Integratie keurmerk Archives - Pagina 6 van 7 - WebwinkelKeur

Deze gegevens zijn vindbaar na inloggen op dashboard.webwinkelkeur.nl. Kies daarna voor Installatie. In de daarop volgende uitleg staan de benodigde gegevens. Heb je meerdere webwinkels in je WebwinkelKeur account? Kies dan rechtsbovenaan de juiste webwinkel.

Om gebruik te maken van de javascript mogelijkheden zoals het plaatsen van een ervaring binnen je eigen webwinkel, dient allereerst de javascript voor de sidebar geplaatst te worden. Dit kan door deze handmatig te plaatsen (je vindt de code daarvoor na inloggen op dashboard.webwinkelkeur.nl bij installatie -> widget -> sidebar) of door gebruik van één Continue Reading

WebwinkelKeur Widget installeren Shoppagina Voor het plaatsen van de review widget op je Shoppagina webshop volg je de volgende stappen.   Stap 1: Genereer de widget code via de Widget genereren wizard. Login op het WebwinkelKeur dashboard en klik op ‘Installatie’ > ‘Widget’ . Lees voor meer informatie over deze stap Widget code genereren Stap Continue Reading

Het standaard keurmerk is eenvoudig te plaatsen op je webwinkel zonder modules of andere integraties. Voor de meest gebruikte webwinkel software hebben we echter standaard modules beschikbaar. Wil je toch gebruik maken van geavanceerde opties en is voor jouw webwinkelsoftware geen module beschikbaar? Dan is het met de nodige ontwikkelkennis eenvoudig mogelijk om een module Continue Reading

Integratie Lightspeed voor WebwinkelKeur We raden je aan om eerst de Lightspeed APP te installeren en daarna ook onze banner en widget codes op je webwinkel te plaatsen. Volg daartoe de volgende stappen: Stap 1: Installeer de Lightspeed App. Stap 2: Plaats de HTML codes op je webshop.

Na het ontvangen van een goedkeuring ontvang je van ons een verwijzing naar een pagina met instructies voor de plaatsing van het keurmerk. Hierbij kun je kiezen uit verschillende formaten van het keurmerk, zodat je een formaat uit kiezen dat het beste bij jouw webwinkel past. De daarbij behorende HTML code kopieer je van onze Continue Reading

WebwinkelKeur Widget installeren Luondo Voor Luondo raden we om naast het activeren van de luondo koppeling ook aanvullend materiaal zoals onze klantbeoordelingen widget te plaatsen.   Voor het plaatsen van je review widget op je Luondo webshop volg je de volgende stappen: Stap 1: Genereer de widget code via de Widget genereren wizard (Login op dashboard.webwinkelkeur.nl, Continue Reading

Installatie module Shoppagina rich snippets Rich-Snippet sterren zijn de sterren in de organische zoekresultaten van Google (dus niet de sterren in de Google Ads (voorheen Adwords)). De rich snippet sterren zijn primair bedoeld om bijvoorbeeld productreviews in de zoekresultaten weer te geven om zodoende de zoekresultaten te verrijken met andere informatie. Ze zijn echter ook Continue Reading

Je hebt gekozen voor Mijnwebwinkel Grow. Nu is het natuurlijk wel fijn om te weten hoe je bepaalde dingen kan tonen of plaatsen op je webwinkel.    Maak een QR-code of NCF tag aan om reviews te verzamelen voor je webwinkel. Deze kan je bijvoorbeeld meesturen met je bestelling.  Probeer alle badges en zekerheden te Continue Reading