Deze uitnodigingen komen eerst in een wachtrij te staan, de tijd waarin ze in de wachtrij staan is gebaseerd op jouw instellingen binnen de module. Wanneer er een uitnodiging tot het achterlaten van een ervaring in de wachtrij Continue Reading

Het komt soms voor dat de WebwinkelKeur sidebar om onbekende redenen niet wordt weergegeven. In dit stappenplan willen we je helpen om zelf het probleem te achterhalen.

We raden je aan om het spamfilter op jouw domein zo te configureren dat e-mails van WebwinkelKeur goed aankomen. Dit zorgt er niet alleen voor dat e-mails bij jou goed aankomen, het zorgt er ook voor dat de spamfilters “leren” en de e-mails van WebwinkelKeur ook bij jouw klanten door het spamfilter komen. Hoe dit Continue Reading

WebwinkelKeur widget & uitingen installeren WordPress Voor het plaatsen van ons logo en/of onze review widget op je WordPress webwinkel moet een stukje HTML geplaatst worden. In deze uitleg leggen we graag uit hoe je dit binnen WordPress instelt.   Stap 1: Login op je WebwinkelKeur account. Stap 2:  Kies binnen het dashboard in het Continue Reading

Installatie van onze sidebar middels Google Tag Manager kan handig zijn wanneer je het laden van externe scripts overzichtelijk binnen Google Tag Manager wilt regelen. Tevens is het een oplossing voor elke webshop software die een Google Tag Manager ondersteuning biedt, maar geen andere mogelijkheden tot het plaatsen van Javascript code.  Maak je gebruik van Continue Reading

Integratie Opencart module voor WebwinkelKeur Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur module bij Opencart te installeren.   Stap 1: Download de module vanaf OpenCart.com Stap 2: Upload de bestanden in de map src/ naar de webserver (we raden een backup van jouw webshop aan alvorens installatie). Stap 3: De module kan nu worden ingeschakeld in Continue Reading

Integratie Prestashop module voor WebwinkelKeur Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur module bij Prestashop te installeren.   Stap 1: Download de PrestaShop module. Stap 2: Upload de ZIP via de online beheer interface van Prestashop, klik hiervoor op ‘Modules & Services’ en kies rechtsboven voor ‘Module toevoegen’. Upload daarna de via WebwinkelKeur gedownloade ZIP. We Continue Reading