Skip to content
De laagste prijs
Automatisch reviews verzamelen
Groei in omzet en betrouwbaarheid

WebUnlimited

Wil je ervoor zorgen dat jouw website of webshop gezien wordt door de juiste mensen op het juiste moment? Ontdek onze uitgebreide SEO, SEA en social media marketing diensten en geef je online aanwezigheid een krachtige boost!

Consent Mode 2.0

Consent Mode 2.0 is een innovatieve stap vooruit in het beheren van gebruikersprivacy en data-analyse voor websites. Dit mechanisme, ontwikkeld in reactie op strengere EU-regelgevingen, stelt website-eigenaren in staat om toestemming van gebruikers te respecteren terwijl ze toch waardevolle inzichten behouden.

Met Consent Mode 2.0 kun je dynamisch aanpassen hoe je Google-tags werken op basis van de toestemming van gebruikers. Wanneer een bezoeker kiest om bepaalde cookies niet te accepteren, past Consent Mode 2.0 de manier aan waarop gegevens worden verzameld en verwerkt. Dit betekent dat essentiële metingen, zoals conversies en site-interacties, nog steeds kunnen worden bijgehouden, maar op een manier die de privacy van gebruikers respecteert.

Consent mode 2.0: 99 euro (excl. BTW)

ServerSideTagging

ServerSideTagging is een krachtige methode voor het beheren van tags op je website, waarbij tags niet langer rechtstreeks in de browser van de gebruiker worden geladen, maar via een server. Dit biedt verschillende voordelen op het gebied van prestaties, beveiliging en privacy.

In traditionele client-side tagging worden tags en scripts in de browser van de gebruiker uitgevoerd, wat kan leiden tot langere laadtijden en potentiële beveiligingsrisico’s. Met ServerSideTagging worden tags via een server naar de gebruiker gestuurd, wat betekent dat gevoelige gegevens beter beschermd zijn en dat de prestaties van je website verbeteren.

Aanbieding ServerSideTagging AANBIEDING SERVERSIDETAGGING

Aanbieding voor WebwinkelKeur-leden: ServerSideTagging van 699 euro voor 549 euro (excl. BTW).

Korting op ServerSideTagging
van 699 euro voor 549 euro
  • Nauwkeuriger bepalen welke data wordt gedeeld
  • Gevoelige gegevens beter beschermd
  • Verbeterde prestaties van je website
Korting op ServerSideTagging